Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ozan ve harun (Av Organizasyonu Hk)
Arkadaşlar tam tarih belirlerseniz iyi olur
Bul
Anlaşılan tarih meselesi Ozan ve Harun gelmeden çözülmeyecek.
Bul
Arkadaşlar şu an saat 02 50 daha mesajı yeni gördüm(biraz köstek hazırladımda) tabiiki derhal zaman saat gün kavramları benim için hiç sorun değil nihatın mevkii tesbitine katılıyorum c.tesi  bababurnunda canlı teke ile dip balıklarına baktım bi gurup daha geldi z.burnu ndan onlarda kurt getirmiş ispari aldılar ben ispari istemediğimden yakalamadım yosundan başkada birşey yoktu
Kadıköy kartal arası uygundur o bölgeleri ozan biliyordur herhalde
yanılmıyorsam poyrazda oraları kuytu kalıyor buda + avantaj
nihat ben hafta sonlarını karıştırdım mesaj pazar yazıldığına göre önümüzseki haftasonumu ondan sonraki hafta sonumu
Bul
GURHAN yazdı:hehehe çalıştır tabi dostum. Çalıştığında haber ver bir çay bardağı fazla koyayım sepete Smile))

bir çay bardağıdaha rica etsem
Bul
Harun yazdı:
GURHAN yazdı:hehehe çalıştır tabi dostum. Çalıştığında haber ver bir çay bardağı fazla koyayım sepete Smile))

bir çay bardağıdaha rica etsem

Ne demek? zevkle. Her zaman beklerim.
Bul
inşallah gürhan burayada gelin yalova tayfasını topla
Bul
çok güzel olur böyle organizasyonlar dostluklar çogalır benide katın gece avına çay bardagım yanımda ona göre selamlar.
Bul
arkadaşlar ben kesin geliyorum.
ama ne tür malzeme getirmem gerekiyor bilmiyorum.
bana diyin ki taner şurda şu satte ol gelirkende yanında bunları getir.
arabanın bagajının aldığı kadarını doldurur getiririm.
beni unutmayın sakın ola
Bul
arkadaşlar kusura bakmayın..interneti yeni hallettim..msj'ı yeni aldım..bu organizasyonu hallederiz...mevki olarak kartal koçtaş ın önü olarak söyleyebilirim fakat balık yapmasınınıda istiyorum..şu ara fazla iştahlı yapmıyor..ama daha iyi yapan bir yer bulurum..havada biraz ısınırsa daha iyi olucak..zaten önümüzdeki hafta eşkinanın tam zamanları sayılır..şu an ben alıyorum fakat bir parça..ama kalabalık olursak süper olur...mangal partisi gibi..hafta içi gitmek daha iyi olur çünki oranın müdavimleri olur malum bizim gibi amatörlerde..hafta içi daha sakin..takım oalarakta ..0.35mm sağlam misina..2 no bronz iğne kurşun 60 gr yeterli oltalatın ucunada fosfor olursa iyi olur..yapıcağımız 3 köstekli takım başka birşeye gerek yok..katılım fazla olursa bol yem çıkarmamız lazım..teke olayını ben çözerim..yalnız 3-4 kova getirmek lazım hepsini bir kovaya doldurduğunda ölür gider hayvanlar..ölü yemde pek sağlıklı olmaz bizim açımızdan..muhabbetin yanında balıkta tutalım dimi yani..inşallah bu org.gerçekleşir..ben hazırım..herkesten haber bekliyorum..saygılar..
Bul
he birde hava kararmada orada olmamız lazım..eşkina o saatlerde bir geçiş yapıyor..saat 20.00 -20.30 gibi..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hafta sonu organizasyonu :) ring 13 2,632 04-11-2012, 02:27
Son Yorum: ring
  istanbulda tekne organizasyonu için LeVrEkCi 14 3,918 16-05-2008, 15:57
Son Yorum: ALTAYLI
  harun abiye sevgilerle :) fish or die 12 2,831 05-01-2008, 19:14
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi