Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mehmet reis ne yapıyormuş :))
[youtube]SUQAPx4l4Ew[/youtube]
hehe eşref abi AlkisAlkistek fark sudan atlatmadan kaçırdı balıgı kaçırmasının sebebide balık suda atladı ileridogru kancanın üzerine geldi çıktı kancadan. eee herzaman her vuranı alabilsek zaten denizde balık kalmazdı Bobo71
Bul
abicim ben şunu bilirim alt çene üst çene iğne girdimi bitti balık önede gelse suda sörfde yapsa o balık kaçmaz
demekki iğne iyi girmemiş yada iğneyi kesti
Bul
Nihat,vıdı vıdı,vıdı vıdı konuştun adama balığı kaçırttırdın. Aptalkafam
Bul
vıdı vıdı yapan ben degilim yaww babamın eniştesi yan tekneden makara yapıyor.Bobo
harun eskiden biz kancaların arasını misinayla baglardık şimdi ince fırdöndü kullanıyoruz eskiden çok kestirirdik ama bu kestirme degil ya balıgın agzı yırtıldı yada kancadan çıktı çok olur böyle şeyler
Bul
nihat iğnede kamera olmadığı için kimse göremiyor ne olduğunu sadece sende değil genelde çoğu kimsenin konuştuğu devamlı duyduğum söylemler bunlar iğneden çıkmaz tabii iğnede damak yoksa çeneye geçtiyse imkanı yok çıkmaz haa çeneye değilde incecik ağız derisine geçer bazen oradan kurtulabilir balık ama çene yırtılması kanca çıktı asla
balık kustu derler yemlide kusabilir iğnede takılmayabilir o esnada lüfer yemi öyle bir hırsla ısırırki dikkat edin karaya alınca bir müddet ağzını açmaz işte o yem ağzındayken iğne hala geçmemişse balık kusar
Birde rapalada kusma işi varki ben ona inanmıyorum benim arkadaşlarım var rapala çekerken bindi bıraktı balık kustu derler bende sinir olurum bazı rapalaları kusacak balık tanımıyorum ufak bir temas etsen mıknatıs gibi bir yerine takılıyor meretler haa balıgın derisine başka bir yerine takılır olabilir ama çeneye geçen iğne balığı garanti alır
Bul
Bence iğne yandan girmiş ve ağzını yırtmış olabilir.Çünkü baya bi 25 30 metre kadar çekti gerçi pek fazla tuzlu su balığını tanımam fakat bir görüşüm.
Bul
harun iyide bazen tekneye aldıgımda balık yere düşüyor buda çok oluyor lüfer ileri dogru atlar bunu gözümle çok gördüm suyun üstüne o yüzden çıkartmak istemeyiz balıgı bu dedigim teknede çok olur tabi teknede su seviyesinden çektigin için balık atladıgı anda havada ileri dogru gidiyyor ben o şekilde çıkabilecegini düşünüyorum lüfer sudan çıktıgı anda ileri dogru fırlayıp kafasını saga sola sallar atmaya çalışır kancayı birde çok hızlı asılırsan yırtılıyor nereden takıldıysa çıkıyor
Bul
nihat teşekkürler işlerimi ayarlarsam yeşilköye gelmek istiyorum gelemesemde gönüller bir olsun rastgele
Bul
kaloma vermeden çekmek lazım. düşmemesi için ileri fırlasada sen ondan bir adım önde olacaksın her zaman yoksa gider
nihat abi balık neydi..kaçan balık yani..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mehmet reisin balıktan**dönüşü LeVrEkCi 34 6,727 14-06-2010, 15:25
Son Yorum: Uzun_ahmet
  mehmet reis sizce ne yapar LeVrEkCi 21 4,727 22-06-2007, 19:56
Son Yorum: RaPaLaCı
  mehmet reis (babam) LeVrEkCi 29 5,477 07-05-2007, 12:01
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi