Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Misina Ek Yapma
paylasım ıcın sagol
Bul
bu düğüm ağır kurşun ince misina atmak için kullanılır ince misina kalına göre daha uzağa gider 0,23 misinaya 0,33 misina ile şok uygulamak amaçlı kopan yeri eklemek pek mantıklı değil makinada kalınlık yapar ve çıkıştada hız düşürür. kamış boyuna göre makinaya 3 tur dönecek kadar kullanımlar daha olumludur .
Bul
her zaman kullndığım bir taktik ama o az kalan yerleride yakmak gerkiyo yoksa oltayı atarken o fazlalıklar oltanın gidiş hızını engelliyoSeerfWink
Bul
bende zamanı gelince ek yapıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım çok sağlam ek düğümü aşağıda animasyonlu resmi var .
[Resim: dugum11fw8.gif]
Bul
Ek yapmadan kullanmak elbette en güzeli ama mecbur kaldığımız zamanlar oluyor tabi.
Paylaşım için teşekkürler.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:bende zamanı gelince ek yapıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım çok sağlam ek düğümü aşağıda animasyonlu resmi var .
[Resim: dugum11fw8.gif]
tesekkurler fikret anlatim cok guzel...ben pareketemin ana ipi koptugunda mecburi ek yapiyorum,,fakat biraz daha degisik sekilde
Bul
faruk bunlardan birinimi kullanıyorsun.

[Resim: dugum16xs3.gif]
[Resim: dugum9zs9.gif]
Bul
Fikret animasyon çok güzel.Ellerine sağlık Seerf
Bul
Misinaya ek yapmayı genellikle tercih etmem.Ama gerekebilir, bilmekte fayda var.Paylaşım için teşekkürler.Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
paylaşım için teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  jigging patlamayan fluoro carbon misina düğümü. ozoca51 22 13,993 09-06-2014, 17:50
Son Yorum: bulentozbahadir

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi