Yorumları: 1,650
Konuları: 117
bırak balığı yunanlara yağmurlu havada su yok, yunanistanda yaşayan türk çok tanıdığım var onlara hep sorarım rumlarla arnız nasıl diye hepside aynı cevabı verirler biz orada ikinci sınıf vatandaşız, o yüzden böyle bir cevap
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
doğru olanı yunandan,rumdan öğreneceğime yanlış yapmaya devam ederim.belki bencilce ama tarihe bakarsak hala topraklarımızda gözü olan bir ulus için,çoğu zaman düşmanca tavır sergileyen bir ulus için kendi yararıma olsa dahi birşey yapmak istemem.siyasi yönüne bakmayın diyorsunuz ama Türk balıkçılar bu başvuruyu yapmış olsalar siyasetin en alasını yunanlar yapacaktır,bundan eminim
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Ege yazdı:doğru olanı yunandan,rumdan öğreneceğime yanlış yapmaya devam ederim.belki bencilce ama tarihe bakarsak hala topraklarımızda gözü olan bir ulus için,çoğu zaman düşmanca tavır sergileyen bir ulus için kendi yararıma olsa dahi birşey yapmak istemem.siyasi yönüne bakmayın diyorsunuz ama Türk balıkçılar bu başvuruyu yapmış olsalar siyasetin en alasını yunanlar yapacaktır,bundan eminim
aynen bende bunu demek istedim ege agzına saglık
Yorumları: 336
Konuları: 2
bizimle aşı katamazlar esirikliler........
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Bizim 3 tarafımız denizlerle çevrili onların 1 tarafı 3-1 üstünüz zaten yanlız bizim balıkçılarımız olsun insanlarımız olsun saygısızlık bencillik özellikle bencillik üst safhada yarınını düşünen yok yunan Türk balıkcılığı savaşına gelirsek ben bilmem merkez bilir
Harun yazdı:Bizim 3 tarafımız denizlerle çevrili onların 1 tarafı 3-1 üstünüz zaten yanlız bizim balıkçılarımız olsun insanlarımız olsun saygısızlık bencillik özellikle bencillik üst safhada yarınını düşünen yok yunan Türk balıkcılığı savaşına gelirsek ben bilmem merkez bilir
harun 3. kez yazıyorum anlamıyan düşününce anlasın diye burada türk yunan davası degil savundugumuz yunanlılar herşeyde oldugu gibi bizi dünyaya kötü göstermeye çalışıyor bu yüzdende basa basa 3 .kez yazıyorum (kimin ne yaptıgını kim biliyorki aglamasınlar boşuna kendilerine baksınlar)
anladın sen onuu
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
))
kim kime saygısızlık yapıyor bence düşünmek lazım adamlar surviveryarışmasında bile yarışma boyu türk kötü propagandası yaptılar dertleri türkleri herşeyde heryerde küçük düşürmek yunan sularında türk teknesibalık yakalıyacak onu yunanlılar serbestmi bıralkacak bence saçma ben böyle düşünüyorum yoksa tabiiki denizlerimiz denizler insanlık için gerekli lazım
bence dertleri bizi küçültmek dünyaya küçük göstermek ki amaçlarına ulaşıyorlar baksana sizler bile bizden olanlar olarak bizden olanlara kötü düşünmeye başlamışsınız bence yunanı iyitanımak lazım tarihte kalleş hala kalleştir en çok ilgi duydugum yunanistandır en gitmek istedigim yer yunanistandır sırf türkiyeye benzedigi için bizim oldugunu düşündügüm için .
aglamasınlar boşuna amaçlarına ulaşamayacaklar.
bu bizim sorunumuz kendi sorunumuzu hallederiz onlara ne sanki deniz balık kaynıyor da onlara bırakmadık kim haklı kim haksız önemli degil benim için kim ne düşünürse düşünsün ben kendi bildigimi söylerim işleri güçleri türkler suç işliyor türkler barbar yok yaaaa sizene kardeşim bizim teknelerimizden o kadar dert mi yani onlara bu bizim sorunumuz olabilir alemin derdi onlarımı gerdi .bende karşıyım büyük tekneye büyük aga ama bizimkilerede dünyadakilerede küçüktekne büyük tekne kim söylüyor yunanlı hani kanıtı nerede kanıtı haaa diyelim ki dogru bizde yasak degil kanun kanundur kardeşim diyenler bilir bizde kanunlara uygun tekneler haa tasvip ediyormuyum hiçbirini etmiyorum onlara ne bizim kanunumuzdan kimi kime şikayet ediyorlar.yaaa bizim teknelerden onlara ne ki o zaman nükleerr silah üretenlere neden yandaşlık yalakalık yapıyorlar savaş yapanlara neden yalakalık yapıyorlar hadi tutsunlar ya onlarada kafa.bu konu burayı aşar ne ö.m den nede başka yerden cevap yazmıyacagım.
ben böyle düşünüyorum düşüncemde degişmeyecek.konuda uzamayacak ben düşüncemi yazdım isteyen istedi gibi yazar
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
alic abi tamam ben de kuraldışı ava karşıyım,aynı zamanda amatör balıkçıyım ama iş yunana dayanınca kuralı unutmak istiyorum.bu dediğin saçma dersen ya da neden diye sorarsan yunan şunu rahatlıkla söyleyecektir:"barbar türklere balıkçılığı biz öğrettik hahaha" sırf bunu dedirtmemek için dediğimde inat ediyorum.sana karşı birşey değil bu ama bunu söylemek istiyorum
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Nihat seninn dediğini anlıyorum tabiiki yunanı ne dediği beni ilgilendirmiyor biz balığımızı tutalım taknemiz 60mt da olur 100mt de onlara halt yemek düşer AB uyum yasalarınada karşıyım bu politikalar ileride tek taraflı kendi hemogonyalarına alma politikaları benim saygısızlık ve bencillik üst seviyede demem sizlerle alakalı değil yanlış anlama olmasın
Mesela bugün baktım bizim apt bahçesi sulanıyor biliyorsunuz zaten barajlar kritik durumda sonra düşündüm bahçemi önemli yoksa insana su mu valiligi aradım dedim yaz geliyor bu su konusunda bir önleminiz varmı diye onlarda iskiye havale etti bide dedi adam ağacını sulamasınmı
Cocuk çakmak kadar kıraça tutuyor cocuğa bırak büyüsün diyorum bana büyüyüncede nasıl olsa tutulmayacakmı diyor
Eee trafikteki bencillikleri hergün yaşıyorsundur daha çok var yazılacak şey
ama karalama konusunda sana katılıyorum onlar ama doğru ama yalan mutlaka birşeyler sallıyor kuyuya bu da bir taktik
Harun yazdı:Nihat seninn dediğini anlıyorum tabiiki yunanı ne dediği beni ilgilendirmiyor biz balığımızı tutalım taknemiz 60mt da olur 100mt de onlara halt yemek düşer AB uyum yasalarınada karşıyım bu politikalar ileride tek taraflı kendi hemogonyalarına alma politikaları benim saygısızlık ve bencillik üst seviyede demem sizlerle alakalı değil yanlış anlama olmasın
Mesela bugün baktım bizim apt bahçesi sulanıyor biliyorsunuz zaten barajlar kritik durumda sonra düşündüm bahçemi önemli yoksa insana su mu valiligi aradım dedim yaz geliyor bu su konusunda bir önleminiz varmı diye onlarda iskiye havale etti bide dedi adam ağacını sulamasınmı
Cocuk çakmak kadar kıraça tutuyor cocuğa bırak büyüsün diyorum bana büyüyüncede nasıl olsa tutulmayacakmı diyor
Eee trafikteki bencillikleri hergün yaşıyorsundur daha çok var yazılacak şey
ama karalama konusunda sana katılıyorum onlar ama doğru ama yalan mutlaka birşeyler sallıyor kuyuya bu da bir taktik
anlatmak istedigimo harun karalama bak baştaki cevabıma kim nebiliyor ki sallıyorlar belki onlar yanlış yapıyor biz görmüyoruz adımız çıkmışya birkere neyse anlaşıldıgıma sevindim gerisi boş şeyler benim için benim tarihim zayıftır çok kafama takmam yani neyse şu kalkan işini yazıp duruyorsun kafamdaki tilkileri harekete geçiriyorsun valla ne de güzel olur bi karaburun yapsak gitsek çayımızı koysak yesek içsek bide kalkan tutsak dönsek dimi yaww valla bi hafta sonu çalışıyorum bi hafta sonu yazlıga yaza hazırlıga boya badanaya gidiyorum çalıştıgım hafta sonu ertesi salı tatilim hafta içi belki olabilir karaburun kalkan olmasa istanbul kıyı bile olsa bi kaçsak fena olmaz aslında fırsat kolluyorum inşallah sende uygun olursunda bi balık tutarız.