Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tshirt disayn
arkadaşlar yakın bir arkadaşım firmalara tshirt,yelek,tulum vs yapıyor.arkadaşım perpada ve karaköyde senelerdir bu işi yapıyor.
kendisinden bi fiyat isteyeceğim sanırım kaliteli bir kumaştan uygun bir fiyat alabileceğim.
tshirt renk ve disayn konusunda çalışmalar yapanlar olursa paylaşırsa memnun olurum.
arkada büyük bir logo veya resim,önde bir amblem,kolda bayrak vs...
Bul
Thsirt ve yeleğe çok fazla ihtiyaç duymaya başladım. Tulum uyku tulumu mu yoksa, tulum çizmemi, her ikiside olsa, arkadaşların ihtiyacı olacaktır. Amcaoğlu sana büyük iş düşüyor. şimdiden kolay gelsin.Alkis
Bul
murki yazdı:Thsirt ve yeleğe çok fazla ihtiyaç duymaya başladım. Tulum uyku tulumu mu yoksa, tulum çizmemi, her ikiside olsa, arkadaşların ihtiyacı olacaktır. Amcaoğlu sana büyük iş düşüyor. şimdiden kolay gelsin.Alkis

amcaoğlu öyle bir adamım varki herşeyi uyguna yaptırabileceğiz..iş yerime yaptırdıgım herşeyden memnun kaldım...
işin enteresanı eskiden birşey yazdıkmı birsürü cevap gelirdi,herkes çizimler yapar yollar yorum yapardı.bugün 2 konu açtım görüntüleme var yorum yok.Baby
organizasyon konusunu çözmeye çalışıyorum kimseden cevap yok Baby
muratı kaç kere aradım kaç kere mesaj attım dayımla konuşacağım gelibolu olur tabii ama bi konuşayım dedi dönüş yok Baby
hevesim kırıldı bugün..
bugün bu site galiba bitti dedim ilk defa.kapatayım gitsin böyle olacaksa diye düşündüm.
yakındır kapatırız kepengi.
Bul
hevesim kırıldı bugün..
bugün bu site galiba bitti dedim ilk defa.kapatayım gitsin böyle olacaksa diye düşündüm.
yakındır kapatırız kepengi.[/QUOTE]

Böyle konuşmaların hiç hoş değil.
Ne oldu,maliye mi sıkıştırıyor.dükkanın borcumu çok.Rolleyes

yeni yıl;yeni tur,yeni bilet.
yeni yıla relax gir,pozitif düşün.
herkes güzel sever,
sen güzelleşirsen,herkes arkandan gelir.Seerf
Hadi gari göreyim seni.Siyirdim
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Nihat,iyi olur,uzun zamandır bunları yapmıyorduk.son tişörtlerimizin rengide, kendiside güzeldi.
ben yaz-kış avlandığım için tulum fikrine sıcak bakıyorum.yağmur geçirmez,kayakçılarınkine benzer olursa süper olur.
direk,söylediklerine konu aç,kaç kişiyiz,neleri istiyoruz, (ön talep topla)görelim.sonra teferruatları oylama yaparız.
her şey için tam zamanı(asgari ücret 1300 tl+emekliye seyyanen 100 tl.verilmişken.)bu işi yapıştıralım gitsin.Siyirdim
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Ben hepsine varım çizim deyince o kabiliyeti kendimde göreniyorumSiyirdim o yüzden yorum yapmadım.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
LeVrEkCi yazdı:amcaoğlu öyle bir adamım varki herşeyi uyguna yaptırabileceğiz..iş yerime yaptırdıgım herşeyden memnun kaldım...
işin enteresanı eskiden birşey yazdıkmı birsürü cevap gelirdi,herkes çizimler yapar yollar yorum yapardı.bugün 2 konu açtım görüntüleme var yorum yok.Baby
organizasyon konusunu çözmeye çalışıyorum kimseden cevap yok Baby
muratı kaç kere aradım kaç kere mesaj attım dayımla konuşacağım gelibolu olur tabii ama bi konuşayım dedi dönüş yok Baby
hevesim kırıldı bugün..
yakındır kapatırız kepengi.

Dur hele bir yahu elbet çözülecek hemen kızmaHi bak başkanı alır gelirim sarıyere kaç porsiyon börek yenirmiş görürsün o zamanSiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Nihat abi sonuçta siteye gönül veren ve gönülden gelenlerle beraberiz SeerfRose
oturup bitsinler diye bekleyenlere uygun smile bulamadım bulsam buraya koyacaktım 3/1
da ne ise.

Konumuza dönersek şahsen gri ve mavi renk kıyafetlerimi buna şuna uyarmı diye düşünmeden kullanan birisi olarak ilk renk tercihlerimdir.

Arkada büyük logo baskı olduğu zaman yıkamada renk kaybı vs. sorun olabilir ama göğüste logo altı site adı kollarda site adı bayrak yahşi durur gibime geliyor.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
HAŞİM77 yazdı:Dur hele bir yahu elbet çözülecek hemen kızmaHi bak başkanı alır gelirim sarıyere kaç porsiyon börek yenirmiş görürsün o zamanSiyirdimSiyirdim

siz gelin tepsiyle yedirecem size söz Siyirdim
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi sonuçta siteye gönül veren ve gönülden gelenlerle beraberiz SeerfRose
oturup bitsinler diye bekleyenlere uygun smile bulamadım bulsam buraya koyacaktım 3/1
da ne ise.

Konumuza dönersek şahsen gri ve mavi renk kıyafetlerimi buna şuna uyarmı diye düşünmeden kullanan birisi olarak ilk renk tercihlerimdir.

Arkada büyük logo baskı olduğu zaman yıkamada renk kaybı vs. sorun olabilir ama göğüste logo altı site adı kollarda site adı bayrak yahşi durur gibime geliyor.

Sanki beyaz mı olsa abi t shırt ler hani nasıl olur sol ön tarafa logo
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi