07-01-2016, 10:46
oguzcanagca yazdı:Sanki beyaz mı olsa abi t shırt ler hani nasıl olur sol ön tarafa logo
daha önce beyaz yaptırdık,güzel oluyor ama çok çabuk kirleniyor.
tshirt disayn
|
07-01-2016, 10:46
oguzcanagca yazdı:Sanki beyaz mı olsa abi t shırt ler hani nasıl olur sol ön tarafa logo daha önce beyaz yaptırdık,güzel oluyor ama çok çabuk kirleniyor.
07-01-2016, 13:50
LeVrEkCi yazdı:daha önce beyaz yaptırdık,güzel oluyor ama çok çabuk kirleniyor. Gri yada açık mavi gibi olabilir mi?
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
07-01-2016, 17:17
Abi tulum güzel olur gibime geliyor. Kışın avlananlarda yararlanır.. dizayn istersen bende o kabiliyet yok abi [emoji51]
Bu aralar baliktan ve forumdan uzagim ben[emoji5] isler yogun vakit ayiramiyorum.....
07-01-2016, 17:46
Amcaoğlu rahatlığa alıştırdın bizleri, şimdi resim bekliyorsun, senin göz zevkin bizlere hitap ediyor. Heee bide konuyu açmışsın, logolarıda yerleştirmişsin, ama bir resim yüklememişsin. sen fiat alıp resim yükle, bizde sipariş adedini bildirelim desem, yuh artık bana, daha neler, yine bütün iş sana yıkıldı galiba.
![]()
09-01-2016, 03:44
NİHAT abi il yazını görmezlikten gelip geçiyorum grafik tasarım işine gelirse bende dahil sanırım bu konuda biraz beceriksiziz becerikli olanlarda işleri yogun vakti yok ha benim çokmu var diyeceksin ama buda senin güzelliğin olsun bizlere senin giyim zevkin olsun stilin olsun sanırım hoşuna gitmeyecek kimse yoktur diye düşünüyorum benim düşüncem 3.5 kuruş fazla olsun iyi bir şey olsun...
10-01-2016, 02:42
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar yakın bir arkadaşım firmalara tshirt,yelek,tulum vs yapıyor.arkadaşım perpada ve karaköyde senelerdir bu işi yapıyor. Ben bir iki deneme yaptım beğenirseniz.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Gri ve açık mavi Tshirtler üzerinde nasıl olur
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
10-01-2016, 19:50
kılçık yazdı:Gri ve açık mavi Tshirtler üzerinde nasıl olur eline sağlık hocam,kaba bir fiyat istedim,fiyat gelsin konuyu açacağım.bunlarıda dikkate alacağım.teşekkürler. ![]()
11-01-2016, 01:15
kılçık yazdı:Gri ve açık mavi Tshirtler üzerinde nasıl olur Emeğe sağlık çok güzel ![]() ![]() ![]() ![]()
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
11-01-2016, 23:11
Hocamızın ellerine sağlık.teşekkürler.
mavi renk, soldan sağa 5.tişört güzel. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|