Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
karacabey boğazı
abi valla pazar günü balık alamadım kısmetimiz yokmuş ama bu gece boğaz çok cömertti maşallah her zamanki gibi!. 5 eşkina aldım 6. ufaktı saldım 5 tanede istavrit kurtlar eski olduğundan bol taktık yem bitti hafta sonuna inşallah daha güzel kurtlarla şenlik yapacağım

hiç boş dönmüyoruz boğazdan yakın olanlara tavsiyem mutlaka gidin doğa muhteşem herşeyi ile harika canım TÜRKİYEM
Bul
bereketli olsun da metin hani resimler kah balık kah manzara yurdum zaten çok çok güzel sende konunu güzelleştir selamlar
Bul
hakikaten resimlerde olsa şöööylleee bi iç çekerdik.. gidemeyenler için iyi olurdu. neyse sağlık olsun.. afiyet olsun..
Bul
karacabey boğazı na gitmek hiç nasip olmadı.ama bandırmadayken oralara hep piknik amaçlı ve temiz denizi var diye çok giden olurdu.güzel bir yer olduğundan çok bahseden oldu.
Bul
sifo_bjk yazdı:abi valla pazar günü balık alamadım kısmetimiz yokmuş ama bu gece boğaz çok cömertti maşallah her zamanki gibi!. 5 eşkina aldım 6. ufaktı saldım 5 tanede istavrit kurtlar eski olduğundan bol taktık yem bitti hafta sonuna inşallah daha güzel kurtlarla şenlik yapacağım

hiç boş dönmüyoruz boğazdan yakın olanlara tavsiyem mutlaka gidin doğa muhteşem herşeyi ile harika canım TÜRKİYEM

karacabey boğazı ha bi denemek lazım 
Bul
ali karacabey boğazı.bursanın ilçesi karacabeyden içlere oğru gidiyorsun .orda denizle buluştuğun bir yer.
Bul
resimler internetten alıntıdır.altlarında sitenin adı yazmaktadır.
Bul
ya gerçekten çok güzel bir yer,paylaşım için teşekkürler..
Bul
Çok güzel bir yermiş doğrusu.Mavi-yeşil içiçe. İlker, paylaşım için teşekkürler.
Bul
cok güzel bir yermiş arkadaşım.
bereketli olsun....
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi