Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hazırolta dan aldığım balık bulucu
abi hayırlı olsun, değişik meralarda değişik balıkları çekersin inşallah,ereğlide mercan bulursun herhalde değilmi bununla,çok zevkli olur derinden çekmek yaww,hadi hayırlısıAlkisSeerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:abi hayırlı olsun, değişik meralarda değişik balıkları çekersin inşallah,ereğlide mercan bulursun herhalde değilmi bununla,çok zevkli olur derinden çekmek yaww,hadi hayırlısıAlkisSeerf

ortak ereğlide çok açıkta mercan tutuyorlar,eşref abinin eski raporlarından biliyorum.kısmet bakalım işe yarar diye düşünüyorum.teşekkürler.
Bul
NİHAT abi hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah...Alkis
Bul
Hayırlısı olsun bol balıklar gelsin artık.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Hayırlısı olsun dostum güle güle kullan bende de vardı araba aküsü ile çalışıyordu renkli ekran baya bi kullanışlı bişeydi kaç metre de balık var deniz dibi şekilleri tek balık sürü balık ları şekil olarak aynı zaman da da sesli olarak uyarıyordu ama sök tak zor geldi 2-3 sene dolap ta kaldı bu sene sattım ayna yada göz denen kısmı sandala sabitlemen lazım ben devamlı tak sök çıkar baya bi zorlanmıştım açısını falan ayarlamak lazım bence anlayan bi dost ile güzel bi ayar çekersen baya bi kullanışlı bi alet hayırlısı olsun.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Nihatçım hayırlısı olsun,

transducer (göz) denen alet için ben bir baston yaptım, teknenin arkasına giderken monte ediyorum, gelince de çıkarıyorum. tavsiye ederim. Gulumse
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Nihatçım hayırlısı olsun,

transducer (göz) denen alet için ben bir baston yaptım, teknenin arkasına giderken monte ediyorum, gelince de çıkarıyorum. tavsiye ederim. Gulumse

nasıl birşey salih abi,resim varmı yada tarif?
Bul
hayırlı olsun abi.çok balıklar tutcaz onun sayesinde ..mercanlar levrekler bizim artık yihhhuuGulumseSeerf22,23,24 şubat bişeyler yapalım izinliyim.
Seerf
Bul
Bereketli avlarda kullanman dileğiyle hayırlı olsun Nihat, yeni sezonda mercan raporlarını görür gibiyim Smile Yükün biraz daha artacak ama ( akü falan götür getir...: ) olsun okadar..Gulumse
Bul
Salih Reis yazdı:Nihatçım hayırlısı olsun,

LeVrEkCi yazdı:nasıl birşey salih abi,resim varmı yada tarif?

Salih`in soyledigi goz,asagida bak 2 foto buldum Nihat..senin sonar ile sana verilmis olmasi lazim..bu teknenin arkasina monte ediliyor,orada sabit kaliyor..fakat Salh`in de dedigi gibi, takilan bir sistem de yapilabilir..
fotodaki benimki..
bu goz asagi saldigi isin sistemi ile dip yapiyi okuyor..konik sistem ile salidigi icin ne kadar cok derinde isen o kadar etrafli okuma yapabiliryor
bende goz sabit duruyor..onun fisini sonara monte ediyorum,ayni fis bende teknedeki akuyede bagli,yani kisacasi tek(fis) baglanti ile hem elektrik aliyor calismak icin hemde asagiya giden 2.tel ile gozden goruntu aliyor

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hazırolta.com'un müşteri memnuniyetine verdiği önem xfisher 8 2,595 16-04-2012, 20:08
Son Yorum: taylanovi
  hazırolta dan hediyeler. LeVrEkCi 17 4,230 25-03-2012, 23:16
Son Yorum: acemi dalgıç
  Hazir oltadan aldigim malzemeler YaKaMoZ 24 4,815 25-03-2012, 21:17
Son Yorum: turna
  Burç KARADENİZ ve hazirolta mapaydin 17 6,086 23-01-2012, 16:45
Son Yorum: ufuktan26
  www.hazirolta.com LeVrEkCi 44 13,352 13-12-2011, 00:06
Son Yorum: kılçık
  istavritci balık avı malzemeleri LeVrEkCi 61 10,350 14-07-2009, 10:40
Son Yorum: EROL_52

Hızlı Menü: