Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Tebrikler. Afiyet olsun. Ben bir kere gittim oraya 3 kişi balık tutuyordu bu kadar tutamamışlardı. Devamlı denemek lazım. Bizede dünya kadar yol gelemiyorum. Buralarda da arkadaşın dediğine göre çok büyük eşkinalar varmış kilo üzeri yani. Belki 2-3 kilo dediğine göre ama askeri alan içinde kalıyor.Gidemiyoruz.
Yorumları: 569
Konuları: 43
tebrik ederim guzel balıklar
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
eline sağlık .çok güzeller
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Tebrikler Onur, afiyet olsun.
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Yorumları: 464
Konuları: 19
Çımariva yazdı:Tebrikler. Afiyet olsun. Ben bir kere gittim oraya 3 kişi balık tutuyordu bu kadar tutamamışlardı. Devamlı denemek lazım. Bizede dünya kadar yol gelemiyorum. Buralarda da arkadaşın dediğine göre çok büyük eşkinalar varmış kilo üzeri yani. Belki 2-3 kilo dediğine göre ama askeri alan içinde kalıyor.Gidemiyoruz.
hüseyin madem o bölgeye giremiyosun yakınlarında biryerlerde dene çünki eşkina tek bölgede durmaz yuvalanır ama avlanırken gezer yakınlarında illaki av arıcaktır denemen lazım hatta dene dediğin gibiyse bende gelirim avlanmaya..
big fish onur yazdı:Çımariva yazdı:Tebrikler. Afiyet olsun. Ben bir kere gittim oraya 3 kişi balık tutuyordu bu kadar tutamamışlardı. Devamlı denemek lazım. Bizede dünya kadar yol gelemiyorum. Buralarda da arkadaşın dediğine göre çok büyük eşkinalar varmış kilo üzeri yani. Belki 2-3 kilo dediğine göre ama askeri alan içinde kalıyor.Gidemiyoruz.
hüseyin madem o bölgeye giremiyosun yakınlarında biryerlerde dene çünki eşkina tek bölgede durmaz yuvalanır ama avlanırken gezer yakınlarında illaki av arıcaktır denemen lazım hatta dene dediğin gibiyse bende gelirim avlanmaya..
O dediğim baya bir uzak 8km var. Ama dalgıç arkadaşın dediğine göre.
Balıklar 70-80 cm var diyor. Karadenizde kalıyor. Bir gün gitmeyi düşünüyorum. Bir yer bulurum heralde.
Ha bir de kıyıdan 50 metre falan açıktaymış. Bizde bol tekede çıkmıyor. Sahili dolaşıyorum. 1kaç tane teke buluyorum. Bakalım.
Yorumları: 464
Konuları: 19
teke şart değil eğer getirte biliyosan hüseyin boru kurduda iş yapıyo tekeden daha iyi bir şekilde..yerleşik uzun zamandır el değmemiş bölgelerde eşkina olma ihtimali yüksek bence heryerden dene anadolu kavağına bir kaçkez geldim sahilde mangal yapmak için hatta cinekopada attım geçen kış ve aklımdan geçirmiştim eşkine ve karagöz olabilir diye benim gittiğim yer tam sularıydı bence oralarda kesinlikle vardır..
Esasında en güzel yerleri. Burunları askeriye kapatmış. Bize küçücük koy kalmış. Yoksa yer çok. Kanaldan bile 250 metre falan içerideyiz.
big fish onur yazdı:teke şart değil eğer getirte biliyosan hüseyin boru kurduda iş yapıyo tekeden daha iyi bir şekilde..yerleşik uzun zamandır el değmemiş bölgelerde eşkina olma ihtimali yüksek bence heryerden dene anadolu kavağına bir kaçkez geldim sahilde mangal yapmak için hatta cinekopada attım geçen kış ve aklımdan geçirmiştim eşkine ve karagöz olabilir diye benim gittiğim yer tam sularıydı bence oralarda kesinlikle vardır..
Şimdi ilk bakışta görünüş itibari ile kayalık görünsede esasında deniz tamamen kumluk. Denizin içinde hiç kayalık yerler yok. O sahildeki kayalar taş ocağından çıkarılıp kumsalın üzerine atılmış esasında. Boru kurdu bildiğim en yakın Eminönünde satılıyor. Bizde çıkmıyor.