Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fırdöndüler
yycolak yazdı:son günlerde öğrendiğim yeni oltalar fırdöndü gerektirmiyor
boylarından büyük işler başaran bu takımları bana öğreten tahsin mersine teşekkürler
bende fırdöndü olmadan olta olmaz diye bilirdim ama
yeni gördüğüm bu takımlar bir harika boylarından büyük işlere göğüs germeleri dahada güzel
nihatcım teşekkürler

önce fırdöndü bilgilendirmesi için nihat a teşekkür ederim.

yalçın abimin bahsettiği oltalarıda özellikle levreğin nazlı olduğu her şeyden huylandığı dönemde kullanırız.yani sıfır takım,sadece misina ve iğne.çok hafif ve balığı rahatsız etmiyecek bu takım her balıkta kullanılmaz.tabii fırdöndüsüz bir takımla 1 kefal tut misinan gamdan geçilmez,yada teknede 1 adet kopes bile tutsan o misinayı komple atman gerekir,yani fırdöndünün faydası inkar edilemez.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:önce fırdöndü bilgilendirmesi için nihat a teşekkür ederim.

yalçın abimin bahsettiği oltalarıda özellikle levreğin nazlı olduğu her şeyden huylandığı dönemde kullanırız.yani sıfır takım,sadece misina ve iğne.çok hafif ve balığı rahatsız etmiyecek bu takım her balıkta kullanılmaz.tabii fırdöndüsüz bir takımla 1 kefal tut misinan gamdan geçilmez,yada teknede 1 adet kopes bile tutsan o misinayı komple atman gerekir,yani fırdöndünün faydası inkar edilemez.
Hah işte şimdi anlaşıldı. Ben gece avları yaptığım dönemlerde de kesinlikle fırdöndüsüz ve kurşunsuz sadece iğne takarak yem ağırlığıyla aşağı inen takımla çok ciddi avlar yapmışımdır. Paylaşımda anlaşılmamıştı. Ben şahsen yeni bir misina çıktı diye düşünmüştüm. Tıpkı carbon ve kırılmayanların çıktığı gibi
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi