27-08-2007, 13:32
bekliyoz bahri kılıçlarla orkinosları
artık tutarda getirirsin bir tane
düğünde yemeği okyanus danasıyla yaparız
artık tutarda getirirsin bir tane
düğünde yemeği okyanus danasıyla yaparız

400 metre cikrik sistem
|
27-08-2007, 13:32
bekliyoz bahri kılıçlarla orkinosları
artık tutarda getirirsin bir tane düğünde yemeği okyanus danasıyla yaparız ![]()
27-08-2007, 14:23
yıldırıms74 yazdı:bekliyoz bahri kılıçlarla orkinoslarıhaftaya tekrar denicez sukru ,kilic seneye kadar olmaz kesinde ,orkinos danasi olur kesin ama ,havalar duzeldi bol bol deneme sansim olur bundan sonra haftaya bakam nasil olcak
27-08-2007, 21:36
bahri harika videolar işallah daha kocamanlarını tutarsın şansın bol olsun
28-08-2007, 13:06
yalova tatar yazdı:bahri harika videolar işallah daha kocamanlarını tutarsın şansın bol olsuntesekkur ederim erden abi ,valla hep blue eye cod dedikleri baligi yakalama umidiyle gidiyoruz ama kismet olmadi isallah diyoruz hep ,b bir gun buluscaz ama onlada ,internette resinlerini gorunce hasta oluyorum ,gittigimiz yerde cikiyorlar diyorlar ama bizmi sanssisiz ,yinede bos donmuyoruz ama ona sukur
30-08-2007, 07:40
Bahri tebrikler baya iri balıklar fakat buradaki balıklara benzemiyor özel bir resmi olsaydı iyi olurdu.aslında vidioyu ve konunu cok evvel seyrettim ama teknik bir neden yüzünden anca cevap yazıyorum.
şindi başka bir konuda sana tavsiyelerim var vidio konusu tabi yaşadığın yer dolayısıyla cekimlerde ingilizce konuşmalar olması normal ama bilgi sayardaki Windovs movi maker programı aracılığı ile bağzı video bölümlerine türkce satırlar yazabilirsin bu seyreden lere bir acıklama mahiyetinde olur.ikincisi youtube ye eklediğin video ların başlığını türkce yazarsan (Derin su avcılığı Avusturalya) gibi veya (cıkrıkla balık avı Avusturalya) gibi youtubede daha cok izleyici edinirsin cünki amatör balıkcılar böyle belgesel niteliğindeki gösterileri merakla izlerler.ücüncüsü görüntüleri cektiğin gibi değil bağzı bölümlerini keserek birleştir mesela dakikalaca cıkrığı ceviren kişinin tüm görüntülerini kısalt balığı cıkartırken görünen görüntüğü ekle bu şekilde video da daha cok olayın bir arada olmasını sağlarsın birde video boyutu kısalır yüklemesi daha kolay olur seyretmek isteyen kişiler tarafından sıkıcı olmaz.mesajı uzattım kusura bakma selamlar hayırlı günler.
30-08-2007, 08:50
rauf yazdı:Bahri tebrikler baya iri balıklar fakat buradaki balıklara benzemiyor özel bir resmi olsaydı iyi olurdu.aslında vidioyu ve konunu cok evvel seyrettim ama teknik bir neden yüzünden anca cevap yazıyorum.abi resimleri resimler bolumunde gem fish adinda olmasi gerekiyor,video isini bir kac arkadas onerdigi icin ve daha guzel olcagi onlarin gonlu olsun diye cektim ,yani diger sitelerdenveya youtube den izleyen olmus veya olmamis hic umurumda degil ,sadece bu balikci sitesindeki olan arkadaslar icin paylasim yapiyorum ,cekimlerin bende guzel olmasini isterdim ama biz tlf ile cektik ancak bbu kadar elimizden geldi ,ve burdaki bir kac arkadasta memnun olunca gerisinin hic onemi yok benim icin oneriniz icinde tesekkur ederim rauf abi
30-08-2007, 08:52
bahri ozmen yazdı:abi resimleri resimler bolumunde gem fish adinda olmasi gerekiyor,video isini bir kac arkadas onerdigi icin ve daha guzel olcagi onlarin gonlu olsun diye cektim ,yani diger sitelerdenveya youtube den izleyen olmus veya olmamis hic umurumda degil ,sadece bu balikci sitesindeki olan arkadaslar icin paylasim yapiyorum ,cekimlerin bende guzel olmasini isterdim ama biz tlf ile cektik ancak bbu kadar elimizden geldi ,ve burdaki bir kac arkadasta memnun olunca gerisinin hic onemi yok benim icin doğru dersin bahri teşekkür ederim
30-08-2007, 09:01
isin dogrusu o sukru ,baksana harun abiye kirlangic in video sunu bile ekledim heheheh you tube kac kisi izlemis ona bile bakmiyom ,isterlerse hic izlemesinler ,
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
400 metre gemfish video | bahri ozmen | 21 | 4,355 |
29-07-2007, 08:17 Son Yorum: sezerkan |