Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni doğdum
arkadaşlar 13/05/2013 pazartesi akşamı sigarayı bıraktım aklıma geldikçe başka şeylerle oyalanıyorum rüyalarıma giriyor keşke daha önce bıraksaymışım çok rahatım nefes alışım değişti şimdiyekadar esiri oldum şimdi o benim esirim oldu ölüm gelirdi benim sigarayı bırakacağım aklıma gelmezdi eniştem ve ablamın sayesinde bıraktım nefes alamıyorsun bırak şu mereti dediler haklıydılar şimdi rahatım dumansız hayat çok güzelmiş.AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
seni tebrik ederim fikret abi,bende 2.5 sene önce içmiyorum dedim,çok şükür,iyiki de demişim.dumansız bir hayat dilerim herkese.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Tebrikler sayın abim AlkisSeerf devamını getirmeni dilerim.
Tamamı ile irade işi ara sıkştırmalar yaşayacaksın ama direndiğin sürece giderek azalacak Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Teprikler Fikret Abi dumansız hava dileğiyle.AlkisAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar 13/05/2013 pazartesi akşamı sigarayı bıraktım aklıma geldikçe başka şeylerle oyalanıyorum rüyalarıma giriyor keşke daha önce bıraksaymışım çok rahatım nefes alışım değişti şimdiyekadar esiri oldum şimdi o benim esirim oldu ölüm gelirdi benim sigarayı bırakacağım aklıma gelmezdi eniştem ve ablamın sayesinde bıraktım nefes alamıyorsun bırak şu mereti dediler haklıydılar şimdi rahatım dumansız hayat çok güzelmiş.AlkisAlkisAlkisAlkis

abi helal olsun tebrikler kurtulmuşsun Alkis en kısa zamanda inşallah bende bırakırım..
Bul
tebrikler Fikret abi,bugün Murat abiyle buluştuk,oda şubat ayından beri bırakmış sigarayı,sigarayı bırakabilen insanlara cesur insanlar diyorum ben,şahsen o cesarete ulaşamadım henüz...AlkisSeerf
Bul
Fiko çok erken konuşuyon,keserim dilini haa.
şaka,şaka inşallah bir daha içmezsin abicim.
yaş kırktan sonra herkesin aklında yapmayı düşünüpte- hep-yıllar sonrasına bıraktığı 2 şey vardır.
1-ilerde sigarayı bırakırım der.
2-ilerde namaza başlarım der.
bunları hep sallarız bir yere kadar.
allah sana namaz kılmayıda nasip etsin Fikom.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ANTALYALI07 yazdı:seni tebrik ederim fikret abi,bende 2.5 sene önce içmiyorum dedim,çok şükür,iyiki de demişim.dumansız bir hayat dilerim herkese.
sağol aytekin teşekkürler.
MaVrUşGiL yazdı:Tebrikler sayın abim AlkisSeerf devamını getirmeni dilerim.
Tamamı ile irade işi ara sıkştırmalar yaşayacaksın ama direndiğin sürece giderek azalacak Smile

serkanım sıkıştırmalar arada bir geliyor bende onu sıkıştırdım kenara artık yakamım bırakacak.76
Bul
sıtkı Tören yazdı:Teprikler Fikret Abi dumansız hava dileğiyle.AlkisAlkis
dumansız hava güzelmiş sıtkı.Alkis
muratkahraman yazdı:abi helal olsun tebrikler kurtulmuşsun Alkis en kısa zamanda inşallah bende bırakırım..

murat biran önce bırakman dileğimleAffet
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:tebrikler Fikret abi,bugün Murat abiyle buluştuk,oda şubat ayından beri bırakmış sigarayı,sigarayı bırakabilen insanlara cesur insanlar diyorum ben,şahsen o cesarete ulaşamadım henüz...AlkisSeerf
benim aklımın ucunda yoktu bırakmayı oldu birkere olay kafada bitiyor kimnederse desin.
tahsinmersin yazdı:Fiko çok erken konuşuyon,keserim dilini haa.
şaka,şaka inşallah bir daha içmezsin abicim.
yaş kırktan sonra herkesin aklında yapmayı düşünüpte- hep-yıllar sonrasına bıraktığı 2 şey vardır.
1-ilerde sigarayı bırakırım der.
2-ilerde namaza başlarım der.
bunları hep sallarız bir yere kadar.
allah sana namaz kılmayıda nasip etsin Fikom.

amin tahsinim allah'ım inşallah birdaha içirtmez o mereti.Affet
namazada başlarız bakarsın birgün oda olur.Affet
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi