Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamamen Işıklı Şamandra Varmı ?
bulursanız banada haber verin Siyirdim
Bul
arkadaşım bir pet şişenin içine küçük bir el feneri yerleştirirsin, şişenin ağzını da sıkıca kapattın mı olur biterSiyirdim. kolay gelsin.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
bu işler için özel pilli şamandralar var malzemecilerden temin edebilirsin bayağıda orjin bişiii
Bul
konunun üzerinden baya bir zaman geçmiş ama ben yine de cevap vereyim. Piyasada satılan pilli led ışıklı şamandıra setleri mevcut ve su almıyorlar. Böyle bir düzeneği şeffaf şamandıranın içerisine rahatlıkla yerleştirebiliyorsunuz. Suyun üzerinde nasıl parladığına inanamayacaksınız. Kullanımı oldukça kolay.
Bul
murathoca42 yazdı:konunun üzerinden baya bir zaman geçmiş ama ben yine de cevap vereyim. Piyasada satılan pilli led ışıklı şamandıra setleri mevcut ve su almıyorlar. Böyle bir düzeneği şeffaf şamandıranın içerisine rahatlıkla yerleştirebiliyorsunuz. Suyun üzerinde nasıl parladığına inanamayacaksınız. Kullanımı oldukça kolay.

teşekkürler murat hocam.Alkis
Bul
bence okadarda ışık saçan bir şamandra gece balığında dezavantaja dönüşebilir.taş balıkları karagöz,eşkina vb. ışığı pek sevmez..karanlık ve sezsiz ortamların balıklarıdır kanımca..ufak bir fosfor yeterde artar..saygılar..
Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi