Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Domates çorba
çok güzel tarif etmişsin,resimde olunca daha bi iştahlandık.görüntü şahane.
ellerine sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Kış geldi çorba saati Alkis Sağolasın abicim. Bu arada Aralık ayıında Antalya'da olmayı düşünüyor ve sana direk sormay düşünüyordum. Ancak gelemediğim için buradan sorayım. AHÇI'yı niye kullanıyorsun.
Bul
tahsinmersin yazdı:çok güzel tarif etmişsin,resimde olunca daha bi iştahlandık.görüntü şahane.
ellerine sağlık.

orhanekmekci yazdı:Havada soğuduHappyellerine sağlık MuratAlkis

ANTALYALI07 yazdı:tarifine sağlık murat usta,paylaşım için teşekkürler.

BALIK and OZAN yazdı:canım çekti valla ohh sıcacık içmede yanında yat.ellerine sağlık.paylaşım için teşekkürler.Alkis

turna yazdı:Offf be sıcak sıcak bu havalarda iyi gider, birde kaşar peyniri söndümü tadına doyum olmaz.

ALTAYLI yazdı:Kış geldi çorba saati Alkis Sağolasın abicim. Bu arada Aralık ayıında Antalya'da olmayı düşünüyor ve sana direk sormay düşünüyordum. Ancak gelemediğim için buradan sorayım. AHÇI'yı niye kullanıyorsun.

Keşke gelseydinde tanışma fırsatımız olsaydı abicim AHÇI yı kullanmamda özel bir sebeb yok Smileyazılımı geçen yerlerde ahçı da geçiyor aşçıda ama ben ahçı yı tercih ettim hepsi bu ama degiştiriyorum bundan sonraSmile yorum larınız için teşekkürler arkadaşlar...
Bul
YaKaMoZ yazdı:Keşke gelseydinde tanışma fırsatımız olsaydı abicim AHÇI yı kullanmamda özel bir sebeb yok Smileyazılımı geçen yerlerde ahçı da geçiyor aşçıda ama ben ahçı yı tercih ettim hepsi bu ama degiştiriyorum bundan sonraSmile yorum larınız için teşekkürler arkadaşlar...
Aslan kardeşim ben AŞÇI'nın türevinden, kulağa gelişinden ve AH'tan hoşlanmadığım için sormuştum. İşte sen yine sensin ama.76 Mesleğin doğru artıkAlkisAlkisAlkis
Bul
Tarifde,görüntüde çok güzel lakin bir türlü aramız düzelmedi bu domates çorbasıyla Hadiordan
tesekkurler MuratSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ALTAYLI yazdı:Aslan kardeşim ben AŞÇI'nın türevinden, kulağa gelişinden ve AH'tan hoşlanmadığım için sormuştum. İşte sen yine sensin ama.76 Mesleğin doğru artıkAlkisAlkisAlkis
Ben büyük sözü dinlerim abicim degiştirdim gittiHappy
dagistan yazdı:Tarifde,görüntüde çok güzel lakin bir türlü aramız düzelmedi bu domates çorbasıyla Hadiordan
Zevkler ve renkler farklı olabiliyorGulumse
Albatros-gr yazdı:tesekkurler MuratSeerf

Afiyet olsun faruk abiHappy
Bul
balığa gidesim geldi yau buz gibi havada domates çorbası hı Smile)
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi