24-04-2016, 18:58
Maşallah diyelim
bereketli olsun nihat.
![Affet Affet](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/affet.gif)
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
18-22 nisan sarıkanat avı.levrekci.
|
25-04-2016, 00:13
[SIZE="4"]benim için bu balık çok değerli nihat eline emeğine sağlık güzel bir ava imza atmışsın rast gele.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
25-04-2016, 09:42
Nihat abi maşallahın var bereketli olsun abi
25-04-2016, 09:53
Murat abi bu kaşıklardan Çanakkale'ye getirelimmi oradada iş yaparmı
25-04-2016, 11:21
yaser2sultan yazdı:Murat abi bu kaşıklardan Çanakkale'ye getirelimmi oradada iş yaparmı yapabilir,lüferler çanakkaleden giriş yapıyor ve o tarafta oldugunu düşünüyorum ama kıyıdan at çek için alba nın 2 numara kaıkları var ağırdır onlar.o kaşıklardan olsun mutlaka.
25-04-2016, 11:22
teşekkür ederim arkadaşlar,yorgunluğu yeni yeni atıyorum birde kulaktan rüzgarı yemişim antibiyotik tedavisine başladım..herşeye değer o balıları tutmak
![]() ![]() ogiveogi yazdı:Alba toby kaşık verdiğin bilgi için sağol nihat abi bende tekne için bi kaç kaşık aldım OĞULCAN?? SEN NEREDE OTURUYORSUN. BUNLARI SALİHTENMİ ALDIN ? BU KAŞIKLARI BİZ BU SENE KESTİRDİK. O JELATİNİ İSE BULMAK 2 YILIMIZI ALDI. EĞER DOĞRU BÜKEBİLİRSEN BALIKTAN BOL BİRŞEY YOK. ![]() Renksiz olanlarından da alsaydın.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
25-04-2016, 11:50
Adaşım rasgele.
Daha bollarına denk gelesin inşallah. Yeni kaşıklar bugün yola çıktı. ![]()
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
25-04-2016, 13:21
Nihatçım tebrikler,
![]() ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|