Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ege de avlanmak
size rastgele simdiden..
Bul
yeterki zaman uyduralım ben herzaman uyarım
ama ismini yazdığın yerleri bilmiyorum yörük efenin
cebi aldım haberleşelim yer belirleyelim ileri bir tarihte
gerçekleştirelim.
Bul
ben de belki katılırım ama bu ancak yazın mümkün Sad
Bul
bahriyeli yerin bi önemi yok. ama balıkçılığın en zevkli yanlarından biride yeni yerler öğrenmek, av yaparken bi yandan çevreyi tanıma çabasıdır. o nedenle benimde bilmediğim bi çok yer olabilir organizasyonda. (hatta böylesi benim için çok daha iyi olur)
yörükefe nin bu sorumluluğu üstlenmek istemesine çok sevindim. telefonunu kaydettim abi. bi yer kararlaştıralım tarihi burada belirleyelim. gelecek olan arkadaşlar sana telefondan haber versinler. böylece kaç kişilik bir av olacağı kesinleşince yem tedarikini ona göre yapılabilir.
planın askıda kalmaması için ilgili arkadaşlar sıkça yer önerisi yapabilirler.
daha öncede dediğim gibi av bahane sizlerle tanışmak çok keyifli olacak. ama 2. organizasyonlar için sitenin birinci kularını ihlal etmek için elimizden geleni yapalım. en büyü levreği biz çekelim Smile
bu arada unutmadan... imza bölümünde bi değişiklik yapmayacağım. affınıza sığınıyorum. adım ozan izmirde yaşıyorum muhasebeciyim.
Bul
YörükEfe yazdı:İzmir Organizasyonun da biz varız. Hatta organize işini ben üstlenirim. Sezon Programını çıkartıp operasyonu yapabiliriz. Katılımda bulunacak arkadaşlar benim ile irtibata geçip islerini bildirirler ise İzmir Organizasyonunu gerçekleştirebiliriz.

GSM.Tel: 0532 335 29 66
Bul
Arkadaşlar E-mail adresimi eklemeyi unutmuşum. Kusura bakmayın.
muharrem_kocak@hotmail.com Adresinden de irtibat kurabiliriz.

Yer olarak { BALIKLIOVA--MORDOĞAN--KARABURUN--FOÇA--ALİAĞA--SEFERİHİSAR VE KUŞADASI } olabilir.

Hoşçakalın---Hepinize Rastgele
Bul
yörükefe av için nereyi önerirsin?
Bul
Ozan'cım 15 Nisan'dan sonra (Balıklıova-Mordoğan ve Karaburun)'dan çıkabiliriz. 1 Mayıs'dan sonra tarih belirliyebiliriz. Katılacak olan arkadaşlar tarih konusunda önerilerini aktarırlarsa çoğulcu olarak bir karara varabiliriz.
Bul
tarih konusunda doğrusun.
mordoğan ve karaburunda iri mercan almışlar geçen hafta. o bölgede hiç av yapmadım ama çok merak edşyorum. ancak orada tekne kiralama şansımız olacakmı. (tabi kiralanacak teknenin katılıma göre değişeceğini düşünerek)
yapılacak organizasyon herhangi bir cumartesi günü olursa kendi adıma çok sevinirim. keyifle kalın.
Bul
Katılımda bulunacak arkadaşlardan bazıları esnaf olacagından Cumartesi uygun olmaz. Pazar günü yaparız ki hem ihtiyaçları temin ederler;hem de sabah erken olarak yola çıkılmış olur.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi