Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
400 metre cikrik sistem
dun aldigimiz hava raporlarina guvenerek gittigimiz kiyidan 38 km acikta bulunan kiama canyon dedikleri bolgeye vararak dipteki baliklari avlarken cektigimiz video ,daha once gondermis oldugumun aynisi sayilir , gittigimiz yerde umit ettigimiz diger cesitleri cikaramadik
sonucta 16 gem fish ve bir kac kirmizi balik yakaladik ,ayni bolge sezonuna gore kilic ve orkinos yakaladiklari meshur bolgedir
diger video lari gec oldugu icin yarin eklicem ,bu video da yerimize varip yemleri takarken ve asagiya yemi gonderirken
konusmalar ingilizce oldugu icin ozur tekrar ,yanimdaki arkadaslarin icinde turk olmadigi icin mecbur ingilizce konustuk

[youtube]CZ9ddH77sI0[/youtube]
Bul
bahri tebrikler

neyse az sonra devam ederiz msn de görüşürüz az işim varda
Bul
Paylaşım için teşekkürler bahri abi.Sana iyi geceler iyi uykular.Saygılar
Bul
ben video ya bir türlü bakamadım yahu Sad
Bul
güzelde görüntüler hep arkadan çekilmiş önden alıp yem takarken yem kovasını falan çekseydi ya neyse bide balıkları görelim
Bul
yalova tatar yazdı:güzelde görüntüler hep arkadan çekilmiş önden alıp yem takarken yem kovasını falan çekseydi ya neyse bide balıkları görelim
erden abi her ihtimale karsi mercan oltalarimi ve orkinos takimlarinida yanimizda getirdik,bide yedek fuel bidonlari ortadaki kutu ve uc kisi gezilcek yer kalmadi teknede ,onun icin arkadas arkada koltukta oturarak cekti
digervideolari  cekerken on kutunun uzerinde oturuyordu
yukardaki video da yem olarak her igneye iki adet sardalya gozunden ve kucuk murekkep baligini butun olarak taktik ,
diger video lar bunlar ,arkadas cikrikla cekerken yari yolda ben devraldim ,kendisi o kadar zorlandiki kusmak zorunda kaldi

http://www.youtube.com/watch?v=vkLnfTn3IqM
http://www.youtube.com/watch?v=HwI5Z21aVKQ
Bul
çatalca 84 yazdı:Paylaşım için teşekkürler bahri abi.Sana iyi geceler iyi uykular.Saygılar
tesekkur ederim murat ,sizede iyi geceler ,ben yazarken sizde gece oluyor zannedersem ,saygilar
Bul
son linki gonderiyorum ,bu ilk video nun hemen arkasindan cekmistik ,asagiya gonderirken ve baligin vurus ani ve yakalarken ,aslinda balik asagiya deger degmez vuruyor ama biz birden vazla igne kullandigimiz icin tekrar asagiya salip digerlerinide yakalamaya calisiyorduk,
http://www.youtube.com/watch?v=SeSaaiQZ1bY
Bul
resmen kasap kancası bu iğneler
kasapta kancaya et kuzu asar gibi yem takma çamaşır ipiyle suya bırakma sonrada çamaşır toplar gibi geri çekme Big Grin
bahri tebrikler harika bir video çekimi olmuş güzel balıklar
güzel av olmuş
Bul
yıldırıms74 yazdı:resmen kasap kancası bu iğneler
kasapta kancaya et kuzu asar gibi yem takma çamaşır ipiyle suya bırakma sonrada çamaşır toplar gibi geri çekme  Big Grin
bahri tebrikler harika bir video çekimi olmuş güzel balıklar
güzel av olmuş
sagol sukru ,igneler orkinosa canli yeme kullanilan igneler ,sekli biraz garip ama is goruyor ,blue eye yakalamak icin buyuk kullandim ama yoktu yine ,hala arastiriyom nerde yakaladiklarina ,yaz geldi zaten bundan sonra zor olurblue eye cod artik orkinosla kilic denicez ayni yerde bir iki aya kadar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  400 metre gemfish video bahri ozmen 21 4,256 29-07-2007, 08:17
Son Yorum: sezerkan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi