Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
karacabey boğazı
güzel bir yermiş
Bul
Metin tebrikler yer çok güzelmiş sanada ilker'ede teşekkürler bu arada fotoğrafları artık unutma gözümüzde şenlensin
Bul
eyvallah güzel fikirler ve düşünceler için gerçekten inci tanesi eminim ki yurdumda çok yervar böyle ALLAH a şükürler olsun bu güzellikleri verdiği için !...

Bu ara fotoğrafları çekemiyorum çünki o teknoloji elimde yok ama bu artık ihtiyaç olmaya başladı sanıyorum dj. foto almak gerekiyor şu sıralar biraz sıkıntılarım var onları aşayım onada bir bütçe ayıracağım malum 2. ufaklık yolda Smile ALLAH İZİN VERİRİSE...

Son bişey daha balıkların tadı mükkemmeldi gerçekten canı çeken var ise ALLAHın izni ile cumartesi hava azizlik yapmaz, ALLAH keder vermezse yine ordayım buyurun gelin tava benden tüp sizden salatayı yapanda bulunur herhalde ...
Bul
resimlerdeki yerler karacabey yeni köy balıkçı barınağında
gündüz iri nataşa kefal gece iyi eşkina yapar geçen sene
bir hafta kalmıştım deniz genellikle dalgalı olur resimlerin
arkalarında görünen ormanlık alan ıhlamur ve fıstık çamları
harika yerler görmek isteyenlere tavsiye ederim .
Bul
Bereketli olsun. Bende hangi boğaz diyorum. Bizim boğazda eşkina işi olmadığı için bir an şaşırdım.Smile Size rastgele.
Bul
sifo_bjk yazdı:eyvallah güzel fikirler ve düşünceler için gerçekten inci tanesi eminim ki yurdumda çok yervar böyle ALLAH a şükürler olsun bu güzellikleri verdiği için !...

Bu ara fotoğrafları çekemiyorum çünki o teknoloji elimde yok ama bu artık ihtiyaç olmaya başladı sanıyorum dj. foto almak gerekiyor şu sıralar biraz sıkıntılarım var onları aşayım onada bir bütçe ayıracağım malum 2. ufaklık yolda Smile ALLAH İZİN VERİRİSE...

Son bişey daha balıkların tadı mükkemmeldi gerçekten canı çeken var ise ALLAHın izni ile cumartesi hava azizlik yapmaz, ALLAH keder vermezse yine ordayım buyurun gelin tava benden tüp sizden salatayı yapanda bulunur herhalde ...

Metin bakarsın sürpriz yapar geliriz. Bu arada tebrik ederim 2 numara için. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Bul
GÜRHAN ABİ ALLAH RAZI OLSUN !..

HAFTA SONU YÜKSEK İHTİMALLE ORDAYIZ AMA GELECEKSENİZ DENİZ DURUMUNU İYİ İNCELEYİN 4-6 DA OLTA ATILMAYACAK KADAR DALGALI VE BİR OKADARDA SIKINTILI OLUYOR 2-4 İDE AL BİZİM TANIDIK VAR GİTMEDEN RAPORU ALIYORUZ ÖYLE GİDİYORUZ BİRDE İSTERSEN NİYETLENİRSENİZ 0535 211 71 38 ARARSIN ABİM
RASTGELE
Bul
SAAT 19:00 DA ORDA OLURUZ TAHMİNİM !..
Bul
Tamamdır Metin numaranı kaydettim. Gelecek olursam ararım seni. Bu arada caps tuşun açık kalmış galiba.
Bul
caps için özür diliyorum bir niyeti belirtmek için değil yanlışlık birazda alışkanlık online bir oyun oynuyorum formda uygulama var Smile onun için SmileSmileSmile
korkarım hava bozuk olacakSad
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi