Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
May carp 2013-2014 sezon açilişi
Raporu ekip arkadaşımız Yiğit SARAÇ yazmıştır.

Bu yılki açılış için 1 ay öncesinden hazırlıklarımızı yapmaya başladık. Boililerimizi hazırladık, takımları gözden geçirdik, misinalarımızı yeniledik ve 16 Haziranın gelmesini sabırsızlıkla beklemeye başladık.

15 Haziran cumartesi, Yusuf ile birlikte saat 13:00 gibi aracımızı yükledik ve yola koyulduk. Mustafa Dedemli, Akın Akbaş, Erol Örkçü; Kaan Dedemli’ nin LYS sınavı nedeni ile 16 Haziran Pazar saat 13:00' den sonra yola çıkacakları için biz bir gün önce avlakta olup yemleme yapma kararı almıştık. Akşam gün batımından önce avlağa vardık, 3 ay aradan sonra su kenarında olmanın heyecanı ile bir çırpıda kampımızı kurduk ve kobra ile yemleme yaptık. Çayımızı demlerken hava birden patladı ve bardaktan boşanırcasına yaklaşık 4 saat aralıksız yağdı. Gece saat 01:00 civarında yağış durunca rodpodlarımızı kurup oltalarımızı suyla buluşturduk. İlk vuruş saat 03:45 te Yusuf’ un oltasına oldu. 3,8 kg lık güzel bir balıktı ve sabaha kadar Yusuf’ un alarmlar susmadı. Sabah ile birlikte yağış yine başladı ve akşam saatlerine kadar sürdü. Bu süreçte çok sayıda balık yakaladık. Akşamüzeri yağışın durmasıyla birlikte 12,870 kg lık bir aynalı bizi mutlu etti. Yaklaşık bir saat sonra Mustafa Dedemli, Akın Akbaş, Erol Örkçü kamp alanına ulaştı ve kampımız tam kadro devam etti. Gece boyunca ve ertesi gün aralıklı balık almaya devam ettik. Akşamüzeri gün batımı esnasında Akın’ ın oltasına gelen balığı kıyılamak yaklaşık 20 dk sürdü. Tüm ekip balığın kıyılanmasının heyecanına ortak olduk. Balık çıktığında içimizdeki heyecan bir suskunluğa büründü, oldukça büyük ve güzel bir balığa bakıyorduk. Balığın kaç kilo gelebileceği hakkında herkes bir tahminde bulundu. Tahminlerimiz 20-25kg arasında oldu. Balığı tarttığımızda 15,820 yi görünce tartı mı hatalı diye düşünerek başka bir terazi ile de aynı sonucu alınca emin olduk. Gerçekten balık çok heybetli görünmesine rağmen kilosu beklediğimizden düşük geldi.
( fotoğraflarını izlediğimiz balıkların kiloları aklımıza geldiği için bu cüsseyle bu da en az o kadar eder diye düşündük. Maalesef bizim balığın kemikleri inceymiş Smile Smile Smile
Sezon açılış kampımız 6,5 gün sürdü ve her dakikası keyif doluydu. İstatistiklerde de göreceğiniz gibi gün ilerledikçe tutulan balık sayısında azalma olmasına rağmen, sabaha kadar süren sohbetlerle mutluluğumuz üst düzeydeydi. Son gün kampımızı topladığımızda herkesin içinde bir burukluk vardı. Ayrılmanın hüznü çökmüştü üstümüze. Kısa bir süre sonra tekrar buluşma sözüyle hepimiz evlerimize doğru yola çıktık.

Av süresince toplam 57 balık tuttuk. Tüm balıkların toplam ağırlığı 212,89 kg geldi. Genel olarak 3-4 kg arasındaki balık yoğunluğu en fazlaydı. Avın sonuna doğru hava basıncındaki artış tutulan balık sayılarının azalmasındaki en büyük neden idi. Tüm balık vuruşlarında barometre değerleri kayıt altına alındı.

Avımızın istatiksel yorumu ve fotoğraflardan oluşan video kolajı aşağıdadır.

Tüm dostlara bol trofeli bir sezon dileğiyle.
Saygılar...

MAY CARP

[SIZE="3"]Not: Tüm balıklar suya iade edilmiştir.[/SIZE]

[Resim: iu08.jpg]

[Resim: nvsl.jpg]

[Resim: qtbj.jpg]

[Resim: odwk.jpg]

Avımızın Trofesi 15,82 kg

[Resim: dc4n.jpg]

[SIZE="3"]Slayt Görüntü video...[/SIZE]

[YOUTUBE]E4Mhsma2MFw[/YOUTUBE]
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
bu nasıl bir rapor yahuu demeden duramadım mustafa abi,dostlarla geçen muhabbet ve av dolu onca saat,tutulanve salınan balıklar,istatistikler harikasınız,ellerinize emeğinize sağlık.
balıkları tuttugunuz takım bilgisini sanırım unutmuşsun veya videoda olabilir ama videoyu ben seyredemiyorum.bulundugum yerde internet çok yavaş.rapor için teşekkürler.rastgele.Alkis
Bul
mustafa elinize emeğinize sağlık güzel av yapmışsınız tebrikler slayt harika olmuş Alkis
raporunu zevkle okudum eline sağlık arkadaşlara selam.AlkisSeerf
Bul
mustafa abi elinize emeğinize sağlık,çok güzel bir paylaşım.şansınız daim olsun.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu nasıl bir rapor yahuu demeden duramadım mustafa abi,dostlarla geçen muhabbet ve av dolu onca saat,tutulanve salınan balıklar,istatistikler harikasınız,ellerinize emeğinize sağlık.
balıkları tuttugunuz takım bilgisini sanırım unutmuşsun veya videoda olabilir ama videoyu ben seyredemiyorum.bulundugum yerde internet çok yavaş.rapor için teşekkürler.rastgele.Alkis

Bu tür bilgileri vermek rapora eklemek biraz zaman alıyor.Ama raporu rapor yapan da bu etkenler oluyor.
Balıkları tuttuğumuz takım bilgisine gelince.Tek iğne ve boili kullanıyoruz.Bazı rig çeşitlerini de denedik.
İlgine teşekkür ederim.
[/COLOR]
Bul
bucalıfikret yazdı:mustafa elinize emeğinize sağlık güzel av yapmışsınız tebrikler slayt harika olmuş Alkis
raporunu zevkle okudum eline sağlık arkadaşlara selam.AlkisSeerf

ANTALYALI07 yazdı:mustafa abi elinize emeğinize sağlık,çok güzel bir paylaşım.şansınız daim olsun.rastgele.

Teşekkür ederiz arkadaşlar.
Sizlere daha güzelleri nasip olsun.
[/COLOR]
Bul
mustafa abi harika bir av olmuş rapor süper görüntü harkulade daha nedenir bilmemki.. fevkaledenin fevkinde.AlkisAlkisAlkis
Bul
muratkahraman yazdı:mustafa abi harika bir av olmuş rapor süper görüntü harkulade daha nedenir bilmemki.. fevkaledenin fevkinde.AlkisAlkisAlkis

İlgine çok teşekkür ederiz.
Sizlere daha güzelleri nasip olsun.
[/COLOR]
Bul
MUSTAFA abi sizi yek kelimeyle özetlemek gerekirse SÜPERSİNİZ
Söylenebilecek hiç bir şey yok tüm ekibi canı gönülden tebrik ederim ve tüm ekibi ayakta AlkisAlkisAlkis
Bul
Tatlı suda hiç balık avlamadım Snifsinf

Ama bu görüntüleri ve doğayı görünce içim gitti Mahcup

çok güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık.

o balıkları salmanız için ise sizi canı gönülden tebrik ediyorum. AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2013-2014 Kapanış Organizasyonu Mustafa DEDEMLİ 20 3,381 01-04-2014, 11:13
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ
  MAY Carp Trofe Mustafa DEDEMLİ 25 4,742 24-10-2013, 09:27
  CCB ve MAY CARP 2012-2013 Sezon kapanışı Mustafa DEDEMLİ 13 3,099 07-04-2013, 17:09
  May carp kiş avi Mustafa DEDEMLİ 21 4,839 15-01-2013, 14:50
  2012-2013 Açılış videoları-1 Mustafa DEDEMLİ 21 4,491 02-07-2012, 11:39
  2012-2013 Açılış Organizasyunu Mustafa DEDEMLİ 28 4,987 02-07-2012, 10:34
  2012-2013 Açılış videoları-2 Mustafa DEDEMLİ 15 3,398 02-07-2012, 10:32

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi