Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Aracımın lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum ben ANTALYA da çok ağır kış şartları olmadığı için yazlık kışlık lastik diye ayırmıyorum sanırım ANTALYA da yaşayan bir çok kişide benim gibi yapıyordur farklı kullananlar da şehir dışına çok sık çıkanlar dır kullandığınız lastiklerden önerebilecegin iz lastikler nelerdir...
Yorumları: 249
Konuları: 12
murat abi merhaba önce Goodyear kullandım 2 ay önce 4 lastik değiştim starmax 4 mevsim aldım ekonomik ve güzel lastik
tabi benim araba binek accent era memnunum ses az fren mesafesi iyi pahalı markalara daha fazla vermeye gerek yok bence sadece tarihine iyi bak eski üretim olmasın
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
michelin veya brigestone tek geçerim.goodyear da iyidir ama alacağın lastiğin tarihi önemli ve
çok sert olmaması önemli.
michelin in pilot sport serilerini kullanıyorum çok çok memnunum,biraz pahalıdır ama 10 numaradır.
istanbulda akyol oto yıllardır lastik aldıgım yerdir,02163297398 sarıyerli nihat dersen tanırlar,hem bilgi verirler hemde gerekirse kargoyla uygun lastik yollarlar.ama tarihe mutlaka dikkat et.arabada lastik CAN dır.çok çok önemlidir.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
şu an prellinin adı çok geçiyor.lastik önemli.hayırlısı olsun muratcım.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
markasına bakmıyorum cebime göre lastik alıyorum 3 yılda bir değiştiriyorum
Yorumları: 560
Konuları: 19
Murat Kardeş Bende peugeot partner var.Biridgestone lastik kullanıyorum.yaz kış 4 yıldır aynı lastiği kullanmaktayım.bu yıl muayeneden geçti ama "sonraki(2 yıl) muayeneye iyice kabak olur "dediler.Alacağın lastiğin üretim tarihi ne kadar yeni ise o kadar uzun ömürlü oluyor ben bunu biliyorum.
Ne alırsan al,kazasız belasız uzun yıllar boyu kullanman dileğimdir.
Yorumları: 675
Konuları: 91
pirelli cinturato p4 kullandım,gayet memnundum.
ama herkesin dediği gibi lastikteki en önemli konu yeni üretim olması gerekir,eski lastik kakalamasınlar buna dikkat etmek lazım.
Yorumları: 1,219
Konuları: 16
Arkadaşların dediği gibi kafana hangisi yatarsa o senin için mükemmel lastiktir
ama mutlaka yeni tarihli lastik olsun
beklemişler sertleştiğinden yol tutuşu zayıflıyor
Nihat abinin dediği gibi lastik arabada candır.
İnşallah hayırlı olur.Kazasız belasız binesiniz
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Murat ben Continantal i tavsiye ederim.Michelın konforunda,daha sağlam.
Ayrıca bizler ticari sayılan doblo-kango v.b araçlarımıza -C- tipi lastikler yerine binek lastik tercih ediyoruz,

.çok yumuşak olan mişlenlerde,bu yüzden yanakların zayıf olduğunu söylüyorlar.binek arabaların dışında tavsiye etmem.aracında sürekli ağırlık varsa,yüklüyse,toprak yoldada kullanıyorsan sert ama daha dayanıklı olan Lassa da bir seçenektir.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim abilerim ve kardeşlerim...