Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TahsinMersin-Levrek-18.9.2014
şekerparem keyif almışsın bu avdan.helal olsun.balıklar hele levrek muhteşem.eline sağlık.afiyetle.ekibe hürmetler.
Bul
bereketli olsun tahsin abi, devamı gelir inşallah levreğin.şansın daim olsun.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Tahsin abi tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın anlatım, paylaşım, balık güzel daha ne olsun afiyet olsun AlkisAlkis.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
yaser2sultan yazdı:Maşallah yüzbinkere maşallah
bereketli olsun
daha büyükleri seni bulsun
Sağol yasin,güzel temennin için teşekkür ederim.
YaKaMoZ yazdı:TAHSİN abicim yine süper bir av güneşin imza almışsın Tebrikler abicim...
sağol Murat teşekkürler.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
LeVrEkCi yazdı:tahsin abi sanki yanında oturmuş seni seyretmişim gibi net hissettim avını,abi maşallah güzel balık almışsın.şimdi gelde dur durdugun yerde Gulumsebereketli olsun abim afiyet olsun.rastgele.Alkis
Durmak yok yola devam.Gulumsesende bu aralar güzel yazıyorsun,sanada bereketler olsun.teşekkürler kardeşim.
bucalıfikret yazdı:[B]tahsinim destan yazmışsın zevkle okudum raporunu eline emeğine sağlık daha bollarına rast gele arkadaşlara selam.Alkis76
Sağol Fikom,teşekkür ederim.
raporun içinden alıntılar.Siyirdim
[[SIZE="4"]vurdum,içindeydi.derin bir oh çektim[/SIZE]Happy
[SIZE="4"]mustad görünümlü ...bu konuya sonra değinicem[/SIZE]Siyirdim/B]
Çarlıs çok terbiyesizsin.Hehe
bundan evvelki avımda çeşmedeydim,arabada olta var ama takım çantam yoktu.ordaki malzemecide mustad yok,muadili diye başka marka verdi.o iğnelerde zorlanınca çat kırılıyo,palası kalıyor.Happy
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Salih Reis yazdı:Vay vay vayyyy ....
Levrekler boy gösterdi demek,
Tahsin abicim süper olmuş, umarım daha irileri de rastgele Gulumse

Ramiz abilerde bir şeyler yokmu Mahcup
bu arada kızı nasıl oldu, benden selam söyler misin. Gulumse

arkadaşların yazdığı gibi sanki avı beraber yaptık, süper anlatmışsın. içindeki bu heves hiç bitmesin.
Seerf
Salihcim, Ramiz abi artık sık sık gidemiyor.kızımız fizik tedaviye devam ediyor.ayakta zorla yürütüyorlar,ellerini çalıştırıyorla,daha konuşamıyor.inşallah zamanla düzelicek.Affet
güzel temennilerin için teşekkürler.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
kılçık yazdı:Tahsin, anlatımın avların kadar güzel. Paylaşım için teşekkürler.Emeğinize sağlık. Bereketli olsun.
Sağol hocam,o güzellik sizin ruhunuzda.temennilerin için teşekkür ederim.
nihatkr yazdı:Alkis vay abime bak ya levrekleri toplamaya başlamış. inşallah birdahakine daha büyükleri ras gelsin.. Alkis

o mustad görünümlü iğne nasıl birşeyki ?Siyirdim

Canım arkadaşım,bende sana lüferler,kofanalar için duacı olucam.teşekkürler.Gulumse
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
yycolak yazdı:şekerparem keyif almışsın bu avdan.helal olsun.balıklar hele levrek muhteşem.eline sağlık.afiyetle.ekibe hürmetler.
Başım üstüne güzel abicim.ellerinden öperim.
ANTALYALI07 yazdı:bereketli olsun tahsin abi, devamı gelir inşallah levreğin.şansın daim olsun.rastgele.
İnşallah Aytekin kardeşim.sanada bol şanslar diliyorum.
doktor yazdı:Tahsin abi tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın anlatım, paylaşım, balık güzel daha ne olsun afiyet olsun AlkisAlkis.
Sağol Şerif kardeşim,teşekkür ederim,güzellik sizin gönlünüzde.sevgilerimle.Gulumse
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:Durmak yok yola devam.Gulumsesende bu aralar güzel yazıyorsun,sanada bereketler olsun.teşekkürler kardeşim.

Çarlıs çok terbiyesizsin.Hehe
bundan evvelki avımda çeşmedeydim,arabada olta var ama takım çantam yoktu.ordaki malzemecide mustad yok,muadili diye başka marka verdi.o iğnelerde zorlanınca çat kırılıyo,palası kalıyor.Happy

[SIZE="4"]bendede o dediğin iğneden vardı çat diye kırılıyordu çöpe attım şimdi başım rahat[/SIZE]76
Bul
bucalıfikret yazdı:[SIZE="4"]bendede o dediğin iğneden vardı çat diye kırılıyordu çöpe attım şimdi başım rahat[/SIZE]76

benim geçen sefer başım ağırdı.bu hafta farkına vardım.yoksa çok yanardım.geçen avda kızımla avlanıyorum,gırgırların ilk sezon açılışı yaptıkları gündü,aşırı gırgır hareketinden akıntı fazlaydı.levrekte misinamı akıntı yönünde soluma doğru sürünce misinası takılan kızım benim oltayı çekiyo gafletine düştüm.toparlayıncaya kadarda balık çapa halatına dolandı.hemen önümde ,su yüzeyine bir karış kala misina kitlendi.kızımın balığa çığlık atıp kepçeme uzanmasına fırsat kalmadan kurtuldu.misinaya baktığımda iğnenin palası duruyordu.
o zaman buna anlam verememiştim.bu hafta aynı iğne birkaç kere takıldığında misinanın ucunda palanın olmasıyla olayı kavradım.normalde misina elimi kesmesin diye elime bez dolayıp asıldığımda misinayı koparıyordum.bunda ise çıplak elimle biraz yüklendiğimde çat diye geliyor,fırdöndüyle iğne arasından kopmasını beklediğimde bakıyorum iğnenin ucu yok.
böyle bir şey olurmu.Hadiordaniğne o kadar çok sertleştirilmişki,ucu biraz esnediğinde kırılıyor.hemde kolaylıkla.
balıkçı dostlarım,marka ve modelini fotoladım.tongaya düşmeyin.Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11.4.2017 Tahsinmersin ve şehzadeleri tahsinmersin 16 543 16-04-2017, 15:12
Son Yorum: bucalıfikret
  19.12.2016 tahsinmersin Mercan avı tahsinmersin 25 2,115 22-01-2017, 14:14
Son Yorum: tahsinmersin
  25.11.2016 tahsinmersin,tekneyle Mercan avı tahsinmersin 28 2,127 22-01-2017, 14:13
  15.11.2016 Levrek Avı kengin 14 1,733 29-12-2016, 08:54
Son Yorum: yaser2sultan
  18.11.2016 Levrek avı kengin 31 3,316 29-12-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  10.10.2016 Tahsinmersin azman mirmir ve diğerleri. tahsinmersin 20 1,466 17-10-2016, 12:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  11-15 temmuz 2016 levrek avlarım LeVrEkCi 25 3,228 16-08-2016, 00:38
Son Yorum: nurideniz34
  10.05.2016 tahsinmersin tahsinmersin 14 1,361 19-06-2016, 22:58
  Levrek Mudanyadan mudanya 20 2,220 06-03-2016, 22:38
  4,2,2016 tahsinm.Fırtınanın kucağından aldığım levrek. tahsinmersin 19 1,765 17-02-2016, 21:57
Son Yorum: gobekbalığı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi