Yorumları: 183
Konuları: 24
hepsi cok güzel avda belli olur nasıl oldukları bol bol av yaptırır inş sana
[SIZE="4"][COLOR="Blue"]sefer koç
Balıkta gönlü olanın diyarı derya olurmuş. [/COLOR][/SIZE]
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Hayırlı olsun murat iş yapacağına eminim denemeden bizde bir şey diyemeyiz.Büyük trofelerin olsun.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Albatros-gr yazdı:Murat hepsi cok guzel..
bir tane secmem gerekirse,ba asaagidaki fotoda isaretledim..onun gibi bir tane daha var...coklu fotonun icinde...kirmizi beyaz..bu bizim buralarda cok is goruyor..
bol balikli avlar
rastgele
Teşekkür ederim FARUK abicim deneyecegim özellikle senin için ilk fırsatta...
yalova tatar yazdı:hepsi iş yapar muratım merak etme yer ve zaman ayarla

Eyvallah ERDEN abi
murki yazdı:Tatlı sularda turnada iyi iş görür, her birisi. tek tek denemen lazım, şimdiden rastgele.
Teşekkürler abi tatlı su fırsatım olursa neden olmasın denerim abi...
sefer yazdı:hepsi cok güzel avda belli olur nasıl oldukları bol bol av yaptırır inş sana
Eyvallah teşekkürler daha iyi avlar sizin olsun...
HAŞİM77 yazdı:Hayırlı olsun murat iş yapacağına eminim denemeden bizde bir şey diyemeyiz.Büyük trofelerin olsun.
Teşekkür ederim ortak niye kızıyorsun ya denemeden bilemezmiş tecrübelisin diye sorduk allah allah

eyvallah abim
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Murat abi, aynılarını bende yurt dışından aldım. Bence gerçekten kaliteli ve güzel rapalalar. Fiyatlara aldanma, malesef Türkiye'de bir çok malzeme gerçekten fiyatının çok fazlasına satılıyor.
Sazanları özledim...
rusan yazdı:Murat abi, aynılarını bende yurt dışından aldım. Bence gerçekten kaliteli ve güzel rapalalar. Fiyatlara aldanma, malesef Türkiye'de bir çok malzeme gerçekten fiyatının çok fazlasına satılıyor.
Aynen öyle kardeşim umarım karşılığını alırım...
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Muratcım hepsinin albenisi var, eski balıkçılar anten kablosu ile levrek yakaladıklarını anlatırlar
benim sana tavsiyem raglou denilen plastik yemler, hem 2-3 TL. kopsa da insanın içi acımıyor ve levrek için gerçekten süper avcı, simli olanlarla güzel levrek alınıyor,
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Salih Reis yazdı:Muratcım hepsinin albenisi var, eski balıkçılar anten kablosu ile levrek yakaladıklarını anlatırlar 
benim sana tavsiyem raglou denilen plastik yemler, hem 2-3 TL. kopsa da insanın içi acımıyor ve levrek için gerçekten süper avcı, simli olanlarla güzel levrek alınıyor,
Tavsiyen için teşekkürler SALİH abi...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Yeterki avlakta balık olsun,güle güle bereketli avlarda kullan Murat.Rasgele.
Bornova - izmir