Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 Metre`nin üzerinde YAYIN.
Winkya şu günlerde biryere kımıldayamazken kimin canı çekmez allasen fısherman dostum eve fare kapanına kısılır gibi kısıldıkFrown gidenide kıskanırım valla hiç kusura bakmayın
Bul
Sorma abi vakit bulsam rüzgar eser rüzgar esmese benim çocuk salmaz napcamı şaşırdım
Bul
Confusedallah sanada banada sabır versin o zamanMad
Bul
KAREBALIKCI yazdı:Embarrassedtşk.windsurfer inşallah ço yakında o balığın daha büyüğünü bu siteye eklemek için çetin bir mücadele verceğimden emin olun olursa olur olmazsa olan biri çıkar nasılsa bizden birini kastediyorumRolleyes herkese rastgele diyelim kimin oltası çekerse artık
karebalıkçı sen de adanaya gel beraber bu yayıncıya misilleme yapalım sorun yayının en sevdiği yemler olan fare ve kurbağaları yakalamak.Ama bu fareleri yakalamak yayını yakalamaktan daha zordur yahu en iyisi kurbağa ama onu da elime alamam .En iyisi bizim bahçeden koca koca solucanlar çıkıyo onları ayarlayim71
Bul
95bizim orada bi zamanlar fareyle levrek tutan biri varmıs ben fareyle hayatta işim olmazda silikondan bifare yapıp denicem bakalım nasıl olacak silikondan zargana denedim balık bol oldumu lüfer aldım ama levrege silikon fare şimdi aklıma geldi bi dener sonucu bildiririm
Bul
ya ne uğraşacam fare ile falan en temizi sülük yakala tak o kadar hem temiz hayvan hemde yayın felaket seviyor sülüğü arkadaş davetin için tşk.,de adananın sıcağını :0524:ne yapacaz ben oraya gelirsem nefes bile alamam mersin bile sıcak geliyor bana düşün adanalılar bile mersine geliyor saol almayayım bana şimdilik şarkışla yetiyor. ilerde belki (emekli olunca)inşallah diyim:0516:
Bul
valla bende bunu suda görsem oha derim.Ne biçim şey bu .Anaaa rüyama girerse ben ne yaparım şimdi.ya bidaha fotoğraf falan gönderirken başına kırmızı olur başka renk olur dikkat edin diye işaret koysak.
Bul
serenay sen siteyi gezersen ona yakın hakiki türk malını görürsün eh onlarda fena değiller yani(öğünmek gibi olmasın)71
Bul
KAREBALIKCI yazdı:ya ne uğraşacam fare ile falan en temizi sülük yakala tak o kadar hem temiz hayvan hemde yayın felaket seviyor sülüğü arkadaş davetin için tşk.,de adananın  sıcağını :0524:ne yapacaz ben oraya gelirsem nefes bile alamam mersin bile sıcak geliyor bana düşün adanalılar bile mersine geliyor  saol almayayım bana şimdilik şarkışla yetiyor. ilerde belki (emekli olunca)inşallah diyim:0516:
doğru söylüyorsun karebalıkçı şimdiden yolda yürürken gölge yer aramaya başladım.
Fare ve kurbağa işin espirisi.Ben zaten solucanı elime almaya zor alıştım fareyle ne işimiz olsun.Ama fare ve kurbağa suyun içine canlı olarak ipe bağlı bir şekilde bırakıldığında çırpınmaları baya bir yayını tahrik ediyomuş deneyenler vardır ki sitelerde en ideal yem olarak geçiyor
Bul
[attachment=289]o balıgı rüyamda bile tutmaya razıyım valla da zor denizde karsıma cıkma sansı yok dimi Smile838383denizde yayın vardıda bizmi tutmadık olsa tutardık heralde yayıncıyla rakip olurduk yerdik birbirimizi neyseki farklı kulvarlarımız siz o yayının büyügünü tutun (karebalıkcıdan bekliyorum zaten )88 ama benim levregin büyügünü yabancılar tutmaya calıssınlar (deniz levregi tabii) Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14,8 kg kaşıkla yeni yayın avcıhakan 41 7,075 24-11-2015, 13:06
Son Yorum: hasana
  tatlı suda sezonu açtım. ilk yayın. avcıhakan 21 3,379 23-11-2015, 22:47
Son Yorum: hasana
  Yayın Balığım yaser2sultan 11 2,146 09-06-2014, 11:10
Son Yorum: sonosmanlı1111
  tatil sonu ilk yayın avcıhakan 11 2,306 31-03-2014, 11:08
Son Yorum: sorunluyum
  amasya yeşilırmaktan yayın avcıhakan 27 4,023 17-08-2012, 00:57
Son Yorum: yycolak
  yayın avı iskorpitix 11 3,705 09-07-2012, 16:02
Son Yorum: rusan
  kızılırmakta yayın (eylül sivas) avcıhakan 38 7,364 10-11-2010, 00:11
Son Yorum: boris
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler Lapsetur 167 73,649 18-09-2009, 14:16
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Yayın avlamak... aygroup 42 6,331 21-08-2009, 16:52
Son Yorum: aygroup
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler_3 Lapsetur 89 25,232 11-06-2009, 22:56
Son Yorum: balıkcı uğur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi