Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
valla bazen aklıma geldimi öyle özlüyorumki levrek tutmayı geceb kışda öyle olmuştu normalde o kadar takmamda bu siteye takılmaya başladıgımdan beri hergün balık görüyorum levrekleri unutmak pek mümkün olmuyor.kutsal ben öyle bi akvaryum yapsam arada tutar salarım levrekleri fenada olmaz hani büyükce bi havuz

)
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
yahu kardeşim durup durup yaramızı deşme ne olursun ben de tam 40 gün oldu çıkamıyorum delireceğim valla işte bak gördünmü yaptığını benim de levrekim tuttu. Çocuklar için geçmiş olsun aman dikkat onlar canımız bebeğimiz
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
bazen bende senin gibi oluyorum nihat abi.rüyalarıma giriyor balık tutmak ara tstilde trabzona gitmeyi bile düşünüyorum benimde balık tutmam lazım acilen
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Aytekin'in havuzu şahane ya.Yazın doldur ,kışın tut tut ye.Öfffff beeeeee,bide tekel bayi açmak lazım havuzun yanına.

))))
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
ibrahim abi havuz benim değil resmi nihat arkadaşım için internette bir siteden aldım,sadece ona özel

ama benimde olsa hiç fena olmazdı....
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Aytekin,adam baya meraklıymış her halde.yanılmıyorsam mırmır falan vardı.Belki lokanta havuzu olabilir.istanbulda vardı öyle canlı balık restorantları.yüzerken beğeniyorsun,yakalayıp pişirip getiriyorlar masaya.hala vardır herhalde.
Yorumları: 845
Konuları: 15
aytekin arkadaşım havuz kiminse zevkini biliyormuş abi biraz daha büyüğünü yapacaksın kışın hem yüzecen hem balık avlayacan hem egolarını tatmin etcen ne güzel olurdu
çookkkk beklersin balıkları ben konuştum gelmeyeceklermiş bu sene sana öyle söylediler..
ayrıca alico'yu banlamak ha iyi valla levrek krizin tutsun sen gel hırsını aliden çıkar banla bakalım banla ali kaldırır herşeyi banla bakalım....
sevgiler.
Yorumları: 845
Konuları: 15
ali nihat la balığa çıkınca muratla ve kutsalıda al sen kenara çekil onlar nihatın icabına bakar sende kurtulursun