Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
videodan resim alma
yaz aylarındaki bir avı video ya aldım ve bilgisayarıma kaydettim. şimdi bilgisayarımdaki bu video dan resim alma şansım var mı?
yardımcı olursanız sevinirim.
Bul
Bunları PC'nize alabilirsiniz.

Eğer video kameranızın USB çıkışı varsa buradan pc'nize bağlayıp kamerayla birlikte gelen cd'deki yazılımları kurarak yapabilirsiniz.

Eğer makinanız eskiyse bir tv kartına ihtiyacınız olacak. Video ve ses çıkışlarını kullanar TV kartına bağlayığ Windvr programıyla kayıt alabilirsiniz.

Eğer bunlarla uğraşmam derseniz bir video'cuya gidin sanırım 5 ile 10 ytl arası vcd yapıyorlar
Bul
1. Window movıe maker programıyla alabilirsin.

2.Eger cok SIK bi sekilde pespese resim almiyacaksan en kolay yol önce resimi ne kadar bi boyda almak istiyorsan media playerde o boyda ac videoyu.Daha sonra istedigin resim geldiginde klavyedeki F12 nin ynainda olan DRUCK (PRINT) tusuna bas, sonra windowsun paint (turkce ismini bilmiyorum kusura bakma) programini calistirip icine at (CTRL+V).Resmi save as ile bmp yada jpg olarak kaydet , sonra herhangi bi resim calisma programiyla sadece resim kalacak sekilde kes.Cünkü DRUCK tusu komple ekranin resmini ceker.Ama yok ben cok fasla ve pespese resim almak istiyorum diyorsan bu yöntem pek isine yaramaz sanirim.
Bul
Görüntüyü bilgisayarına attıysan daha kolay bir yoluda var arkadaşım. PowerDVD ve bunun gibi dvd oynatıcı programların çoğunda görüntüyü izlerken herhangi bir yerde resim alma şansın var. Üstelik hem uğraştırmaz hemde istediğin kadar çekersin. Kolay gelsin..
Bul
ya daha önce yapömıştım ama yeni bilgisayardan beceremedim movie makera cd deki görüntüleri atamıyorum nasıl olacak bi yardım lütfen veya başka nerede görüntüyü kesip youtubeden yollarım
Bul
AVSEQ01.DAT gecerli bir win 32 uygulaması degil diyor geçerli şekile nasıl çevirebilirim yardım
Bul
ben valla soruyu pek net anlamadim you tube den balina nin video sunu eklemistim ancak uye filan olmustum ancak o sayede eklemistim bende pek anlamam vazla bilgisayardan denilen yerleri takip etmistim en sonunda becermistim, dil hakkinda takilirsan yardim edebilirim
Bul
AVSEQ01.DAT gecerli bir win 32 uygulaması degil diyor geçerli şekile nasıl çevirebilirim yardım..bu konuda bnde yardım almak isterim bilen var mıııMahcup
Bul
DAT dosyasını convert et ondan sonra dene bakalım..
googlede dat to avi yada dat to mpeg yazın.onunla ilgili bir sürü çeviri proğramı var.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Önemli !!! Resim Ekleme İle İlgili Konular.... Lapsetur 12 7,927 04-10-2016, 17:45
Son Yorum: broker
  Soma barajında sazan avı (video ve resim) serdarmüdür 19 6,131 08-01-2009, 18:03
Son Yorum: Albatros-gr
  Norvecten bir kac resim Adanali1 20 3,602 22-01-2007, 09:48
Son Yorum: bahri ozmen
  Yayın,Sazan ve Kayabalığı toplu halde resim Köksal 19 4,680 05-10-2006, 23:35
Son Yorum: Avcı Altan
  jumbo (ali abinin)nun çekmiş olduğu bi resim kartallı 3 1,982 07-09-2006, 11:58
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi