Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mantarlı karagöz takımı
malzemeler

1-yarım kesilmiş mantar
2-mustad delikli iğne 4 numara
3-2 adet 20-25 cm lik köstek 0.28 asso double strength
4-20gram kurşun
5- ana beden 0 ,28 asso
yapılışı

bedene köstekler bağlanır kösteklerin 40 cm üzerine ince bir tel yada biz yardımı ile delinen mantar takılır mantar bi alttan bi üsten misina geçirilmek sureti ile sabitlenir mantar üst kösteğe yakın olmamalıdır köstek oltaya karışmasın yada balık ürkütülmesin diye biraz daha yukarda tutulması lazımdır 35-40 cm altınada 20 gram kurşun takılır bu takım zemin kayalık olan yerlerde takımın zemine yakın olmasını ve mantar olduğu içinde takımın askıda kalıp kayalara takılmamasını sağlar ben sandaldan denedim karagözde güzel sonuçlar aldım sandal için tavsiye edilir.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:malzemeler

1-yarım kesilmiş mantar
2-mustad delikli iğne 4 numara
3-2 adet 20-25 cm lik köstek 0.28 asso double strength
4-20gram kurşun
5- ana beden 0 ,28 asso
yapılışı

bedene köstekler bağlanır kösteklerin 40 cm üzerine ince bir tel yada biz yardımı ile delinen mantar takılır mantar bi alttan bi üsten misina geçirilmek sureti ile sabitlenir mantar üst kösteğe yakın olmamalıdır köstek oltaya karışmasın yada balık ürkütülmesin diye biraz daha yukarda tutulması lazımdır 35-40 cm altınada 20 gram kurşun takılır bu takım zemin kayalık olan yerlerde takımın zemine yakın olmasını ve mantar olduğu içinde takımın askıda kalıp kayalara takılmamasını sağlar ben sandaldan denedim karagözde güzel sonuçlar aldım sandal için tavsiye edilir.
Çok teşekkürler bilgiler için. Mustad İğnenin ref. no sunu sorabilirmiyim ? Birde merak ettiğim mantar kurşunuda dipten kaldırıyormu yoksa sadece dik durmasınımı sağlıyor?
Bul
sağolasın abi şayet gidersem narlıya deniyeceğim ama kıyıdan yinede takılabilir en garantisi ayarlı şamandıralı...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
birol kutusnu kaybetmiştim o yüzden yazamamıştım ama ref numarasını öğrendim 92553 bence çok güzel iğne aynı iğneyi mırmır da da kullanıyorum tavsiye ederim.
mantarın görevi takımı hem dik durmasını sağlıyor hemde kurşunun askıda kalmasını sağlıyor.

mantar tam olursa kurşun ağırlığıda arttırılabilir böylece takımın kayalara takılması da engellenmiş olunabilir.
Şerif Eren
YALOVA

Bul
paylaşım için teşekkürler karagöz takımınıda görmüş oldum daha öğreneceğim çookkk şeyyy varrr Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Paylaşım için teşekkürler Doktor..Emeklerine sağlık..
Bul
osman sandaldan denedim diye yazdım kıyıdan değil narlının zemini çok kayalık ve ilişkenlik olduğu için böyle bi takım kullanmak gereği duydum narlı da karagöz tutmak için 20 kulaç derinlik var senin dediğin gibi ayarlı şamandıra o derinlikte zor bence mantarlı karagöz takımı kullanmak daha mantıklı geldi.
Şerif Eren
YALOVA

Bul
dostum paylaşımın için teşekkürler takım garanti ben şahidim selamlar
Bul
saol doktorum güzel düşünce bol avlarRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Teşekkürler. Bu numaradan bakacağım balık malzemesi satan dükkana gittiğimde.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Barajda levrek için at çek olta takımı ?? f4nu55 0 679 15-08-2016, 23:50
Son Yorum: f4nu55
  Üç köstekli sarkıtma dip takımı (Oltası ) nurideniz34 7 1,925 12-07-2016, 13:46
Son Yorum: tugayerdogan
  At-Çek takımı mersinsahil33 22 6,083 18-02-2013, 21:58
Son Yorum: mersinsahil33
  Tatlı su kefali kasna olta takımı hakkında Marduk 14 4,535 26-10-2011, 23:12
Son Yorum: Marduk
  Taşlık/Kayalık mekanda kullanılacak olta takımı Volchok 9 6,932 25-04-2011, 21:11
Son Yorum: ufuktan26
  yayın için nasıl bir olta takımı almalıyım? prematheus-lab 4 3,460 03-07-2007, 22:45
Son Yorum: tepreş
  şekil levrek çipura mırmır ort takımı hurkan_2000 8 4,552 03-04-2007, 20:56
Son Yorum: efese
  eşkina takımı doktor 2 2,894 02-10-2006, 21:46
Son Yorum: Avcı Altan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi