Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Shimanonun makinaları çok iyi gerçekten. o makine ile o boy bir balıgı çekmek çok güzel bir duygu olsa gerek. bendede ultegra xta 12000 modeli var.bende üzerinde 0.10 berkley whiplash sarılı kullanıyorum.açıkcası o irilikte bir balıktaki performansını görmeyi çok merak ediyorum.tabii birgün tutabilirsem

Rastgele
Yorumları: 22
Konuları: 1
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
adanalı abim balığı kırmışsınız maşallah,şansınız bol olsun....
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Balıklar cok guzelmıs O kasıklardan ben de var ama daha denemek nasıp olmadı
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Paylaşım için çok teşekkürler. Gerçekten herşey harika gözüküyor.Soğuğa rağmen emğinizin karşılığını almışsınız.Ben çarpması baışndan olan kaşık hiç kulllanmamıştım.Teknemi atınca deneyeceğim.izmir'den size ve dostlarınıza selamlar
Yorumları: 175
Konuları: 20
Güzel balıklar helal olsun. Bundan sonraki avlarda rast gelsin. hocam bahsettiğin 0,15 misina hakkında blgi verirsen sevinirim..
Yorumları: 845
Konuları: 15
süper balıklar usta norveçe mi gelsekki birgünde bukadar balık rasgele
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
güzel paylaşım emeğine sağlık
Yorumları: 537
Konuları: 62
ADANA'LI arkadaşım çok hoş olmuş,sana bir sorum olacak Norveç'li balıkçıların soğuktan korunmak için kullandıkları bir krem vardı,bunun adını ve fiatı ne kadar ? teşekkür ederim.
Yorumları: 111
Konuları: 6
dearyildirim yazdı:Güzel balıklar helal olsun. Bundan sonraki avlarda rast gelsin. hocam bahsettiğin 0,15 misina hakkında blgi verirsen sevinirim..
dearyildirim
Degerli Arkadasim,kullandigim misinayi sormussun cevapliyayim.
Ben " Berkley WhiplashPro " bu misinayi kullaniyorum simdilik,zira yeni bir sey ciktiginda deneme amacli olarak kulaniyorum.
Yalniz bu misina ipek örgü misina,naylon degil ve tuzlu suda kullandigin zaman,av dan sonra makinayi tatli suyun altina yani cesmenin altina sokup misinaya dus yaptirdigin zaman bir hayli zaman problemsiz kullanabilirsin.(dolasiyla makinayada dus yaptirmis oluyorsun)
Ha bir sey daha var bu tür misinalarin dügümleri de özel oluyor,normal naylon misinaya bagladigin dügümle kullanamazsin,ne takarsan tak siyrilip cikiyor.O da sundan kaynaklaniyor,misinanin dis yüzeyi özel bir kaygan madde ile kaplanmis durumda onun icin dügüm kayip gidiyor.
Görüsmek üzere...
Adanali