Yorumları: 5,855
Konuları: 245
RIFAT YAMAN yazdı:balıklar çok güzel yalnız merak ettiğim balıkların yüzeyinde sülüklerin ne işi var bunca yıl ankaranın her yerin de balığa gittim ilk defa görüyorum böyle birşey
rasgele
evet sülüğü balık üstünde bende ilk defa gördüm.büyük balığı sudan çıkardığımda hemen üstünde sülük vardı.o refleksle hemen elimle attım.eve getirdikten sonra 2 tane daha gördüm ve incelemeye başladım.ancak bu kadar çekebildim.ama vantuzlarını çok beğendim.hani camcılarda olurya büyük camları takarken kullandıkları vantuz vardır.aynı ona benziyor.ve o küçücük canlı öyle bir yapıştıki bıçağa nerden buluyor o gücü artık siz düşünün.
Yorumları: 125
Konuları: 23
öncelikle güzel balıklar tebrik ederim ama bi hata var sanırım bunlar tatlı su kefali değil bunlara kimi yerde kaya balığı kimi yerde karnının içi kara olduğundan karnı kara diyolar bildiğim kadarıyla daha usta balıkçı abilerimiz bu konuda bizi daha iyi aydınlatacaklardır sevgiler...
Yorumları: 125
Konuları: 23
not:resimler internetten alıntıdır...
tatlı su kefali sazan a benzer onun gibi pulları kalındır...
rocero yazdı:öncelikle güzel balıklar tebrik ederim ama bi hata var sanırım bunlar tatlı su kefali değil bunlara kimi yerde kaya balığı kimi yerde karnının içi kara olduğundan karnı kara diyolar bildiğim kadarıyla daha usta balıkçı abilerimiz bu konuda bizi daha iyi aydınlatacaklardır sevgiler...
biz bunlara çayır balığıda diyoruz ama ordaki yöre halkından kefal diye öğrendik.halada kefal diye söyleyip gidiyoruz.aslında kefal sazana biraz daha benzer ama kefalin bir çeşidimidir bilmiyorum.
arkadaşlar birde evde temizlerken hemen hepsinden havyar çıktı.çok üzüldüm.acaba yanlış zamandamı tuttuk.sirkülere göre bir problem yok.
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
balıklar güzelmiş afiyet olsun....
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
İyi olmuş ilker boş dönmekde vardı
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
güzel balıklar afiyet olsun
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
güzel av olmuş tebrikler avyar çıkması da onlar erken hamilelik dönemi geçiriyo olabilirler (ha ha ha )
Yorumları: 245
Konuları: 15
eline sağlık dere balıkçılığı ve mantar ayrı bir neşe