09-06-2014, 09:26
sefer yazdı:Eline sağlık herzamanki gibi guzel av olmus abi
Teşekkürler ediyorum,sevgili Sefer.Sağ ol.Sana da nasip olsun.
Boğaz'ın incileri...
|
09-06-2014, 09:26
sefer yazdı:Eline sağlık herzamanki gibi guzel av olmus abi Teşekkürler ediyorum,sevgili Sefer.Sağ ol.Sana da nasip olsun.
09-06-2014, 10:32
bereketli olsun cahit abi,eylül lüferlerinde kısmet olursa bir gecede ben gelmek itiyorum ziyaaretine,gelip seninle çay eşliğinde sohpet ve balık tutuşunu seyretmek keyifli olacaktır.rastgele abi.
![]() ![]()
09-06-2014, 11:02
Yok artık.
Abi sürekli raporları okumaktan kıskançlık yaptım ve amatör balıkçı net'e kaçtım, meğer sen eskiden beri buradaymışsın ![]() Yine harikalar yaratmışsın yine muhteşem bir rapor, yok yok bu böyle gitmez artık senin beni balığa çıkartman şart oldu. Biliyorsun konu adım bile hazır ''Tek Rakibim Cahit Acun'' Sevgi ve saygılarımla abiciğim.
09-06-2014, 17:29
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun cahit abi,eylül lüferlerinde kısmet olursa bir gecede ben gelmek itiyorum ziyaaretine,gelip seninle çay eşliğinde sohpet ve balık tutuşunu seyretmek keyifli olacaktır.rastgele abi. Çok çok mutlu olurum.İnşallah geldiğin gün balık yapar.Olmazsa da çayımızı içer,boğazı seyreder,sohbet ederiz. Teşekkürler ediyorum.Sağlıcakla kal..
09-06-2014, 17:41
arzu akyürek yazdı:Yok artık. Arzu,Haziran sonuna doğru kızımın nikahı var.Bu aralar yoğunum ama fırsat bulduça sadece geceleri kaçabiliyorum.Bu avımıda gecenin ikisinde gerçekleştirdim.Fırsat bulursam bu defa geceye kalmadan birlikte gideriz. Kendine iyi bak..Herşey gönlünce olsun sevgili rakibem...
09-06-2014, 18:21
Cahit Acun yazdı:Arzu,Haziran sonuna doğru kızımın nikahı var.Bu aralar yoğunum ama fırsat bulduça sadece geceleri kaçabiliyorum.Bu avımıda gecenin ikisinde gerçekleştirdim.Fırsat bulursam bu defa geceye kalmadan birlikte gideriz. ![]() ![]() ![]()
09-06-2014, 18:29
Sevgili CAHİT abicim yine her zamanki gibi ne zaman senin raporlarını okusam çok memnun kalıyorum yine son derece güzel anlatım ve fotolar çok teşekkürler abicim ellerine saglık...
![]() ![]() ![]()
10-06-2014, 02:06
Cahit abi seni gecenin yarısındada olsa deniz ANA nın kucağında görmek çok güzel.
biliyorum ki senin deniz anan gene sana ayırdıklarını verecek ve bunları bizimle paylaşıcaksın. eline emeklerine sağlık,sağlıcakla kal. ![]()
10-06-2014, 09:40
Maşallah diyelim de nazarlar senden uzak olsun değerli büyüğüm.
![]() Daha niceleri rastgele, canı gönülden tebrik ederim. ![]() ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
10-06-2014, 19:41
Cahit bey, raporunuzu zevkle, biraz da huzunle okudum. Deniz ile ve denizden olan ile boyle gonulden bir baglanti kurmak insallah gelecek kusaklara da aktarabilecegimiz bir ozellik olarak kalir da ne Bogaz ne de baliklari tukentim kulturunun sadece tuketilmesi gereken unsurlari haline gelmez.
Ben henuz Istanbul'a gecemedim. Temmuz ayi basinda insallah. Benim de spin takimim var, ve yillar icerisinde topladigim sert sahteler (Rapala). Acaba bu sahteleri avin oldugu yerlere atabilmek ve bunu yaparken de spin avciligin dogasini kaybetmemek adina nasil bir duzenek (rig) kullaniyorsunuz? Agirlik kullaniyor musunuz mesela (galiba sart) ve agirligi nasil bagliyorsunuz takima? Insallah boyle avlariniz bol olur. Paylasiminiz icin cok tesekkurler. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Boğaz'ın kralları | Cahit Acun | 9 | 1,625 |
16-10-2013, 15:11 Son Yorum: Cahit Acun |
|
Boğaz'in lüfer'leri.. | Cahit Acun | 28 | 3,741 |
03-09-2013, 08:41 Son Yorum: Cahit Acun |
|
Sardalya'lar,İstavritler ve Boğaz'ın güzelliği | Cahit Acun | 32 | 5,843 |
10-05-2011, 09:02 Son Yorum: Cahit Acun |