Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
At-Çek takımı
Zaten sipariş içine bir tane Strike Pronun yeşil rapalasından koydurdum ama ömrü çok uzun olmayacak takım bırakacağım gibi görünüyor. Smile
Bul
Takım bende. Gidip biraz deneme yaptım, tüm misinalar dolaştı, onları düzenledim. Misinam da baya fazlaydı zaten 50 metresi gitti daha iyi oldu. Happy

Biraz daha deneme yapacağım hava düzelince, çok dalga vardı.

Not: Fotoğraf koyacaktım da mesaj sayım yeterli değildi.
Bul
Foto ekleyebilmen için 3 adet mesajın kaldı Toprak, ha gayret az kalmış..Smile
Yoklama konusuna selam,günaydın,iyi geceler dedinmi tamamdır..Wink
Bul
Rapala işini şimdilik yana bırakıp canlı balıkla avlansam mı diyorum, rapala tırt burada. . Canlı balığı almak için sepet bırakmayı düşünüyorum. Sepete peynir tulumu üzerine hamur, hamuru da akvaryum balığı yemleriyle karıştırsam (kokusu çok keskin akvaryumdaki balıkları zıplatıyor) felaket yemlik ufak balık çeker bence.
Bul
mersinsahil33 yazdı:Rapala işini şimdilik yana bırakıp canlı balıkla avlansam mı diyorum, rapala tırt burada. . Canlı balığı almak için sepet bırakmayı düşünüyorum. Sepete peynir tulumu üzerine hamur, hamuru da akvaryum balığı yemleriyle karıştırsam (kokusu çok keskin akvaryumdaki balıkları zıplatıyor) felaket yemlik ufak balık çeker bence.

sepet benim bildiğim yasak ama yine kontrol etmek lazım delikanlım.Wink
Bul
Yasaksa kullanmam o zaman. Smile Şimdilik burada levreği pas geçip herkesin bol bol tuttuğu mırmıra mı odaklansam diyorum. Çünkü burada doğup büyüdüm ama bir tane bile levrek avlayan birini görmedim. Sıyırma yaparak avlamayı düşünüyorum aslında.
Bul
kimse avlamıyorsa levreğe yonel bence nisan ayında at çekle verim alırsın dene bence
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
Şu an bulunduğum yerin kıyısında değil de en az 1 saatlik yoldan sonra deniz biraz daha temizleşiyor ve balıklar da artıyor. Hafta sonu oralarda deneme yapacağım.
Bul
rast gele diyelim guncel haberlerı beklıyoruz toprak Smile
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
Arkadaşla konuştum, yaylalarında tatlı su avcılığı yapacak bir gölet varmış. Uygun zamanda oraya gidip turna denemeyi düşünüyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Barajda levrek için at çek olta takımı ?? f4nu55 0 679 15-08-2016, 23:50
Son Yorum: f4nu55
  Üç köstekli sarkıtma dip takımı (Oltası ) nurideniz34 7 1,925 12-07-2016, 13:46
Son Yorum: tugayerdogan
  Tatlı su kefali kasna olta takımı hakkında Marduk 14 4,534 26-10-2011, 23:12
Son Yorum: Marduk
  Taşlık/Kayalık mekanda kullanılacak olta takımı Volchok 9 6,930 25-04-2011, 21:11
Son Yorum: ufuktan26
  mantarlı karagöz takımı doktor 20 8,136 01-03-2008, 20:19
Son Yorum: yalova tatar
  yayın için nasıl bir olta takımı almalıyım? prematheus-lab 4 3,460 03-07-2007, 22:45
Son Yorum: tepreş
  şekil levrek çipura mırmır ort takımı hurkan_2000 8 4,552 03-04-2007, 20:56
Son Yorum: efese
  eşkina takımı doktor 2 2,892 02-10-2006, 21:46
Son Yorum: Avcı Altan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi