Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ege de avlanmak
ege sularında avlanmanın nasıl bi keyif olduğunu anlatmayacağım. ama izmir ve civarda oturan avcılarla tanışıp birlikte av yapmanın keyfini yaşayabilirsek allandıra pullandıra anlatacağım.
izmir ve çevresinde oturan yada o an için izmirde bulunan veya gelebilecek avcılarla bi tekne turu yapsak. tanışsak sohbet etsek ve tabiki olta atsak. kişi sayısının bi önemi yok. her ebat ta tekne bulma şansımız olur. tanışıp sohbet etmek, güzel havanın tadını çıkarmak amacı ile kuşadası, güzelçamlık, akbük, bozbük, çeşme veya sizin önereceğiniz bir çok yerde dostlarla deniz de bir gün geçirmek çok keyifli olacaktır.
daha önce böyle bi organizasyon yapıldımı bilmiyorum ama denemek isteyen arkadaşlar bu başlığı cevaplarlarsa halihazırdaki organizasyonlara katılmayı isterim.
keyifle kalın...
Bul
ıyı olur tabı dostum olmazmı toplanın balığa gıdın ıyı guzel organızasyonlar bunlar hayırlısı olur kaynaşma açısından
bu tip organizasyonları bahardan itibaren her bölgede yapmak istiyoruz eger ufak yada büyük guruplar halinde toplanabilen arkadaşlar olursa günlerinin resimlerini burayada yolklarlarsa seviniriz hele balık tutup yollarlarsa bayılırız.inşallah bu yaz bol bol organizasyonlar yaparız.
Bul
kendi adıma pc başında oturup bilgilerinizden yararlanmaktan çok hoşnut olsam bile yeterince sosyal davranamadığımı(zı) düşünüyorum. bu tip organizasyonlar av zevki dışında yeni insanlarla paylaşmanın zevkinide yaşatacaktır. bunu çok önemsediğim için desteğinize teşekkür ederim. forum da gezerken bir çok izmirli arkadaşın olduğunu gördüm. şimdi sıra onlarda. bakalım neler olacak.
keyifle kalın...
Bul
ben biraz uzakım ama gönlüm sizinle ...rasgelsin...
Bul
ben çok uzaktayım size rastgele
Bul
nihat kardeş böyle bir şey olursa benim teknemde iki kişilik yer var haberin olsun
Bul
sobreviviendo imza bölümüne adınızı yazarsanız daha güzel olur.
davet için teşekkürler.ben ankaradayım ama bu yaz inşallah kuşadasındayım.belki böyle bir organizasyon yaparız.2 sene önce izmirde kıyıdan çok avlandım.Tabi amatörce.Poligon tarafından kıyıya iniyordum.makas şeklinde yayalar için köprü var.dibindede yolcu tekneleri var.karşıya gidip geliyor.oralarda takılırdım.
Bul
biz antalyada çokta küçük olsa yaptık balık tutmaktan ziyade sohbet muhhabet hoş oluyor tavsiye ederim
Bul
İzmir Organizasyonun da biz varız. Hatta organize işini ben üstlenirim. Sezon Programını çıkartıp operasyonu yapabiliriz. Katılımda bulunacak arkadaşlar benim ile irtibata geçip islerini bildirirler ise İzmir Organizasyonunu gerçekleştirebiliriz.

GSM.Tel: 0532 335 29 66
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi