22-07-2013, 02:42
zeytineli hala verimli mi? 4-5 sene evvelki gibi değildir herhalde.eskiden çok avcı giderdi oraya,çok güzel balıklar verirdi.
zeytineli org çupra avı
|
22-07-2013, 02:42
zeytineli hala verimli mi? 4-5 sene evvelki gibi değildir herhalde.eskiden çok avcı giderdi oraya,çok güzel balıklar verirdi.
22-07-2013, 12:14
tahsinmersin yazdı:zeytineli hala verimli mi? 4-5 sene evvelki gibi değildir herhalde.eskiden çok avcı giderdi oraya,çok güzel balıklar verirdi. Bence şimdi daha güzel. eskiden hep kaçkınlar vardı şimdi orjinal takozlar var. yerini bilmek önemli.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22-07-2013, 15:08
bucalı yazdı:Bence şimdi daha güzel. eskiden hep kaçkınlar vardı şimdi orjinal takozlar var. yerini bilmek önemli. yoklamak lazım. ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
22-07-2013, 16:19
İçerde ne kıyıda ne de tekne ile eskiye göre pek bir şey yok diyorlar.Esas balık dışardaymış...
23-07-2013, 11:22
Benim bir çuval çupra yakaladığım gün değilmi bu abi
![]() ![]()
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
23-07-2013, 22:53
blue_zaire yazdı:Benim bir çuval çupra yakaladığım gün değilmi bu abi ne bir çuvalmı. ![]() nerelerdesin özletiyorsun.arada bir pencereden alo de. ![]() ![]()
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
24-07-2013, 09:06
bucalıfikret yazdı:ne bir çuvalmı. buralardayız be abı iş güç ugrasıyoruz bende ozledım sızı goruselım en yakın zamanda abım ![]()
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
24-07-2013, 10:32
ishak BALLICA yazdı:İçerde ne kıyıda ne de tekne ile eskiye göre pek bir şey yok diyorlar.Esas balık dışardaymış... İshak,esas balık dışarıda demişsin bir şey anlamadım. teknedede, kıyıdan avdada koyun içinde avlanılırdı.yani koy dışında açıklardamı demek istedin.
24-07-2013, 17:13
tahsinmersin yazdı:İshak,esas balık dışarıda demişsin bir şey anlamadım. tahsinim açık denizde balık senin filika gider. ![]() ![]()
24-07-2013, 19:49
tahsinmersin yazdı:İshak,esas balık dışarıda demişsin bir şey anlamadım. Tahsin im, eskiden içeride bir sürü kafes vardı biliyorsun.Ama kıyıdan gidenler, ama tekne ile açılanlar asla boş dönmezdi.Çok güzel günler yaşadık oralarda zamanında.Çünkü,koyun içindeki kafesler sık sık yemlendiği için gün boyu balık eksik olmazdı. Tabi bu anılarda hoş bir seda olarak kalacak hepimiz için...2008 den sonra gittikçe kurudu koca koyun içi.Biz de 4,10 polyesteri oradan ıldıra taşımak zorunda kaldık.Gerçi o taraflarda günü gününe uyumuyor ama.Yine de şükür. kardeşim kafesler açığa yani koyun dışına çıkınca balıkta eskisi gibi girmez oldu.Çok ama çok uzun süre beklemek lazım.Eğer balık girerse güzel deniz çupraları alan arkadaşlarım var.Ama balık girmezse kıyıdan da, tekne ile de kırıntı ile didişir durulur hep. Gelelim esas konuya, balık dışarda kafesler civarında ve oralardan ayrılmıyor.Dalan arkadaşlar ile görüştüm ve bilgiyi onlardan aldım.Ama dışardaki kafeslerin değil yanına, yakınına bile yaklaştırmıyorlar.Kafeslerin bayağı bir uzağına çapa atmayı planlamıştık geçen sene.Yem teknesi, teknesini üstümüze sürdü ve az daha yaptığı manevralardan bizi ters yüz edecekti.Bizde ne şeytanı gör, ne de selavat getir deyip orayı defterden sildik gibi bir şey... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
zeytineli org çupra videosu | bucalıfikret | 134 | 21,226 |
01-02-2013, 22:27 Son Yorum: Antepli 27 |
|
çupra ızgara | TOLGA34 | 7 | 2,817 |
05-10-2010, 08:35 Son Yorum: yycolak |
|
15.03.2009 zeytineli org. | bucalıfikret | 47 | 6,348 |
17-03-2009, 23:46 Son Yorum: fish or die |