14-12-2012, 20:33
çok güzel tarif etmişsin,resimde olunca daha bi iştahlandık.görüntü şahane.
ellerine sağlık.
ellerine sağlık.
Domates çorba
|
14-12-2012, 20:33
çok güzel tarif etmişsin,resimde olunca daha bi iştahlandık.görüntü şahane.
ellerine sağlık.
14-12-2012, 20:47
Kış geldi çorba saati
![]()
15-12-2012, 10:41
tahsinmersin yazdı:çok güzel tarif etmişsin,resimde olunca daha bi iştahlandık.görüntü şahane. orhanekmekci yazdı:Havada soğudu ANTALYALI07 yazdı:tarifine sağlık murat usta,paylaşım için teşekkürler. BALIK and OZAN yazdı:canım çekti valla ohh sıcacık içmede yanında yat.ellerine sağlık.paylaşım için teşekkürler. turna yazdı:Offf be sıcak sıcak bu havalarda iyi gider, birde kaşar peyniri söndümü tadına doyum olmaz. ALTAYLI yazdı:Kış geldi çorba saati Keşke gelseydinde tanışma fırsatımız olsaydı abicim AHÇI yı kullanmamda özel bir sebeb yok ![]() ![]()
15-12-2012, 19:58
YaKaMoZ yazdı:Keşke gelseydinde tanışma fırsatımız olsaydı abicim AHÇI yı kullanmamda özel bir sebeb yokAslan kardeşim ben AŞÇI'nın türevinden, kulağa gelişinden ve AH'tan hoşlanmadığım için sormuştum. İşte sen yine sensin ama. ![]() ![]() ![]() ![]()
16-12-2012, 00:43
Tarifde,görüntüde çok güzel lakin bir türlü aramız düzelmedi bu domates çorbasıyla
![]()
16-12-2012, 11:38
tesekkurler Murat
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
16-12-2012, 20:19
ALTAYLI yazdı:Aslan kardeşim ben AŞÇI'nın türevinden, kulağa gelişinden ve AH'tan hoşlanmadığım için sormuştum. İşte sen yine sensin ama.Ben büyük sözü dinlerim abicim degiştirdim gitti ![]() dagistan yazdı:Tarifde,görüntüde çok güzel lakin bir türlü aramız düzelmedi bu domates çorbasıylaZevkler ve renkler farklı olabiliyor ![]() Albatros-gr yazdı:tesekkurler Murat Afiyet olsun faruk abi ![]()
17-12-2012, 00:35
balığa gidesim geldi yau buz gibi havada domates çorbası hı
![]()
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|