bu hayvanı yatırsak varya site olarak doyarız herhalde 2700 kişiye yeter bu hayvan. onu bi dinlendirir bi terbiye ederiz. buzlukta yatırır arkasından haşlarız. ondan sonra yıne bekletiriz. ve tek tek şiş yapıp sabah sabah nerden çıktı bu konu ya.hatta birde çorba yaparız. lagos tan yanına iskorpit pane... hadi abicim hadi abicim.. işim gücüm var benim çalışmam lazım...
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Nihat ilk denk gelen köpek balığını ayırda Aliçoya verelim bakalım sanatını göstersin
tutarız samatya açıklarında kallavi bir zoka yeter canımızı bile alır. yanlız onu tutmak biraz taktik işi. sadece burada. olta apikoda durmayacak. uzağa bırakılacak batıpın 100 mt dışında sürüne süeüne dipten gelecek. banko üstünde. sen gel ben sana ne yemekler yaparım harunum deniz mahsullerının hepsi evelallah
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
köpekbalıgı garanti gece 12 kulaça çık at çapayı zokaya tak fleto istavriti garanti 100 de 100 üstünde(benim mera için geçerli tabii bu)
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
İyide aliço isin güçün var ALLAH daha versin seni müsait bulursak tabiiki geliriz yemek buldun ye dayak buldun kaç

Yorumları: 891
Konuları: 60
ya yok böyle bir hayvan, maaşallah