Yorumları: 1,335
Konuları: 27
tek kelime ile harika bir doga severler toplulugu, emeginize saglık, son yılların en iyi balıklarını sayenizde gördüm, gerçekten mükemmel ortam, mükemmel spor mükemmel balıklar, raporlarınızı yaklaşık bir senedir sessizce takip ettim, farkettimki sportif balıkcılık çok daha zevkli, harika bir av olmuş adeta yaşadım sizle birlikte o balıkların çekilişini, paylaşım için teşekkür ederim tekrar elinize emeginize saglık
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
National Geographic belgeseli bile bu kadar detay vermiyor abi,ellerinize sağlık, 4-5 kiloluklardan birini tavaya atardım şahsen,taze sazan ve yakışıklı bir salata mükemmel giderdi,ekibe tebriklerimi sunarım

Yorumları: 239
Konuları: 22
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Avcı Altan yazdı:tek kelime ile harika bir doga severler toplulugu, emeginize saglık, son yılların en iyi balıklarını sayenizde gördüm, gerçekten mükemmel ortam, mükemmel spor mükemmel balıklar, raporlarınızı yaklaşık bir senedir sessizce takip ettim, farkettimki sportif balıkcılık çok daha zevkli, harika bir av olmuş adeta yaşadım sizle birlikte o balıkların çekilişini, paylaşım için teşekkür ederim tekrar elinize emeginize saglık
Çok teşekkür ederiz Altan.
Dediğiniz gibi sportif blıkçılık çok zevklidir.Denemelisin
tedirgin SaZaN yazdı:National Geographic belgeseli bile bu kadar detay vermiyor abi,ellerinize sağlık, 4-5 kiloluklardan birini tavaya atardım şahsen,taze sazan ve yakışıklı bir salata mükemmel giderdi,ekibe tebriklerimi sunarım

Güzel oluyordur mutlaka ama biz tavaya salmıyor suya salıyoruz.
İlginize çok teşekkür ederiz.Sizlere daha güzelleri denk gelsin.
[/COLOR]
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Muhteşem ekip iş başında.harika bir hafta geçirmişsiniz.yeni sezonunuzda güzel avlarınız olsun.sizlerle her konudaki örnek davranışlarınızdan ve güzel raporlarınızdan dolayı övünç duyuyorum.hepinizin ellerine sağlık.

saygı ve sevgilerimle.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
05-07-2013, 21:47
(Son Düzenleme: 05-07-2013, 22:14, Düzenleyen: Lakerda.)
Tüm ''May Carp'' ekibini kutlarım.

Yeni sezonlarında düşledikleri trofeye kavuşmaları dileğiyle; rastgele..
Yorumları: 1,505
Konuları: 17
MAY CARP uzun bir aranın ardından mutlu sona ulaşmış yine alışık olduğumuz rapor ve mutluluk.keyfiniz trofeleriniz daim olsun

Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Harika bir sezon açılışı olmuş Mustafa abi, tüm ekibe tebrikler.. Bu güzel avların devamını heyecanla beklıyoruz
Sazanları özledim...
tahsinmersin yazdı:Muhteşem ekip iş başında.harika bir hafta geçirmişsiniz.yeni sezonunuzda güzel avlarınız olsun.sizlerle her konudaki örnek davranışlarınızdan ve güzel raporlarınızdan dolayı övünç duyuyorum.hepinizin ellerine sağlık.
saygı ve sevgilerimle.
Çok teşekkür ederiz Tahsin.
İnşaallah bu güzel avlarla uzun seneler bura da olmak nasip olur.
Lakerda yazdı:Tüm ''May Carp'' ekibini kutlarım.
Yeni sezonlarında düşledikleri trofeye kavuşmaları dileğiyle; rastgele..
Mehmet abi ilgin ve temennilerin için sana çok teşekkür ederim.
[/COLOR]
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
08-07-2013, 22:36
(Son Düzenleme: 08-07-2013, 22:40, Düzenleyen: Lakerda.)
Bundan böyle sizin ve değerli ekibinizin paylaşımlarını ''özel'' başlığınız altında görmekten memnun olacağız Mustafa bey..
Mustafa Dedemli Köşesi - Amatör Balıkçı
(Detayı özel mesaj kutunuzda)