Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çatalca Golu
yazık diyorum sadece tatlu su ve denizlerimizi hiç kimse denetlemioyor....
Bul
bu kadar bilinçsiz insanlar oldukça bizim çocuklarımıza sadece anılarımız kalıcak lütfen buna hep beraber engel olmaya davet ediyorum.....
Bul
biraz önce kafama takılan bir sorun.... iç sularımızın içler acısı hali kime gidek nere derdimizi ahval eylesek...
Bul
Arkadaslar aslında ben bır yol buldum ama ne kadar ıse yarar bılmıyorum.Cogu avcı Yaban Tv yı seyredıyor.Madem yaban tv balıkcılık ve av kanalı o zaman balıkla ılgılı sırkulerı , balık yasaklarını , bır de cogu zaman ızledıgımde ufak ve cok sayıda balık tutuldugunu goruyoeum bu konularda(aklıma sımdılk bu kadar geldı) halkı bılınclendırmesını ısteyebılrıız.Hep beraber bır maıl yazıp gonderebılırız. Sadece bır dusunce cvplarınızı beklıyorum..Saygılar
Bul
rusan yazdı:Gecen gun bır televızyon kanalının haberlerınde ızledım .Catalca Golunde sular tarıhınde ılk kez bu kadar cok cekılmıs ve cekılmeye de devam edıyo.Butun ıstanbul akın etmıs ve balık bollugunun tadını cıkartıyo.Fakat cıkan sazan ve kızılkanatlar bır ınsanın elının boyunu bıle gecmıyo.Hele kameraları gorunce tırıvırı ıle avlanan bır vatandasın utanmadan tek tırıvırı ıle tuttugu 5 sazanı ovunerek gostermesı sınırlerımı bozdu.Benım anlamadıgım 2 nokta var.  1. milletimiz neden ufak balıkda olsa tutma gereklılıgı duyuyo.(ızledıgım kadarıyla herkes 7 - 8 kılo kadar balık tutmus)Neden kımse onları salıp buyuk balık olarak kendılerıne gerı donmesını ıstemıyo. 2. ise orda butun gun jandarma devrıye gezıyo .Neden kontrol yapılmıyo? Boyle gıderse tatlı su balıkcılıgının halı kotu...Saygılar
arkadasım ben hayatımda ilk defa duyuyorum [ Çatalca gölü ]diye bir yer ben İstanbul Kücük cekmeceliyim bildiğim büyük ve kücük cekmece gölleri Çatalca da arazim var haritayada baktım ama öyle bir sey göremedim lütfen dogru bilgiler kullanalım ve diğer arkadasları da yanıltmayalım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sapanca gölü tedirgin SaZaN 10 2,978 21-01-2014, 22:44
Son Yorum: tahsinmersin
  gölü yıkayarak kurtarmışlar. LeVrEkCi 6 1,850 25-02-2011, 00:28
Son Yorum: yalova tatar
  Efteni Gölü LeVrEkCi 11 2,673 30-12-2009, 12:19
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Suğla Gölü'nde Yağ Balığını Koruma Amaçlı Olarak Balık Avlanması Yasaklandı LeVrEkCi 2 1,520 05-08-2007, 10:00
Son Yorum: Avcı Altan
  Beyşehir Gölü'nün Ekolojik Dengesini Bozan Gümüş Balıkları Temizlenecek LeVrEkCi 3 1,457 05-08-2007, 09:54
Son Yorum: Avcı Altan
  Van Gölü'ndeki Balık Ölümleri... LeVrEkCi 1 1,187 03-08-2007, 15:34
Son Yorum: Ege
  manyas gölü ve koca çay yıldırıms74 14 2,959 23-07-2007, 21:52
Son Yorum: BalıkcıSerdar
  Abant Gölü, Olta Balıkçılığına Kapatıldı LeVrEkCi 11 2,715 21-06-2007, 15:15
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi