15-10-2012, 08:30
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim balık açısından çokverimli olmasada dostluk için çok güzel bir gün oldu
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
14 ekim izmir nasil geçti
|
15-10-2012, 08:30
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim balık açısından çokverimli olmasada dostluk için çok güzel bir gün oldu
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
15-10-2012, 08:52
(Son Düzenleme: 15-10-2012, 11:26, Düzenleyen: Salih Reis.)
Sanal ortamda tanıştığım, telefonla defalarca konuştuğum abilerim ve kardeşlerimle beraber av yapmak, sohbet etmek çok güzeldi.
Emeği geçenlere tekrar teşekkür ederim. öğlene kadar Fiko ile beraber avlandık, öğleden sonra Murat'ın yanına geldim de kalamar çekmeyi öğreneyim diye ![]() ![]()
15-10-2012, 09:32
Tüm katılımcı arkadaşlara,gelemeyip tel.la org.da yanımızda olan arkadaşlara teşekkürler
![]() ![]() ![]() ![]()
Bornova - izmir
15-10-2012, 09:38
çok güzel bir organizasyon olmuş,emeği geçenlere,katılımlarıyla organizasyona renk katan dostlarımıza çok teşekkürler.balık açısından kısır,ama muhabbetin tavan yaptığı bir gün olduğu resimlerden belli oluyor,muhabbetinize sağlık
yakalanan kalamarlar gerçekten süperler,emeği geçenlere tekrar teşekkürler,iyiki varsınız.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
15-10-2012, 10:14
Başta Ercan abi olmak üzere tüm emeği geçenlere tebrikler, malesef çalışıyordum çok istemem rağmen gelemedim.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15-10-2012, 10:34
herzamanki gibi güzel bir izmir organizasyonuna daha imza attınız,emeği geçen herkesi tebrik ederim,resimlere bakmaya doyulmuyor,harikasınız
![]() ![]()
15-10-2012, 10:42
çok keyifli eğlenceli bir gün daha geçirdik amatorbalkci ailesiyle ,, yeme içme fıkralar sohbetler takılmacalar ,, hepsi birbirinden keyifli idi ,, bendeki fotoları da göndereceğim kısa sürrrede ,, uzak yollardan izmirden gelen herkese çok teşekkürler
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
15-10-2012, 10:58
anlatılmaz yaşanır kategorisinden bir gün geçirdik.emeği geçen,katılan ve katkısı olan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.böyle bir ailenin içinde olduğum için kendimi müthiş şanslı ve gururlu hissediyorum.iyiki varsınız,seviyorum hepinizi.
![]()
15-10-2012, 10:59
Ben yorum yapacak kelime bulamıyorum mutluluktan adeta kilitlendim kaldım böyle güzellik olumu denecek durumda. Burada amatör balıkçı net ailesinin büyüklüğü bir kez daha ortaya çıktı hepinize sonsuz teşekkür ederim.Bu arada bizim rotamız direk çeşmeydi şekerin birisi rotamızı ısrarla maydonoza çevirdi iki gece bizleri misafir etti buradan o şeker abimede çok teşekkür ediyorum işi olmasına rağmen hiç bir şeyimiz eksik olmadı.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|