Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BİR İSTEGİM VAR ÖNEMLİ
Hiç canını sıkma ben zaten çıkamıyorum getir çekek al tekneyi git
Bul
ALTAYLI yazdı:Hiç canını sıkma ben zaten çıkamıyorum getir çekek al tekneyi git

eyvallah abi saolasın bizim oradada saolsun komşular seferber olmuş reise demişler seç begen al git demişler amcamda aynı tekneden var o demiş al git diye düşücen için teşekkürler ben bu siteyi ve seçkin insanlarını bu nedenle çok seviyorum işte ondan hergün buradayım işte teşekkürler71Alkis
Bul
nihat bende polyester ve elyaf elimde mevcut olazsa bi hafta ben yarın işe başlıyom 9 gün sonra 3 gün iznim var olmadı gider yaparız bi şeyler takma şükür elimizden her türlü iş gelir yeterki zorda kalmayalım ben her sene kendi teknemi kendim tamir ediyorum motor dahil bakım onarım tamir her türlü imkan var
Bul
abi iniallah o kadar kolaydır inşallah abartmışlardır bakalım bi gelsinde resimler saolasın teşekkürler
Bul
nihat geçmiş olsun yeniçiftlikte caner usta var belki bilirsin biraz pahalıcıdır ama yapar ayrıca tekirdağda mert marin var hesaplı biridir tekne tamiri yapıyormu bilmiyorum ama sorabiliriz rastgele
Bul
[attachment=8973]
[attachment=8972]
[attachment=8974]
[attachment=8975]
[attachment=8976]
tekne bence bitmiş ne yazık ki
Bul
nihat tekrar geçmiş olsun teknenin durumu çok kötü yaptırmaya kalksan dünya para isterler herhalde yinede sen bilirsin rastgele
Bul
bitmiş abi tekne bence bundan hayır gelmez ama 2 ayrı yerden bi tekirdagdan mercury servisin tanıdıgı yerden bide istanbuldan gelip bakacaklar ama bence adam olmaz bu tekne
Bul
yapılırsa verim alınır yinede kendiniz bilirsiniz nihayetinde kaynak yapılacak iyi bir usta eli değerse eskisinden farkı kalmaz bununla geçmiş olsun ustadım
Bul
Tamir ettirsen bile pahalıya çıkar ve için rahat etmez yenisini almak daha mantıklı
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ***önemli bir istek*** LeVrEkCi 19 3,216 22-11-2012, 17:15
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  bir isteğim var LeVrEkCi 19 3,217 09-03-2008, 09:40
Son Yorum: kozmikbalıkçı
  Bir isteğim VAR H.A.R.U.N 35 4,611 21-12-2007, 02:36
Son Yorum: yalova tatar
  acil ve önemli .... beyazzenci 10 2,964 07-12-2006, 16:57
Son Yorum: cahitusta

Hızlı Menü: