Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr komsular ile paragat avi
LeVrEkCi yazdı:ha gayret trofelerde gelecek inşallah,manzara harika.bereketli olsun :

tedirgin SaZaN yazdı:bereketli olsun abi, bu sene sizin o taraftan bile fazla rapor çıkmayınca buraların kuruması gayet normaldir,bu sezon hiç olta balıkçılığına çıkabildin mi abi,duyduğum kadarıyla izmirde neredeyse hergün şiddetli rüzgar varmış denizde, ve nadiren olta balıkçılığına çıkabiliyormuş hala oğlum,aynısı sizin orada da var mı diye merak ettim,paragat yavrularıda süpermiş bu arada,tebrikler abi afiyetle..:

nihatkr yazdı:Faruk abi maşallah. Giderek paragat daha verimli olmaya başlıyor. Darısı bizim başımıza inşallah.

Bereketi bol olsun.::

bucalıfikret yazdı:faruk bereketli av olmuş tavalıklar harika daha bollarına rast gele.Seerf arkadaşa selamlar.Alkis

YaKaMoZ yazdı:Helal be FARUK abi ha gayret sen nelerini yakaladin yine yaparsin rastgele:

cengiz1953 yazdı:Rastgele süper av tebrikler.

turna yazdı:Maşallah tabak gibi her biri, afiyet olsun.

Lakerda yazdı:Bereketli olsun kaptan.

ANTALYALI07 yazdı:faruk abim komşularla beraber güzel bir av olmuş,yemeklikler çıkmış afiyetler olsun.daha bollarına inşallah.rastgele.

guzel yorumlariniz icin tesekkurler beyler
Omer,burada da poyraz var..fakat baliga cikmayi engelliyecek kadar degil..hatta bazi gunler gun boyunda lodosa da donuyor hava..olta balikciligina 2-3 defa ciktim,fakat benim oldugum yerde olta avi bu gunlerde pek verimli degil..
2-3 defa mirmira gittik..tosladikSiyirdim

sizlerede bundan iyi avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Faruk abicim bizim buralarda da hava bir türlü durulmadı, artık Eylül ayını bekler olduk ve senin güzel balık maceralarınla avunuyorum maalesef.
Daha güzelleri de rastgelsin, güzel paylaşımın için teşekkürler Alkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Faruk abicim bizim buralarda da hava bir türlü durulmadı, artık Eylül ayını bekler olduk ve senin güzel balık maceralarınla avunuyorum maalesef.
Daha güzelleri de rastgelsin, güzel paylaşımın için teşekkürler Alkis

tesekkurler Salih
insallah bundan sonra hava musade eder de ,bizlerde Urla`dan senin guzel avlarini takip ederiz
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
beğenmedimRolleyes hep kendin götür malı Wink afiyet olsun Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
faruk abi bereketli olsun sargozlar porsiyonluk çıkmış Seerf rüzgar ve fırtına eylüle kadar rahat bırakmaz genelde de her sene böyle oluyor yazın çok sıkıntılı Rolleyes
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Maşallah Faruk abi, tebrikler AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
araphüso26 yazdı:beğenmedimRolleyes hep kendin götür malı Wink afiyet olsun Rose

fish or die yazdı:faruk abi bereketli olsun sargozlar porsiyonluk çıkmış Seerf rüzgar ve fırtına eylüle kadar rahat bırakmaz genelde de her sene böyle oluyor yazın çok sıkıntılı Rolleyes

rusan yazdı:Maşallah Faruk abi, tebrikler AlkisAlkis

tesekkurler beyler
sizlerede rastgele

vay sayin Baskan,nerelerdesin sen..begenmemenden Siyirdimcok buralara gelmen cok onemli..admin simardi bu gunlere..biraz cek kulaginiSiyirdim
Bul
Alkis Maşallah aretlik Alkis hiç boş durmuyorsun Wink etlen göz arasında paraketaları atıp toplamışsın bilem Wink hemde bereketli olmuş Alkis tu tu ! aman nazar değmesin Siyirdim devamını dilerim 76
Bul
Faruk abi, bereketin daim olsun AlkisSeerf güzel balık almışsınız Alkis
Konuya ve diğer resimlere bakınca 3. resimdeki keyfin var ya başka hiç bir şeye ihtiyaç bırakmıyor Smile ömründeki bütün işlerin o yüzündeki gülümseme ile son bulsun Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Bereketli olsun sevgili Faruk abi.
Afiyetle...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,462 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,637 27-11-2015, 00:07
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,363 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,378 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,362 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,576 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 3,037 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 3,098 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,315 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 3,069 27-10-2014, 16:19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi