Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yaw şurada oturmuş düşünürken sitede levrek resimlerine baktım bugün gelen levrek resmini görünce elim levrek çekti sanırımki aklıma vurdu birden sanırım son levregimi 2 ay kadar önce tutmuştum baya olmuş nisan nasıl gelecek arkadaşlar yaww nisana kadar levrek tutmadan durmak zor olmayacakmı tamam palamut lüfer falan iyi güzelde levrek tutmak istiyorum ben yawwww arıza yapmaya başladım bu aralar hele bugün kastımda kastım zaten kış kasveti işler durgun coluk cocuk hasta ben levrek tutmak istiyorummm ben anlamam levrek tutmam lazımmm
neyse ben bi tamire alıyım kendimi iyi görmüyorum bu aralar kendime gelmem lazım
levrek tutmam lazım yaaaa off yaaaa bu kış bitsede nisan gelse yaaa gecen senede böyle olmuştu
aliçoooooooooooooooooooooo levrek tutalım büyük balık tutalım bişey bulamassak gidip 200 kg luk köpek balıgı tutalım gene tutalım ben sıkıldım balık tutmam lazım
neyse paylaşmak istedim sıkıntımı rahatladım biraz aliçoyu banlasam sıkıntım gidermi acaba

) iyi fikir hehe
Yorumları: 719
Konuları: 31
Yorumları: 845
Konuları: 15
nihat buralara gel ozaman burda hala yaz bir levrek var bir levrek var görebilene aşk olsun
Yorumları: 719
Konuları: 31
abi bunları kızdırmayınca da konuşmuyorlar basacan damarlarına ozaman bak nasıl konuşurlar
abi balık hakkında konuşmassan konuşmaya konuşmaya adama inme iner bak nihata allah göstermesin levrekte levrek diye kafayı yiyecek
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
hayırlı muhabbetler arkadaşlar,levrek muhabbetide iyi olur hani ama,nihat arkadaşımızın teselliye ihtiyacı var

şimdi üstüne gitmek olmaz ama,rıfat arkadaşıma katılıyorum,buralara bir uğramasında fayda görüyorum

zira bu levrek hasreti adamı yer bitirir,allah muhafaza.......
Yorumları: 68
Konuları: 8
Levrekçi,
işte ben böyle günler için deniz akvaryumu istiyorum (baskı balata sıyırdığında) büyük bir akvaryumda iki tane koca levrek yüzüyor sende onları yemliyorsun ne güzel olurdu değilmi ??
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Üstüne gitmeyelim nihat abimin ,bakın görmüyormusunuz levrek krizine girmiş durumda Levrekten bahsetmemek başka şeylerden bahsedelim.Allah muhafaza kafayı yerse levrek diye ne yapacağız,nihat abi sen merek etme günler geçeçektir nisanda gelecektir elbette sende inanıyorumki bu sene rekoru kıracaksın şöyle 110 cm. uzunluğunda 10,5-11 kg ağırlığında bir balık alacağına inanıyorum önümüzdeki sezon.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
valla bazen aklıma geldimi öyle özlüyorumki levrek tutmayı geceb kışda öyle olmuştu normalde o kadar takmamda bu siteye takılmaya başladıgımdan beri hergün balık görüyorum levrekleri unutmak pek mümkün olmuyor.kutsal ben öyle bi akvaryum yapsam arada tutar salarım levrekleri fenada olmaz hani büyükce bi havuz

)