Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
27.09.16..İçişleri bakanı baskısı ile av..:)
Kamil abi güzel balık almışsın tebrik eder yenge hanım ın baskılarının giderek artan bir hal almasını dilerim AlkisSeerfSiyirdim
Bu arada ben bakkladan ekmek almaya bayılıyorum keşke her gün fırsatım olsada o bakkaldan ekmekleri ben alsam Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
evet gerçekten kuyumcu dükkanı gibi hepside pırıl pırıl yenileri nasip olsun
Bul
Bereketli olsun Kamil.İşte irisini tutamadığın zaman ufaklarla idare edeceksin.Şaka şaka.İstavrit ve hamsi benim birinci tercihim yemede.bizim buralara en tazesi 2 günde geliyor.Ah deniz kenarında olsam da bende hergün deniz kenarında yatsam balık tutmak için.

Avların bereketli yediklerin afiyet olsun.
Rastgele.
İğneniz keskin Avlarınız bereketli olsun.
Bul
Maşallah Kamil abi, çok güzel av olmuş Alkis
Sazanları özledim...
Bul
Kamil tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsın maaşallah. bizde çinekop ları dört gözle bekliyoruz.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Müdürüm büyüksün,
Devamı dileklerimle,
Rastgele.

[Resim: 1fa6b2164de3b2659f9161222b00a48a.jpg]

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bul
tebikler balıklar şahane..insanın içi açılıyor..yemin de tazeyse balığı tutacağını hissediyorsun zaten..gerçi okadar bol balık varsa balığın kafasını atsan balık gelir diye düşünüyorum.bu arada içişleri bakanından izin almak bir yana sormaya bile çekinir oldumHio kadar özledimki şöyle geniş geniş bereketli bir av yapmayı..siz tutunda bizimde gözlerimiz şenlenir.tüm avlarınızın bereketli ve keyifli geçmesi dilğiyle.rastttgele.
Seerf
Bul
Kamil abi İçişleri Bakanı izin vermiş daha ne istiyorsun kıymetini bil rastgele daha iyi avlarınıza. ..
Bul
patron ısrarıyla gidilen balık güzel oluyor kamilcim.helal olsun.afiyetle kardeşim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:herkes iç işlerinden izin alamaz kamil kıymet bil Gulumse
ben haftaya kaçacağım şimdiden baskı başladı bile.
işin ucunda balık olduğu için birazda olsun yumuşuyor evdekiler,yerken mutlusunuz bırakında tutayım kışın bol bol yiyin işte diyerekten kaçıyorum.sarıkanatlarda istavritlerde harika görünüyor,eline sağlık.
şimdiden rastgelsin Nihat abi..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi