Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uskumrular cildirmis
iyi bir av olmuş.Kısmette ne varsa o gelir.kaçanda kısmettir.Ama kaçanın kısmeti.Ayrıca resimdeki o suyun hareketli görünen yerleri dalgamı yoksa balık mı yapıyor.
Bul
iyi av olmuş tebrikler...
Bul
serenay66 yazdı:iyi bir av olmuş.Kısmette ne varsa o gelir.kaçanda kısmettir.Ama kaçanın kısmeti.Ayrıca resimdeki o suyun hareketli görünen yerleri dalgamı yoksa balık mı yapıyor.
onun icin resmini yukledim ,o kararti gozuken yerler uskumru,suyun uzerine cikiyorlardi,agizlari disarda yuzuyorlar,neden yapiyorlar bende anlamadim,heralde ureme zamanlari,zevkli bir goruntusu vardi ama,iclerinden biraz tutup yem icin kullandim
Bul
güzel bir av günü olmuş işallah kaçırdıgın balıgı birdahaki sefere yakalarsın rastgele
Bul
HakoAVUSTURALYA yazdı:bahri onumuzdeki ayin 6 sinda 3 gunlugune ava gidiyoruz,sen o zaman bak baliklara....Smile))
size bol sans hakan abi,ben 3 gunlugune gitsem sonucunu dusenemiyorum,bu yakaladiklarimiz iki saat icinde olan balik,fazlasi haram
ben yeteri kadar yakaladimmi hemen sudan cikarim,dolaptada iki gunden fazla tutmam baligi canim istedimmi evden bes dakka git yakala tekrar
ben valla boyle sistemle yakaliyom,yimek icin ,baliklarida dagitmam fazla saga sola ,cani isteyen gitsin yakalasin eger yanimda gelen olursa onlar alirlar
Bul
buda yakindan cekilmis fotasi,biraz daha net gozukebilir,resimlere dikkat ederseniz o kararti gozuken yerler hep uskumru ,buyuklukleri nerdeyse palamut gibi,o kadar buyukleri lezzetli olmuyor yem icin cok iyiler ama
yuzerken sanki ayni sirada ordu gibi dudaklarinin yarisi suyun disinda yuzuyorlar daha sonra suyun uzerinde bir sapirti yapiyorlar ve gozden kayboluyorlar her 5 ve 10 dakkada bir yapiyorlardi,sanki ucmaya calisiyorlar
kasikla bir kac denedim oda rasgele kafasina takilmis cikti yani tahmin edin ne kadar cok olduklarina,yeme gelmediler ag olsa 5 veya 10 ton cikardi heralde
Bul
bahri kardeş gözlerimizin pasını sildin ne güzelde gelir oltaya maaşallah güzel balıklar afiyet olsun rastgele
Bul
paylaşım için teşekkürler,aynı görüntüye yıllar önce bende şahit olmuştum...ama bizimkiler kefallerdi...bu arada balıklarda güzelmiş afiyet olsun...
Bul
rasgele bahri
cim valla sende olmasan balıkmalık göremeyeceğiz
Bul
RIFAT YAMAN yazdı:rasgele bahri
cim valla sende olmasan balıkmalık göremeyeceğiz
valla bende bu memlekete gelmesem boyle baliklar imkan yok goremezdim ,helal olsun adamlara bolluk var diye yinede umursamiyorlar
balik cenneti diyebilecegim bir konumda yasiyoruz
daha neleri eklicem ileri zamanlarda sasirtici,ben bile hala alisamadim ,bu kadar bolluga
bu ekledigimin bide orkinoslarin yaptigi zamanlar oluyor ,onu bir turlu denk getiremedim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi