Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Görüşleriniz nelerdir...
hepsi cok güzel avda belli olur nasıl oldukları bol bol av yaptırır inş sana
[SIZE="4"][COLOR="Blue"]sefer koç
Balıkta gönlü olanın diyarı derya olurmuş. [/COLOR][/SIZE]
Bul
Hayırlı olsun murat iş yapacağına eminim denemeden bizde bir şey diyemeyiz.Büyük trofelerin olsun.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yycolak yazdı:buradan bakınca güzel görünüyorlar muratcim.rasgelsin.
Teşekkürler YALÇIN ABİCİM...
bucalıfikret yazdı:murat kafana takma kesin iş yapar hayırlı olsun rast gele.AlkisAlkis
Kafama takmıyorum FİKRET abi deneyecezGulumse
LeVrEkCi yazdı:muratcım ereğlide kenardan tuttuğum son levreği yurt dışından getirttiğim ucuz rapalayla yakaladım.ozan 3-5 metre uzağımda kalite kalite birçok rapala attı balık şansıma bana geldi.
balık işi kısmet işidir.şunu hbiliyorum ki levrek varsa hangi rapalayı atarsan at o balık gelir.kaliteli rapala balığı alır diye bir kural yok.yeterki rapala düzgün yüzsün önemli olan odur.resimlerdeki tüm rapalaların iş yapacağını düşünüyorum,levrek için suda uzun zaman geçirmen sabırlı olman şansını artıracaktır.Seerf
OO bak şimdi bunu duymam iyi oldu işte bir tanesini denedim abi yüzmede sıkıntı yok şu var belki daha çabuk deforme olabilirSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Murat hepsi cok guzel..
bir tane secmem gerekirse,ba asaagidaki fotoda isaretledim..onun gibi bir tane daha var...coklu fotonun icinde...kirmizi beyaz..bu bizim buralarda cok is goruyor..
bol balikli avlar
rastgele
Teşekkür ederim FARUK abicim deneyecegim özellikle senin için ilk fırsatta...
yalova tatar yazdı:hepsi iş yapar muratım merak etme yer ve zaman ayarla
Alkis
Eyvallah ERDEN abiSeerf
murki yazdı:Tatlı sularda turnada iyi iş görür, her birisi. tek tek denemen lazım, şimdiden rastgele.

Teşekkürler abi tatlı su fırsatım olursa neden olmasın denerim abi...Seerf
Bul
sefer yazdı:hepsi cok güzel avda belli olur nasıl oldukları bol bol av yaptırır inş sana
Eyvallah teşekkürler daha iyi avlar sizin olsun...
HAŞİM77 yazdı:Hayırlı olsun murat iş yapacağına eminim denemeden bizde bir şey diyemeyiz.Büyük trofelerin olsun.Gulumse

Teşekkür ederim ortak niye kızıyorsun ya denemeden bilemezmiş tecrübelisin diye sorduk allah allahSiyirdim
eyvallah abimSeerf
Bul
Murat abi, aynılarını bende yurt dışından aldım. Bence gerçekten kaliteli ve güzel rapalalar. Fiyatlara aldanma, malesef Türkiye'de bir çok malzeme gerçekten fiyatının çok fazlasına satılıyor.
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Murat abi, aynılarını bende yurt dışından aldım. Bence gerçekten kaliteli ve güzel rapalalar. Fiyatlara aldanma, malesef Türkiye'de bir çok malzeme gerçekten fiyatının çok fazlasına satılıyor.

Aynen öyle kardeşim umarım karşılığını alırım...
Bul
Muratcım hepsinin albenisi var, eski balıkçılar anten kablosu ile levrek yakaladıklarını anlatırlar Gulumse

benim sana tavsiyem raglou denilen plastik yemler, hem 2-3 TL. kopsa da insanın içi acımıyor ve levrek için gerçekten süper avcı, simli olanlarla güzel levrek alınıyor,
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Muratcım hepsinin albenisi var, eski balıkçılar anten kablosu ile levrek yakaladıklarını anlatırlar Gulumse

benim sana tavsiyem raglou denilen plastik yemler, hem 2-3 TL. kopsa da insanın içi acımıyor ve levrek için gerçekten süper avcı, simli olanlarla güzel levrek alınıyor,

Tavsiyen için teşekkürler SALİH abi...Seerf
Bul
Yeterki avlakta balık olsun,güle güle bereketli avlarda kullan Murat.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Jig avı için görüşleriniz?? çömez 3 896 01-02-2016, 00:58
Son Yorum: LeVrEkCi
  Görüşleriniz nelerdir? YaKaMoZ 11 2,188 03-10-2014, 20:53
Son Yorum: ufuktan26
  Organizasyonda kullanılabilir takımlar nelerdir şerpa 31 4,377 08-05-2010, 16:44
Son Yorum: tedirgin SaZaN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi