Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni doğdum
Tebrikler FİKRET abi darısı bizim başımıza inşallah...
Bul
abi tebriklerAlkisAlkis insallah bir daha baslamassin,belkide sigarayi birakmayi encok isteyenlerden biriyim ama malesef bir turlu beceremedimSnifsinf
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
YaKaMoZ yazdı:Tebrikler FİKRET abi darısı bizim başımıza inşallah...
murat tavsiye ederim bırakmanı.
monawar yazdı:abi tebriklerAlkisAlkis insallah bir daha baslamassin,belkide sigarayi birakmayi encok isteyenlerden biriyim ama malesef bir turlu beceremedimSnifsinf

ali şimdiye kadar bırakma niyetim olmadı birden oldu bırakmam ben inanamıyorum bıraktığımı rüyamda mereti içiyorum.Hadiordan 15 gün oldu çok rahatım.Alkis
Bul
Tebrik ederim Fikret AlkisAlkis bende 25/03/2013 te bıraktım hala içmiyorum iyimi ettim çok iyi etmişim. Gerçekten içmeyene ne pis kokuyormuş o meret. Hanımlara eziyet çektiriyormuşuz evde.Göğsümdeki ağrılar artınca dr gittim ilaçlı tomografi çektirdim sol akciğerde 5 mm çapında nodül oluşmuş ben bırakmasam zaten içmeye zamanımız kalmayacakmış Smile
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
drasty41 yazdı:Tebrik ederim Fikret AlkisAlkis bende 25/03/2013 te bıraktım hala içmiyorum iyimi ettim çok iyi etmişim. Gerçekten içmeyene ne pis kokuyormuş o meret. Hanımlara eziyet çektiriyormuşuz evde.Göğsümdeki ağrılar artınca dr gittim ilaçlı tomografi çektirdim sol akciğerde 5 mm çapında nodül oluşmuş ben bırakmasam zaten içmeye zamanımız kalmayacakmış Smile

recep geçmiş olsun evet iyi yapmışız keşke daha önce bıraksymışız.
Bul
21 yaşımda başladım 37 yaşımda bıraktım,42 de başladım şimdi mücadele veriyorum.1 tek sigara içen başlıyor,sakın 1 tane ble içmeyin.kızmetse bende kurtuldum bu illettenGulumse
Bul
ben alkol kullanmayi biraktim bazen ortam oluyor yok ben icmiyorum diyorum ve yilllarca keyifle ictigim birayi bile geri cevirebiliyorum gel gelelim sigara konusundaSnifsinf
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:ben alkol kullanmayi biraktim bazen ortam oluyor yok ben icmiyorum diyorum ve yilllarca keyifle ictigim birayi bile geri cevirebiliyorum gel gelelim sigara konusundaSnifsinf

sigarayı bırak alkolü bırakma ben çok rahatladım nefes alışım bile değişti.Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:21 yaşımda başladım 37 yaşımda bıraktım,42 de başladım şimdi mücadele veriyorum.1 tek sigara içen başlıyor,sakın 1 tane ble içmeyin.kızmetse bende kurtuldum bu illettenGulumse

nihat kriz geliyor bulanıma girergibi oluyorum fakat direniyorum içmem artık.
Bul
Tebrik ederim, umarım devamını getirirsin, 11 Şubattan bu yana kafamda davullar çalıyor ama, her sabah solunum yollarım açık, burundan nefes alarak uyanıyorum. Bir tane sonun başlangıçı olacaksa, hiç bir mazeret o bir taneye sebep olmasın. Çünkü o bir tanenin sana vereceği hiç bir fayda yok. sakın ha sakın içme. Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi