Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaz'ın incileri...
sefer yazdı:Eline sağlık herzamanki gibi guzel av olmus abi

Teşekkürler ediyorum,sevgili Sefer.Sağ ol.Sana da nasip olsun.
Bul
bereketli olsun cahit abi,eylül lüferlerinde kısmet olursa bir gecede ben gelmek itiyorum ziyaaretine,gelip seninle çay eşliğinde sohpet ve balık tutuşunu seyretmek keyifli olacaktır.rastgele abi.AlkisSeerf
Bul
Yok artık.

Abi sürekli raporları okumaktan kıskançlık yaptım ve amatör balıkçı net'e kaçtım, meğer sen eskiden beri buradaymışsın Smile

Yine harikalar yaratmışsın yine muhteşem bir rapor, yok yok bu böyle gitmez artık senin beni balığa çıkartman şart oldu. Biliyorsun konu adım bile hazır ''Tek Rakibim Cahit Acun''

Sevgi ve saygılarımla abiciğim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun cahit abi,eylül lüferlerinde kısmet olursa bir gecede ben gelmek itiyorum ziyaaretine,gelip seninle çay eşliğinde sohpet ve balık tutuşunu seyretmek keyifli olacaktır.rastgele abi.AlkisSeerf

Çok çok mutlu olurum.İnşallah geldiğin gün balık yapar.Olmazsa da çayımızı içer,boğazı seyreder,sohbet ederiz.
Teşekkürler ediyorum.Sağlıcakla kal..
Bul
arzu akyürek yazdı:Yok artık.

Abi sürekli raporları okumaktan kıskançlık yaptım ve amatör balıkçı net'e kaçtım, meğer sen eskiden beri buradaymışsın Smile

Yine harikalar yaratmışsın yine muhteşem bir rapor, yok yok bu böyle gitmez artık senin beni balığa çıkartman şart oldu. Biliyorsun konu adım bile hazır ''Tek Rakibim Cahit Acun''

Sevgi ve saygılarımla abiciğim.

Arzu,Haziran sonuna doğru kızımın nikahı var.Bu aralar yoğunum ama fırsat bulduça sadece geceleri kaçabiliyorum.Bu avımıda gecenin ikisinde gerçekleştirdim.Fırsat bulursam bu defa geceye kalmadan birlikte gideriz.

Kendine iyi bak..Herşey gönlünce olsun sevgili rakibem...
Bul
Cahit Acun yazdı:Arzu,Haziran sonuna doğru kızımın nikahı var.Bu aralar yoğunum ama fırsat bulduça sadece geceleri kaçabiliyorum.Bu avımıda gecenin ikisinde gerçekleştirdim.Fırsat bulursam bu defa geceye kalmadan birlikte gideriz.

Kendine iyi bak..Herşey gönlünce olsun sevgili rakibem...

AlkisAlkisAlkis teşekkürler abim
Bul
Sevgili CAHİT abicim yine her zamanki gibi ne zaman senin raporlarını okusam çok memnun kalıyorum yine son derece güzel anlatım ve fotolar çok teşekkürler abicim ellerine saglık...AlkisAlkisAlkis
Bul
Cahit abi seni gecenin yarısındada olsa deniz ANA nın kucağında görmek çok güzel.
biliyorum ki senin deniz anan gene sana ayırdıklarını verecek ve bunları bizimle paylaşıcaksın.
eline emeklerine sağlık,sağlıcakla kal.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Maşallah diyelim de nazarlar senden uzak olsun değerli büyüğüm.Affet

Daha niceleri rastgele, canı gönülden tebrik ederim. Alkis Alkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Cahit bey, raporunuzu zevkle, biraz da huzunle okudum. Deniz ile ve denizden olan ile boyle gonulden bir baglanti kurmak insallah gelecek kusaklara da aktarabilecegimiz bir ozellik olarak kalir da ne Bogaz ne de baliklari tukentim kulturunun sadece tuketilmesi gereken unsurlari haline gelmez.

Ben henuz Istanbul'a gecemedim. Temmuz ayi basinda insallah. Benim de spin takimim var, ve yillar icerisinde topladigim sert sahteler (Rapala). Acaba bu sahteleri avin oldugu yerlere atabilmek ve bunu yaparken de spin avciligin dogasini kaybetmemek adina nasil bir duzenek (rig) kullaniyorsunuz? Agirlik kullaniyor musunuz mesela (galiba sart) ve agirligi nasil bagliyorsunuz takima?

Insallah boyle avlariniz bol olur. Paylasiminiz icin cok tesekkurler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaz'ın kralları Cahit Acun 9 1,625 16-10-2013, 15:11
Son Yorum: Cahit Acun
  Boğaz'in lüfer'leri.. Cahit Acun 28 3,741 03-09-2013, 08:41
  Sardalya'lar,İstavritler ve Boğaz'ın güzelliği Cahit Acun 32 5,843 10-05-2011, 09:02

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi