Yorumları: 1,080
Konuları: 68
bugun pazar aksam uzeri de yapilcak bir is yok tekneyi kaptigim gibi denize,suya girdikten sonra karsidan suyun icinde siyah kararti gordum merak edip bir bakayim dedim
ilk anlamadim ne baliklari oldugunu ,lufer zannetmistim bir iki olta attim megerse uskumruymus ,denizin her tarafinda milyonlarca
iclerinden uc bes tane mercan a yemlik icin kullandim
sonuc 7 mercan bir domuz baligi
ve kacan bu senenin en buyuk mercani diyebilirim misineyi koparttioltanin ayarini tam acarken misineyi kopartti ,misineyi bosaltamadi,ve huzunle eve geldim baligi gormedim ama cekisinden yuzde yuz mercandi renginide goreydim zaten bu aksam uyuyamazdim
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
olsun abi kısmet değilmiş bide balığı görüp kaçırsa ne yapardın ben geçen sene bi levrek kaçıdım sandala alırken hala rüyama giriyor boşver görmediğin iyi olmuş kısmet başka zamana genede kısmetini almışsın helal olsun mercanlar güzel.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
olsun abı gene de guzel bır av olmus.
valla cok kotu oldum ,kismet degilmis ,makinayi keske acik birakaydim ,o kadar buyuk denk gelcegini tahmin bile etmemistim,ders oldu
valla o kadar mercan varki etrafta daha kalaydim cok yakalardim
yeteri kadar aldim geldim simdide tavaya attim,
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
özledim valla denizi güzel av yapmışsın tebrikler inşallah bende başlıyacagım 1 ayım kaldı rastgele.
(kaçan balık büyük olur
Levrekci yazdı:özledim valla denizi güzel av yapmışsın tebrikler inşallah bende başlıyacagım 1 ayım kaldı rastgele.
(kaçan balık büyük olur 
sizde benim gibi gun sayiyorsunuz bir ay sonra banada tam baliga baslicam ,valla simdilik evin yakinlarina gidiyorum ehliyetimi bir alayim geri bende ogle hafta sonlari istedigim yere giderim
kacan balik harbiden buyuktu nihat ,valla nasil bagirdim teknede
oltaya asildigi zaman tam vurdurdum bir kafa atti ,buyuk oldugunu tam farketmedim biraz cektim baktim aldi yurudu ,misineyi koparmasin diye kamisi elimle suyun icine yapistirdim ama durmadi biraz daha zorladi tam misineyi acmaya calisiyordum tak koptu
valla yillardir tutuyom ayni yerimde ne baligi ciktigini kesin bilirim ,oteki baliklar olsa o kadar yuklenmezdi,en azindan 4 kg lik vardi yemide buyuk takmistim,uskumruyu uzunlamasina ince kestim uzunlugu 10 cm kadar vardi
bu hafta kucuk ohtopotlardan satin alcam ,tekrar denicem,onu ben yine bulurum,turkun elinden kim kacmis hehehehehehe
Yorumları: 454
Konuları: 19
olsun abi bidahakine inşallah kaçırmazsın.. yine güzel av yapmışsın... rastgele...
Yorumları: 443
Konuları: 61
bahri onumuzdeki ayin 6 sinda 3 gunlugune ava gidiyoruz,sen o zaman bak baliklara....

))
Yorumları: 154
Konuları: 23
Balıklar çok güzel paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz
Yorumları: 6,533
Konuları: 144

Bahri bey balığın tadını çıkartıyorsun bak keyfine