08-10-2012, 20:13
Faruk abi çok büyük tebrikler şu kofanadan tutmak isterim Nihat pozuda yakışmış Nihat abi kızmasın
![Siyirdim Siyirdim](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/siyirdim.gif)
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Albatros-gr paragat & sirti
|
08-10-2012, 20:13
Faruk abi çok büyük tebrikler şu kofanadan tutmak isterim Nihat pozuda yakışmış Nihat abi kızmasın
![]()
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
08-10-2012, 20:21
Tebrikler aretlik
![]() ![]() ya drakenayı güzel pişiremedin ya da lüferden sonra yedin haliyle hoşuna gitmedi ![]()
08-10-2012, 20:29
Cihan Deniz yazdı:Faruk abi çok büyük tebrikler şu kofanadan tutmak isterim Nihat pozuda yakışmış Nihat abi kızmasın mariner8 yazdı:Tebrikler aretlik Cihan.....Aretlik yorumlariniz icin tesekkurler ![]() aynen dedigin gibi...luferden sonra yedim..ama yinede eti mangalda sert sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
08-10-2012, 22:20
işte tam bir faruk abi klasıgı avlarının bol bereketlı devamını dilerim
08-10-2012, 22:33
faruk eline sağlık güzel çeşit almışsın afiyet olsun daha bollarına rast gele.
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
09-10-2012, 00:22
makineci yazdı:Faruk abi tebrikler az ama oz olmus afiyet olsun acemi dalgıç yazdı:işte tam bir faruk abi klasıgı avlarının bol bereketlı devamını dilerim bucalıfikret yazdı:faruk eline sağlık güzel çeşit almışsın afiyet olsun daha bollarına rast gele. guzel yorumlariniz icin tesekkurler beyler sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
09-10-2012, 00:57
tebrikler faruk abicim. balık az ama çeşit çok güzel. bereketli avlara rastgele.
![]() ![]() ![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
09-10-2012, 11:35
(Son Düzenleme: 09-10-2012, 11:43, Düzenleyen: Salih Reis.)
Paragatta lüfer, çupra, sargoz masallah hepsi kalite,
![]() Nihat pozun ise süper avatarını bir an önce değiştirmeni bekliyorum Faruk abicim ![]() hala benim için bir paragat atmadın onu bekliyorum zamanı geldi diye düşünüyorum, çupralar kilo üstü gelmezse bana ne dersen de ![]() Bu arada süper bir paylaşım olmuş teşekkür ve tebrik ederim, ![]()
09-10-2012, 14:47
Sana ihtiyarladi diyenler utansin FARUK abi tebrikler daha iyi avlarina
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|