Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAY Carp Trofe
yine işyeri bilgisayarındaki engel yüzünden fotoları göremiyorum.
azminizden ve başarınızdan dolayı kutlarım mustafa abi.sonucunu bilemediğiniz ama umut vadeden bir maceraya atılmak çok heyecanlı oluyor, ve siz de meyvasını yemişsiniz.tekrar tebrikler.bu boylarda balıklar herkese nasip olmuyor.
Bul
HAŞİM77 yazdı:Resimler tüm güzelliği anlatıyor yorum bile yapamıyorum. Doğayla ve arkadaşlarla geçen keyifli günler tebrikler.Alkis

YaKaMoZ yazdı:Tebrikler MUSTAFA abi aldıgınız keyifler yüzünüze yansımış daha iyi avlarınıza...Alkis

tedirgin SaZaN yazdı:abi yanlışlık yapmışsınız, bayram öncesi 4 kişi ortak kurbana girmişsiniz dana beğeniyorsunuz herhalde,öyle değil mi,aksi olamaz yawSiyirdimHappyabi tüm ekibe tebriklerimi iletiyorum maaşallah ,daha keyifli kurban bayramları,,pardon avlaraAlkisAlkisAlkis

monawar yazdı:tebrikler 13kg olani gorunce 19 olani meraktan direk son fotoya indimSmilemasallah kurbanlik kuzu gibi olmusAlkisAlkis

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz arkadaşlar.Sizlere daha güzelleri nasip olsun.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
LeVrEkCi yazdı:nasıl bir heyecandır diye düşündüm de gerçekten heyecanı,eğlencesi,kafa dinlemesi..vs leriyle çok güzel avlar yapıyorunuz.tüm ekibi tebrik ediyorum.çok sağlam bir ekipsiniz.Alkis

Çok teşekkür ederiz Nihat.Nasıl anlatayım valla bilmiyorum.Gulumse Yaşamak lazım.
muratkahraman yazdı:tebrikler mustafa abi AlkisAlkis sözün bittigi yerdeyiz.Nayirolamaz

Çok sağolasn Murat.Sizede nasip olur inşaallah.

nihatkr yazdı:Bu nasıl balıktır. Bu balığı çekmek nasıl bir şeydir. Heyecanı anlatılamaz sanırım. Çok güzel bir av olmuş tebrikler.

One oyle be yaaa 19,33 Alkis Seerf

Sevgili Nihat iyi demişsin.Bu heyecanı anlatamam.Hele bir de sabaha karşı 4 de balık vurur otların arasından kütür kütür çekersen bambaşka bir duygu.
İlgine teşekkür ederiz.
maceratorr yazdı:yine işyeri bilgisayarındaki engel yüzünden fotoları göremiyorum.
azminizden ve başarınızdan dolayı kutlarım mustafa abi.sonucunu bilemediğiniz ama umut vadeden bir maceraya atılmak çok heyecanlı oluyor, ve siz de meyvasını yemişsiniz.tekrar tebrikler.bu boylarda balıklar herkese nasip olmuyor.

Rıfat artık akşam evden bakarsın.
Bilmediğimiz bir avlak da nelerle karşılaşacağımızı bilmemek gerçekten heyecanlı.Sonuçları bu denli güzel olunca da ayrı bir mutluluk veriyor insana.
Bunlardan daha güzel ve irileri sana nasip olsun.
[/COLOR]
Bul
Hiç bilmediğiniz bir gölde böyle harika balıklar yakalamak ne kadar da güzel olmuştur Mustafa abi... Resimlere bakmaya doyamadım. Tüm ekibe tebrikler AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
Tebrikler, tebrikler, tebrikler.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
rusan yazdı:Hiç bilmediğiniz bir gölde böyle harika balıklar yakalamak ne kadar da güzel olmuştur Mustafa abi... Resimlere bakmaya doyamadım. Tüm ekibe tebrikler AlkisAlkis

Teşekkür ederiz Ruşan.Çok daha güzelleri sana nasip olsun.

turna yazdı:Tebrikler, tebrikler, tebrikler.

Teşekkür ederiz Mehmet abi.
[/COLOR]
Bul
hey gidi mübarek hayvanlar.1700 mt rakımda ne de güzel büyüyüp tombullaşmışlar.acaba doğal yemleri ney ki?
aynalıların eşgalleri harika,üstte tek bir sıra pul..enfes..
emeğinize sağlık.
Bul
hay maşallah o heyacanı yaşamak isterdim ellerinize sağlık paylaşımınız için teşekkürler.AlkisAlkisAlkis
Bul
Maşallah..Alkis
Bayramlık tosun gibiler mübarekler.Tebrikler MAYCarp..
Bolu'daki yarışmada başarılar dilerim,rastgele..
Bul
tebrikler.
bu balıklar size gerçekten yakışıyor. Alkis
büyük bir hayranlıkla seyrettim resimleri.
(o o)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  May carp 2013-2014 sezon açilişi Mustafa DEDEMLİ 23 5,240 09-07-2013, 23:15
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ
  CCB ve MAY CARP 2012-2013 Sezon kapanışı Mustafa DEDEMLİ 13 3,099 07-04-2013, 17:09
  May carp kiş avi Mustafa DEDEMLİ 21 4,839 15-01-2013, 14:50

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi