19-09-2014, 12:25
şekerparem keyif almışsın bu avdan.helal olsun.balıklar hele levrek muhteşem.eline sağlık.afiyetle.ekibe hürmetler.
TahsinMersin-Levrek-18.9.2014
|
19-09-2014, 12:25
şekerparem keyif almışsın bu avdan.helal olsun.balıklar hele levrek muhteşem.eline sağlık.afiyetle.ekibe hürmetler.
19-09-2014, 16:52
bereketli olsun tahsin abi, devamı gelir inşallah levreğin.şansın daim olsun.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
19-09-2014, 17:11
Tahsin abi tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın anlatım, paylaşım, balık güzel daha ne olsun afiyet olsun
![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
19-09-2014, 17:55
yaser2sultan yazdı:Maşallah yüzbinkere maşallahSağol yasin,güzel temennin için teşekkür ederim. YaKaMoZ yazdı:TAHSİN abicim yine süper bir av güneşin imza almışsın Tebrikler abicim...sağol Murat teşekkürler.
19-09-2014, 18:06
LeVrEkCi yazdı:tahsin abi sanki yanında oturmuş seni seyretmişim gibi net hissettim avını,abi maşallah güzel balık almışsın.şimdi gelde dur durdugun yerdeDurmak yok yola devam. ![]() bucalıfikret yazdı:[B]tahsinim destan yazmışsın zevkle okudum raporunu eline emeğine sağlık daha bollarına rast gele arkadaşlara selam.Çarlıs çok terbiyesizsin. ![]() bundan evvelki avımda çeşmedeydim,arabada olta var ama takım çantam yoktu.ordaki malzemecide mustad yok,muadili diye başka marka verdi.o iğnelerde zorlanınca çat kırılıyo,palası kalıyor. ![]()
19-09-2014, 18:12
Salih Reis yazdı:Vay vay vayyyy ....Salihcim, Ramiz abi artık sık sık gidemiyor.kızımız fizik tedaviye devam ediyor.ayakta zorla yürütüyorlar,ellerini çalıştırıyorla,daha konuşamıyor.inşallah zamanla düzelicek. ![]() güzel temennilerin için teşekkürler.
19-09-2014, 18:17
kılçık yazdı:Tahsin, anlatımın avların kadar güzel. Paylaşım için teşekkürler.Emeğinize sağlık. Bereketli olsun.Sağol hocam,o güzellik sizin ruhunuzda.temennilerin için teşekkür ederim. nihatkr yazdı: Canım arkadaşım,bende sana lüferler,kofanalar için duacı olucam.teşekkürler. ![]()
19-09-2014, 18:22
yycolak yazdı:şekerparem keyif almışsın bu avdan.helal olsun.balıklar hele levrek muhteşem.eline sağlık.afiyetle.ekibe hürmetler.Başım üstüne güzel abicim.ellerinden öperim. ANTALYALI07 yazdı:bereketli olsun tahsin abi, devamı gelir inşallah levreğin.şansın daim olsun.rastgele.İnşallah Aytekin kardeşim.sanada bol şanslar diliyorum. doktor yazdı:Tahsin abi tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın anlatım, paylaşım, balık güzel daha ne olsun afiyet olsunSağol Şerif kardeşim,teşekkür ederim,güzellik sizin gönlünüzde.sevgilerimle. ![]()
19-09-2014, 20:04
tahsinmersin yazdı:Durmak yok yola devam. [SIZE="4"]bendede o dediğin iğneden vardı çat diye kırılıyordu çöpe attım şimdi başım rahat[/SIZE] ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
19-09-2014, 22:08
bucalıfikret yazdı:[SIZE="4"]bendede o dediğin iğneden vardı çat diye kırılıyordu çöpe attım şimdi başım rahat[/SIZE] benim geçen sefer başım ağırdı.bu hafta farkına vardım.yoksa çok yanardım.geçen avda kızımla avlanıyorum,gırgırların ilk sezon açılışı yaptıkları gündü,aşırı gırgır hareketinden akıntı fazlaydı.levrekte misinamı akıntı yönünde soluma doğru sürünce misinası takılan kızım benim oltayı çekiyo gafletine düştüm.toparlayıncaya kadarda balık çapa halatına dolandı.hemen önümde ,su yüzeyine bir karış kala misina kitlendi.kızımın balığa çığlık atıp kepçeme uzanmasına fırsat kalmadan kurtuldu.misinaya baktığımda iğnenin palası duruyordu. o zaman buna anlam verememiştim.bu hafta aynı iğne birkaç kere takıldığında misinanın ucunda palanın olmasıyla olayı kavradım.normalde misina elimi kesmesin diye elime bez dolayıp asıldığımda misinayı koparıyordum.bunda ise çıplak elimle biraz yüklendiğimde çat diye geliyor,fırdöndüyle iğne arasından kopmasını beklediğimde bakıyorum iğnenin ucu yok. böyle bir şey olurmu. ![]() balıkçı dostlarım,marka ve modelini fotoladım.tongaya düşmeyin. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|