Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mehmet reis (babam)
teşekkürler arkadaşlar o koltuk olmasa işimiz iş valla bu sene yenisini ayarladı hazırladı babam .insanın beli agırıyor koltuk rahat ettiriyor koltuk muhabbetini ben başlattım şimdi herkestekolduk var tavsiye ederim eskicilerde eski bozuk koltuklarda olabilir sonucta denizde fazla dayanmıyor.
livara lüferleri atınca şok oluyor zarganalar ama 3 gün aç kalsa lüfer livardaki zarganayı yemeye kalmıyor çok enteresan bir durum yani.
daha güzel görüntüler var bi ara yollarım hele bir lüferi çekerken babamın kaçırıışı var bir balıkçının en üzgün hali gözlerinden okunuyor Smile)) yollarım bi ara
Bul
Süper görüntüler teşekkürler nihat.Alkis
Bul
Nihat çok şanslısın anlaşılan seni Mehmet reis yetiştirmiş.Hazıra konmuşsun. Ben ise balıkçılığa babamla aynı anda başladım Smile))
Birde eski tekneniz daha güzelmiş(Ben ahşap hastasıyım) koltuk harikaSmile)
Bul
evet o tekneyirumeli fenerinde özel yaptırmıştık kestane agacındanbabam yaşlandım ugraşamam al kullan dedi bende yazın hafta sonlarıgeliyorum ugrasamam dedim bi komşumuzun yardımcısına bedeva verdik o tekneyi birde çekimde yanımıza gelen babamın eniştesinin tekneside bizim oldu onuda 175000000 a yani 175ytl ye 2 sene evvel sattık şimdiki teknelerle cebelleşiyoruz gerçi şimdiki büyük olan iyide küçügü berbat durumda sadece idare ediyoruz atsak olmuyor satsak olmuyor gittigi yere kadar gidecek.ama agaçların tadı başkaydı.verme sebebide her sene bakım istiyor kaldıraça kaldıramıyoruz kaldırınca güneşten tahtaları açıyor 25 hp motor istiyor oda çok benzin yiyor gibi nedenlerle verdik gitti.
Bul
Haklısın şimdi en değerli şey zaman oldu.Eski yıllarda Tekneyi suya atar şişirir çekerdik ,sonra spatula ile kazırdık macunlar zımparalardık ellerimiz su toplardı.sonra boyardık .En son zehirli boya sonra suya.Birde o zamanlar tekne demirini fırçalayıp boyardık.tekne şamandırası bile demirdendi onunla bile uğraşırdık ama ne güzel günlerdi.
Bul
yakamoz7 yazdı:Haklısın şimdi en değerli şey zaman oldu.Eski yıllarda Tekneyi suya atar şişirir çekerdik ,sonra spatula ile kazırdık macunlar zımparalardık ellerimiz su toplardı.sonra boyardık .En son zehirli boya sonra suya.Birde o zamanlar tekne demirini fırçalayıp boyardık.tekne şamandırası bile demirdendi onunla bile uğraşırdık ama ne güzel günlerdi.

evet yaa her yaz başı bir heves tekne kazı tekne macunla boya kuma indir zehirliyi at ipini at şamandırayı tak sanki aynı yerde yaşamışız Smile sene sonukışın git sanki lazım olmayacakmış gibi dubalara tüfekle atış talimi yap kaldıraçı temizle .
şimdi teknenin altına bi zehirli yallah suya birde kaldıraçı kazıt boya tamamdır .hem güzel hem kötü yanları oldu şimdi yorulmuyoruz elelr şişmiyor ama fiberde ahşap kadar zevkli degil.
Bul
Lodos patladığı akşamlar suya gir tekneyi çek buda yetmezmiş gibi konu komşunun teknesinide kıyıya çek.Hele bir sene teknenin şamandırasını ve çapasını Kasım sonunda buz gibi suya girip karaya almıştım.Ama o günler eziyet gibi görünen şeyler şimdi tatlı hatıralara dönüştü.(İyi nostalji yaptık)Smile)
Bul
nihat harika çekim lüferde şahane geliyor ama daha nice böyle avlara
Bul
helal olsun reise görüntüleri görünce özendim valla
Bul
oskarlık flim.............
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mehmet reisin balıktan**dönüşü LeVrEkCi 34 6,713 14-06-2010, 15:25
Son Yorum: Uzun_ahmet
  mehmet reis ne yapıyormuş :)) LeVrEkCi 19 3,871 23-06-2007, 12:45