Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sadece üzülüyorum
bazı arkadaşlarımızın, diğer amatör balıçı sitelerinde burada açtıkları konuları görünce samimi olarak söylüyorum çok üzülüyorum, acaba bu site o arkadaşlara yetmiyormu
Bul
ben dıger amator balıkcılık sıtelerınıde gezıyorum... ama bence en ıyı arkadaslık ve dostuk bakımından paylasım bakımından bızım sıtemız daha üstün..tabıkı kımseyı baska sıtelerde paylasım yapıyor dıye yargılayamayız öyle degilmi...??
Bul
blue_zaire yazdı:ben dıger amator balıkcılık sıtelerınıde gezıyorum... ama bence en ıyı arkadaslık ve dostuk bakımından paylasım bakımından bızım sıtemız daha üstün..tabıkı kımseyı baska sıtelerde paylasım yapıyor dıye yargılayamayız öyle degilmi...??

tabiki fevzi arkadaşım ben kimseyi yargılamak istemem, zaten böyle bir hakkımda yok, sadece üzüntümü belirtmek istedim, zaman zaman bende faydalı bilgiler bulmak için değir sitelere giriyorum...
Bul
isteyen istedigi gibi yazabilir arkadaşlar sadece diger sitelerden buraya buradan diger sitelere açılan konuları alıntı yapmak yakışık almaz kurallarada aykırı zaten burada huzurlu olan zaten başka yere ihtiyaç duymaz diye düşünüyorum.
ilgi çekmek için heryerde yazmanın anlamını bende merak ediyorum bi konu biryerde tartışılıyor yorumlanıyorssa başka yerdede yazılıyorsa o zaman sanırım amaç ilgi çekmek ve gösterişe giriyor gibime geliyor ben öyle düşünüyorum
Bul
valla önceleri bende bir kaç sitede gezdim,ama sıcak sohbet ve arkadaşlığı arayan bence burada kalmalı....
Bul
harslan1978 yazdı:bazı arkadaşlarımızın, diğer amatör balıçı sitelerinde burada açtıkları konuları görünce samimi olarak söylüyorum çok üzülüyorum, acaba bu site o arkadaşlara yetmiyormu

Arkadaşlar herkes bilgilerini istediği yerde paşlaşmakta özgürdür. Balıkçılık üzerine tek site biz değiliz. Herkes burayı bilmeye bilir. Burayı bilmeyenlerde başka sitelerden bilgi alırlar. Bilgi ne kadar çok kişiye ulaşırsa insanlar o kadar çok bilinçlenir
Bul
İnsanlar kendilerini ifade edemeden duramazlar bu yaradılışın doğasında var. Etik olduktan sonra ve kurallara uyduktan sonra yapılacak bir şey yok. Ben başka bir yere ihtiyaç duymuyorum ve burası bir çok arkadaşımızın iafade ettiği gibi bir aile ortamına ulaştı. Bunun dışında yada başka nedenlerle arayışlar olabilir. Buna da saygı duyarız. Biz zaten kocaman bir aileyiz. Türkiyenin her yerinde görmemiş olsakta paylaşımdan dostluklar kuruluyor. Bu az bir şey mi. Selamlar
Bul
ustam61 yazdı:Geçen gün y...n tv yi seyrederken bir vatandaş çıktısadece balık avcılığı üzerine bir sitesi olduğunu çok kapsamlı bilgiler verdiğini mutlaka gezilmesi gereken bir site olduğunu,vb.vb. anlattı durdu. bende dayanamadım verdiği siteye giriş yapayım dedim.önce üye olmanız gerekir diyor. e hadi üye olayım dedim .verdiğim kullanıcı kimliği:ustam.
Üyeliğim kabul edilmedi.maille sordum ."benim gözrengimi mi,saç rengimi mi,kilomu mu boyumu mu beyenmedinizde kabul etmediniz "diye. verilen cevap.""Ustam sıradan,bayağı bir kullanıcı adıymış,benim adım kullanıcı kimliği olmalıymış."" gibi sudan sebebler.tekrar maille "siz seçin kullanıcı adımı "dedim.
cevap:SİTE BENİM SİTEM İSTEDİĞİMİ ALIRIM dı.
Bende yazmadım (sövecektim kendimden utandım ) Al siteni başına bastır, dişine kıstır,bidahada Tvlere çıkıp balıktan bahsetme diyecektim.Üye sayısı kaçtır bilmiyorum
.
Siz neden hergeleni kabul ediyosunuz ?çokmu ayakaltı bir siteyiz biz?
Biraz ağır olduysa ÖZÜR DİLİYORUM

Küçük olsun bizim olsun anlayışının,ben şahsen doğru bir anlayış olduğunu kabul etmiyorum. Bizim sitemiz üye olmak isteyen her kese açık. Tabii site kurallarına uymak koşuluyla. Siteye uyum sağlamayan arkadaşlar zaten ya kendileri gidiyor veya gereği uygulanıyor.
Bul
konun neden açıldığını çok rahat anladım ama tartışmaya gerek yok
Bul
İnanırmısınız başka site diye birşey bilmiyorum ve bir tıkım bile yok benim bilgim bana yetiyor güncelliği ve dostluğuda bu siteden alıyorum ee o zaman hiiç ihtiyacım bile yok
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi