Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
07/10/007 akşamı
helal olsun sana reis süpersin boru kurdu ile tatlı olmaz çerez ama teke ile güzel gider süpersin tebrikler balıkta tutmuşsun daha ne istersin saygılar.
Bul
erden abi süpersin valla senin raporları zevkle ve merakla okuyorum bu sefer ne yapmış diye en çok mahalleyi doyuurdugun ilgimi çekmişti afiyet olsun abi rastgele
Bul
bende yeni gordum müthiş olmuş harunun da dedıklerıde aynen katılıyorum. ortam süper gerçekten...... görüşmek üzere
Erden usta tebrikler mırmır yakışıklı imiş tek olsun bizim olsun ama şansın bol olsun
Bul
eyvallayın dostlar hep beraberde tutarız bir gün işallah bu gun işten sonra çıktım tekneyle ama poyraz bi başladı dalga çok yaptı hemen döndüm iftara difrizde balık var tek tük yakaldıklarımız kısmetse bayramdan sonra bi mangl olur yine bu sefer fabrikadan arkadaşlara balıklar benden diğer nevaleler onlardan sözleştik kısmet.
Bul
Köylüm selam, bugün Ferit Beyden aldım haberini. Akşam iskele iyiymiş
sayende.Bobo
Köylüm biz şu mırmır işini başka yerde deneyelim artık.Bizim iskele verimsiz,anlaşıldı.
Bul
abi yarın erhanla çıkcaz ama hava bozdu (kuşçuyla)güzel olursatekneyle adliyenin ve yürüyen köşkün oralara gitcez denizden çapa atıp mırmırı sahilden alcaz bozuk olursada ya altın kuma yada saral kente niyetimiz var.
Bul
balık bahane muhabet şahane herzaman olacak değil yaa
Bul
erden abi tebrikler,hem balık tutmak, hem stres atmak çok güzel bir ortam olmuş,eğlenceniz bol olsun abi....
Bul
yalova tatar yazdı:harun bu daha bişi diil hele bayram geçsin kasımın 20 sine kadar burda böyle iskele cafe yapcaz orayı daha dur belki tv bile koyabiliriz oraya nede olsa teşkilat sağlam.

erden tebrikler bir olsun devamlı olsun tv güzel fikir tabiki canlı yayın yaparsan bizlerde sizlerin güzel ortamını seyretme fırsatı olur şaka biryana güzel ortam vede güzel paylaşımın için teşekkürler şansınız bol olsun...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Keyifli bir cumartesi akşamı.. xfisher 30 4,309 03-10-2011, 22:15
Son Yorum: bucalıfikret
  17/09/2011 cumartesi aksami makineci 20 3,594 27-09-2011, 13:04
Son Yorum: hasansenturk72
  pazar akşamı eşkina balıkçı_ 23 3,704 29-10-2008, 12:15
Son Yorum: ANTALYALI07
  14/09/2008 akşamı çiftlikköy yalova tatar 20 3,261 17-09-2008, 22:01
Son Yorum: ilerya
  28 Ekim akşamı balıktayız Lüferci uğur 9 1,833 29-10-2007, 09:41