Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sadece üzülüyorum
arkadaşlar burada yeni bir üye sayılırım buraya üye olmadan önce çok forum sitesini inceledim ama hiçbirinde buradaki gibi samimi paylaşım bulamadım bu nedenle hale buradayım
Bul
ustam61 yazdı:Geçen gün y...n tv yi seyrederken bir vatandaş çıktısadece balık avcılığı üzerine bir sitesi olduğunu çok kapsamlı bilgiler verdiğini mutlaka gezilmesi gereken bir site olduğunu,vb.vb. anlattı durdu. bende dayanamadım verdiği siteye giriş yapayım dedim.önce üye olmanız gerekir diyor. e hadi üye olayım dedim .verdiğim kullanıcı kimliği:ustam.
Üyeliğim kabul edilmedi.maille sordum ."benim gözrengimi mi,saç rengimi mi,kilomu mu boyumu mu beyenmedinizde kabul etmediniz "diye. verilen cevap.""Ustam sıradan,bayağı bir kullanıcı adıymış,benim adım kullanıcı kimliği olmalıymış."" gibi sudan sebebler.tekrar maille "siz seçin kullanıcı adımı "dedim.
cevap:SİTE BENİM SİTEM İSTEDİĞİMİ ALIRIM dı.
Bende yazmadım (sövecektim kendimden utandım ) Al siteni başına bastır, dişine kıstır,bidahada Tvlere çıkıp balıktan bahsetme diyecektim.Üye sayısı kaçtır bilmiyorum
.
Siz neden hergeleni kabul ediyosunuz ?çokmu ayakaltı bir siteyiz biz?
Biraz ağır olduysa ÖZÜR DİLİYORUM

Biz ayak altı site değiliz. Çizgimiz belli herkese kapımız açık. Üye olanda olmayan da istedeği gibi bu siteden faydalanabilir. Amacımız yardımcı olmak yardım almak.

Daha önceleri birbirlerini hiç görmemiş fakat aynı amatör ruhlu arkadaşlar burada çok samimi arkadaşlıklar kurdu. Bu da bize yeter.
Bul
Fisherman yazdı:Biz ayak altı site değiliz. Çizgimiz belli herkese kapımız açık. Üye olanda olmayan da istedeği gibi bu siteden faydalanabilir. Amacımız yardımcı olmak yardım almak.

Daha önceleri birbirlerini hiç görmemiş fakat aynı amatör ruhlu arkadaşlar burada çok samimi arkadaşlıklar kurdu. Bu da bize yeter.

teşekkürler oktay bey sizede bu düşünce yakışırdı. sayenizde hem güzel dostluklar oluşuyor, hemde bilgi ve deneyimler paylaşımlarla genişliyor, insanlar doğruya daha hızlı ve daha "doğru" ulaşıyor.

şahsınızda size ve foruma emeği geçen herkese teşekkürler.

İNSANLAR HER ZAMAN İYİYE LAYIKTIR.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi