Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A4 Boyunda
RIFAT YAMAN yazdı:balıklar çok güzel  yalnız merak ettiğim  balıkların yüzeyinde  sülüklerin ne işi var  bunca yıl ankaranın her yerin de balığa gittim  ilk defa görüyorum böyle birşey
rasgele

evet sülüğü balık üstünde bende ilk defa gördüm.büyük balığı sudan çıkardığımda hemen üstünde sülük vardı.o refleksle hemen elimle attım.eve getirdikten sonra 2 tane daha gördüm ve incelemeye başladım.ancak bu kadar çekebildim.ama vantuzlarını çok beğendim.hani camcılarda olurya büyük camları takarken kullandıkları vantuz vardır.aynı ona benziyor.ve o küçücük canlı öyle bir yapıştıki bıçağa nerden buluyor o gücü artık siz düşünün.
Bul
öncelikle güzel balıklar tebrik ederim ama bi hata var sanırım bunlar tatlı su kefali değil bunlara kimi yerde kaya balığı kimi yerde karnının içi kara olduğundan karnı kara diyolar bildiğim kadarıyla daha usta balıkçı abilerimiz bu konuda bizi daha iyi aydınlatacaklardır sevgiler...
Bul
not:resimler internetten alıntıdır...
tatlı su kefali sazan a benzer onun gibi pulları kalındır...
Bul
rocero yazdı:öncelikle güzel balıklar tebrik ederim ama bi hata var sanırım bunlar tatlı su kefali değil bunlara kimi yerde kaya balığı kimi yerde karnının içi kara olduğundan karnı kara diyolar bildiğim kadarıyla daha usta balıkçı abilerimiz bu konuda bizi daha iyi aydınlatacaklardır sevgiler...

biz bunlara çayır balığıda diyoruz ama ordaki yöre halkından kefal diye öğrendik.halada kefal diye söyleyip gidiyoruz.aslında kefal sazana biraz daha benzer ama kefalin bir çeşidimidir bilmiyorum.
Bul
arkadaşlar birde evde temizlerken hemen hepsinden havyar çıktı.çok üzüldüm.acaba yanlış zamandamı tuttuk.sirkülere göre bir problem yok.
Bul
balıklar güzelmiş afiyet olsun....
Bul
İyi olmuş ilker boş dönmekde vardı
Bul
güzel balıklar afiyet olsun
Bul
güzel av olmuş tebrikler avyar çıkması da onlar erken hamilelik dönemi geçiriyo olabilirler (ha ha ha )
Bul
eline sağlık dere balıkçılığı ve mantar ayrı bir neşe
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi