Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saroz Körfezi - Yayla Sahili - Sürpriz Kırlangıç hikayesi
harslan1978 yazdı:paylaşım için teşekkürler, yalnız kafama takıldı saroz körfezi yayla sahili balık yönünden zengindir nasıl balık çıkmadı şaşırdım, bende erikli sahili, mecidiye sahili ve ibrice limanında çok balık tuttum, bu güne kadar oradan elim hiç boş çıkmadım ama nasip

Aslında haklısınız. Saroz'da balık bol. Ama benim pek uzun uzun zamanım ve uygun yemim de yoktu. Sadece tavuk göğsü vardı yem olarak yanımda ve onunla ilk denememdi. Neyse bu yaz bol bol balık tutacağım artık Saroz'da Smile
Bul
Paylaşımdaki hikayen balıktan güzel teşekkürler Oğlunuzuda güle güle büyütün
Bul
tebrikler..bende hayatımda bir kez kırlangıç yakaladım..kalkan avında oltaya kırlangıç gelmişti..gerçekten anlattığınız gibi nasıl gelişi var öyle zigzag çizerek geliyor..benimki baya bir büyüktü..40-50 cm civarıydı..arkadaşımda diğer eşini yakaladı..payalaşım için teşekkürler..devamını bekliyoruz..saygılar..ratgele..
Bul
tebrikler güzel av olmuş ancak denildiği gibi aynı yere aynı takım eşinide almalısınız. rasgele o balık her zaman çift gezer kolay gelsin
güzel paylaşım..
Bul
paylaşım çok güzel teşekkür ederim kırlangıçında ne çorbası olur ama oltayla çekmeside çok zevkli olur tebrikler afiyet olsun.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Saroz Körfezinde avlak tavsiyesi bigbossares 13 5,575 20-04-2016, 14:01
Son Yorum: murki
  Saroz av raporumuz bigbossares 20 3,118 08-10-2012, 19:22
Son Yorum: bigbossares
  Kırlangıç Avı Nasıl Yapılır. nihatkr 15 9,037 19-10-2010, 14:35
Son Yorum: nihatkr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi